ISSN 1337-8481

sobota, 4. mája, 2024

Vyzbierané financie z Rally radosti postupne putujú do nemocníc

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Poslednú augustovú nedeľu zavítalo do Serede Rally Radosti. Ide o každoročnú jazdu superšportových vozidel naprieč Slovenskom, ktorého cieľom je vyzbierať finančné prostriedky deťom s rôznym ochorením.

Majitelia takmer štyridsiatich automobilov od výrobcov z celého sveta tak rozdávali radosť okrem Serede aj v Trnave, Banskej Bystrici, Košiciach, Liptovskom Mikuláši a Žiline. Na celkovo šiestich námestiach organizátori vyzbierali na pomoc deťom s kardiovaskulárnymi ochoreniami 35 763,62 eur. K tomu pridali ďalších 19 292,12 eur, vyzbieraných od účastníkov a partnerov podujatia, vďaka čomu zbierka narástla na rekordných 55 055,74 eur. Ako organizátori avizujú,  posledná bodka za podujatím prišla až teraz, kedy tieto financie postupne putujú do slovenských nemocníc pre detských pacientov trpiacich kardiovaskulárnymi ochoreniami. Nakoľko podujatie prilákalo na Námestie slobody stovky a stovky návštevníkov, krásnu myšlienku dobrovoľným príspevkom podporili aj Seredčania.

V prvom ročníku Rally radosti obišlo Slovensko pre deti bojujúce s onkologickými ochoreniami. Ročník 2020 zasvätili neurologickým ochoreniam a minulý rok zbierku venovali deťom s nefrologickými poruchami.

„Máme za sebou ďalší fantastický ročník, za ktorým stoja stovky odpracovaných hodín, nespočet stretnutí a telefonátov, ale aj nadšenie a spolupráca skutočne širokého tímu, ktorý sa bez nároku na odmenu každý rok podujme zorganizovať Rally Radosti. Aj vďaka tisíckam ľudí na námestiach, takmer štyridsiatke účastníkov, ale aj našim partnerom sme tento rok opäť vyzbierali rekordnú sumu, ktorá činí 55 055,74 eur,“ bilancuje Peter Jakabovič, predseda o.z. Rally Radosti.

Odovzdaním vyzbieraných peňazí sa definitívne ukončil štvrtý ročník Rally radosti. V tom ďalšom organizátori sľubujú novinky, aby bolo podujatie ešte atraktívnejšie. O čo pôjde vopred prezrádzať nechcú.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img