ISSN 1337-8481

pondelok, 6. mája, 2024

Polícia v Galante obvinila dôchodcu zo zločinu zabitia svojej manželky

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Galantský vyšetrovateľ vzniesol obvinenie dôchodcovi, ktorému hrozí za zločin zabitia 9 až 12 rokov odňatia slobody.

V MINULOSTI ODSÚDENÝ ZA TÝRANIE
Vzhľadom k tomu, že muž bol za zločin týrania na blízkej osobe už v minulosti právoplatne odsúdený, vyšetrovateľ predložil návrh, aby bol obvinený stíhaný väzobne.
Do rozhodnutia súdu zostáva muž v cele policajného zaistenia.

K ZABITIU ŽENY DOŠLO NA MIKULÁŠA
K incidentu medzi dvomi osobami došlo v utorok podvečer 6.12.v istom činžovom byte v meste Galanta. Polícia po udalosti zadržala aj podozrivú osobu, jej manžela.
Prípad bol prvotne nahlásený blízkou rodinou s podozrením na utopenie ženy.
Po rozsiahlej obhliadke miesta činu boli na tele obeti nájdené stopy po násilí s použitím rôznych predmetov, ktoré boli aj staršieho dáta.

DOMÁCE NÁSILIE NEMUSÍ NIKTO TRPIEŤ
Násilie na ženách je porušenie ľudských práv a forma diskriminácie žien. Sú to všetky činy rodovo podmieneného násilia, ktoré majú alebo môžu mať za ekonomickú ujmu alebo utrpenie žien vrátane vyhrážania sa takýmito činmi.

Tiché obete tohto násilia žijú medzi nami a nevšímavosť okolia im často dodáva beznádej. Násilie, ktoré sa nezastaví hneď na začiatku, sa bude stupňovať!
Každému prípadu, ktorý súvisí s domácim násilím, polícia venuje zvýšenú pozornosť.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img