ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

Medializovaný incident vo vlaku: Policajti zaistili kamery a vyzývajú obete. Vaše svedectvo je nevyhnutné!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Na základe medializovaných informácií začali policajti železničnej polície „ex offo“ vo veci konať.

Poverený policajt preveruje incident pre podozrenie z trestného činu výtržníctva. Za účelom objasnenia celého priebehu incidentu, ale aj stotožnenia osôb, zaistila polícia kamerové záznamy. Doposiaľ sa na políciu ani v Trnavskom kraji ani na inom mieste neprihlásili obete útoku. Preto ich vyzývame, aby v záujme riešenia celej situácie, objasnenia skutku a potrestania osôb podozrivých z tohto skutku, prišli podať trestné oznámenie. Zároveň žiadosť smeruje aj na ďalšie osoby, ktoré boli bezprostrednými svedkami celého incidentu.

Obete incidentu ale aj svedkovia sa môžu prihlásiť na Železničnej polícii v Trnave, kontaktovať políciu môžu aj cez mesenger fb sr – trnavský kraj, ale zavolať na bezplatné číslo 158.

Ako uviedla TV JOJ v reportáži:

Dvojica, muž a žena, cestovali vlakom v noci, krátko po futbalovom zápase, ktorý sa odohral v hlavnom meste. Nastúpili v Bratislave a smerovali do Trnavy. Krátko pred príchodom do cieľovej stanice, sa pripravovali k výstupu. „Ja som mala pripnutú dúhovú stužku na svetri a vo vlaku okolo nás bolo niekoľko Slovanistov, bolo ich myslím si okolo desať. Mali dresy, šály, takže boli jasne identifikovateľní a keď ja som vystupovala z vlaku, tak som počula zrazu jedného zakričať, že znovu vystrieľa Tepláreň. Keďže to bolo vo štvrtok, deň po tej tragédii, tak ja som mu niečo odkričala naspäť, neviem čo už presne, ale veľmi ma to nahnevalo, aj keď teda boli v jasnej presile a teda začali byť agresívni,“ vyjadrila sa obeť útoku. Mladý muž dostal facku, horšie dopadla mladá žena. „Napadli nás a dostala som kopanec do tváre a kamarát dostal facku. Ešte sme sa tam proste vadili, oni sa navzájom tí fanúšikovia futbaloví ukľudňovali jeden druhého. Niekomu tam vypadol telefón, nevedeli sme čí je, čo ich ešte viac nahnevalo,“ opísala obeť útoku. Hneď ako všetci vystúpili, mali útočníci prestúpiť na druhý spoj a obete z miesta utekali preč. Žena má modriny na tele a viditeľné poranenia okolo oka.“

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Načo provokovala? Dobre vie, že aké sú tu pomery. Čo tým chcela dosiahnuť? Mohla s takouto reakciou počítať. To ako kto žije, nemusí to vykrikovať do sveta. Je to každého súkromná vec.

  2. uvaha, dufam, ze ked na teba na buduce niekto zautoci, tak sa ta nikto nezastane a nechaju ich nech ta dokopu. naco by provokovali. ved to su pomery.

  3. ako provokovala?..tak 10 chlapov napadne ženu a jedného chlapa a tu sa ideme navážať do tej ženy, že ona provokovala?…čím? tou stužkou?..čo to musí byť za chuja ak ženu kopne do tváre?..takýto tu behajú medzi nami a my sa s tým máme uspokojiť, lebo šak toto sú tie naše slovenské pomery?….my keď budeme toto tolerovať tak sa tu tie pomery nikdy nezmenia a zostaneme mentálne zakonzervovaní niekde v stredoveku…nikto normálni v taktomto bahne žit nechce…alebo to vážne chceme?

  4. „Keď nacisti prišli po komunistov, mlčal som; nebol som komunista. Keď prišli po židov, mlčal som; nebol som žid. Keď prišli po odborárov, mlčal som; nebol som odborár. Keď prišli po katolíkov, mlčal som, lebo som bol protestant. Keď prišli po mňa, nebolo už nikoho, kto by mohol protestovať.“

  5. Samozrejme futbalový chuligáni pokope, veľa testosterónu a keby bol sám, tak bude držať hubu. Naša spoločnosť je chorá a sama nevie proti čomu bojuje.

    Bývalý premiér, najdôveryhodnejší politik súčasnosti Pellegrini je gay. Róbert Fico svojho času deklaroval uznanie práv gayov a lesieb, teraz sa len akože vyhraňuje oproti PS a SaSke. Predseda parlamentu je ukážkou „tradičnej“ rodiny, ktorý pretiahne všetko, čo ide okolo.

    Slováci si zvolili presný opak toho, čomu sa vyhraňujú, čistá schizofrénia. Podobne ako názory, že im LGBTI ľudia vlastne nevadia a nikto im neubližuje. No tak nech nejaký muž skúsi povedať, že žije s mužov, nech sa chytia za ruku vonku ako bežne chlapec a dievča. Samé pohŕdanie, samé nadávky a možno aj fyzické útoky, nič iné ich nečaká v tejto krajine. Čo, že vyštudovali školy, že sú úspešní, slušní a prospešní pre spoločnosť, všetko je v sekunde zabudnuté.

    Jediné, naozaj jediné, čo si hlavne hetero muži vedia predstaviť a fotorealisticky opísať je sexuálny život doslova do detailov a vyžívať sa v tom. Pričom podľa prieskumov hetero muži sa nikdy nebránia análnemu sexu s partnerkou, ktorý majú viackrát ako homo muži. Ďalšia schizofrénia.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img