ISSN 1337-8481

nedeľa, 19. mája, 2024

PÁN FICO SA MA PÝTA ČO MOJA VLÁDA ROBÍ, TAK MU ODPOVIEM

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
PÁN FICO SA MA PÝTA ČO MOJA VLÁDA ROBÍ, TAK MU ODPOVIEM
Ak by som to mal zjednodušiť, tak okrem vysporiadania sa s neočakávanými udalosťami ako pandémia, vojna na Ukrajine, energetická kríza a inflácia, je to reštart štátu po dlhých rokoch nečinnosti vládnutia Vás a Pellegriniho.
Tým, že ste sa pán Fico zamerali na Vaše osobné záujmy a „Vašich ľudí“, tak ste výrazne zanedbali rozvoj krajiny.
My sme sa však nezľakli a začali sme po 12 rokoch reformného bezvetria schvaľovať a presadzovať v NR SR kľúčové zmeny, ktoré dostanú Slovensko do formy.
➡️ Kým pre Vás pán Fico bol rezort školstva len eurofondové eldorádo, my po polovici vládnutia už máme schválenú zásadnú reformu vysokého školstva, ktorá kladie dôraz na podporu vedy a výskumu, otvárame ho externému prostrediu a stransparentnili sme financovanie celého systému. V roku 2019 sme mali v zahraničí 31 tisíc našich študentov (19 %). Pre porovnanie priemer OECD je 2 %. My chceme tento trend zvrátiť.
➡️ Kým Vy pán Fico ste
uprednostnili Andreja Danka pred Vašim premiérom Pellegrinim a reformou siete nemocníc, my sme ju urobili a pripravujeme výstavbu nových špičkových zdravotníckych zariadení (fotka bagra a plesní nie je výsledok práce ani reforma). Ľudia dostanú nové lôžka či lepšiu zdravotnú starostlivosť.
➡️ Súdnictvo bolo výkladná skriňa Vášho neúspechu pán Fico. My sme už v procese implementácie reformy, ktorá prinesie ľuďom spravodlivé a rýchle rozhodnutia súdov. Sudcovia budú pracovať na prípadoch, na ktoré sa špecializujú.
➡️ Kým pre Vás pán Fico nemá príroda žiadnu hodnotu, tak my sme ako prvá vláda povýšili jej ochranu reformou národných parkov na úroveň, akú si zaslúži.
Toto je výpočet najväčších reforiem, ktoré sa nám podarili za 2,5 roka vlády.
Opakujem a zdôrazňujem: R. Fico mal k dispozícii 12 rokov. Je to obdobie, ktoré Slovensko vyslovene premárnilo. Ak sme my zvládli za krátky čas toto, skúste si predstaviť, čo mohol urobiť Fico/Pellegrini, ak by im skutočne záležalo na krajine. A to pána Fica nejdem znova provokovať s očistou Slovenska od korupcie a rozviazaním ruķ orgánom činným v trestnom konaní. Z nejakého dôvodu sa mu vidina spravodlivého Slovenska nepozdáva.
Zdor: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Treba toho trnavského paka odstaviť nemá čo hľadať v politike a pôjde vám to lepšie pán Heger. No a pána Sulíka treba poslať do Austrálie.

  2. Moja vláda!!!!!!! To je dobrý vtip.😆 Edo o školstve radšej buď ticho, súdnu reformu nový minister zastavuje, za “ tvojej vlády“ tu bol spáchaný teroristický zločin, nemáš sa čím chváliť!

  3. Takže Edko! Pomenovali ste, pán veľkomožný, kroky A – aktivity . Nehodnotím ich kvalitu. Dovolím si pomenovať dôsledky – B. Katastrofa je slovo, ktoré absolútne nevystihuje to, čo ste dorobili. Nenávisť, odpor, zúfalstvo, rozpad, vzbura, nedôvera. ……. stále málo!!!!! Hnev, posmech, slzy, satira, výsmech, faloš, pretvárka , zhovadenie slova „slušnosť“, otvorené pohŕdanie celou vašou svorkou nevzdelaných, odpudivých indivíduí. ….. Nenechali ste miesto pre úctu, pokoru, poctivosť, čestnosť a ostatné atribúty ľudskosti. Vytvorili ste nefungujúcu organizáciu, kde zákon a ústava sú trhacím kalendárom. Krajinu zúfalých ľudí, ktorí sa deň za dňom dozvedajú, ako im je dobre….. len treba trošku nekúriť, nevariť, nesvietiť, nechodiť k lekárovi – ak nejakého nájdu …. Dobre, či? Stačí ešte jedno slovo NEJESŤ!!!!!!

  4. baron a na ostatných si zabudol ? Hlavne na izraelskú smetiarku. A pred tým obesením by som poprosil ich do krvi spalicovať ! Toho by som sa ujal ja s obrovským potešením a zadarmo !

  5. Vážený pán Finlandia, teoreticky ste spravili zo Slovenska druhé Švajčiarsko. Prakticky hovno. Posrali ste, načo ste sa len pozreli. Všetko čo tu splietate sú kecy, kecy a kecy. Okolité krajiny už pomáhajú občanom aj firmám, rokujú kade tade a bojujú za lepšie podmienky pri energiách aj energetických zdrojoch, vy len šúchate s nožičkami a prikyvujete v Brusselli na všetko ako blbeček. Aj s našou úžasnou prezidentkou, ktorá dostala super cenu zato, že drží hubu a krok. Raz darmo, Slovensko má opäť miesto lídrov, len kolenačkových idiotov.

  6. 20:22 – ktoré okolité krajiny konkrétne máš na mysli? A kľudne začni aj tým tvojim vzorom maďarským, hlavne výškou ich inflácie.

  7. Nesmies davat dezolatom otazky, na ktore je treba odpovedat cislom, udajom, alebo inak s pouzitim rozumu. Oni sa zacyklia a skoncia.

  8. Anonym 7:23,kto tu požíva rozum a kto nie,to už sme sa dávno zistili.Este som od H.mudre slovo nepočul.Len frázy,hesla a ozaj len trepe.Rozumies ty anti dezolati!

  9. Ako ex volič Olano je mix na zvracanie tohoto podržtašky a fanatika ktorý sa obohacuje doslova na utrpení iných ( predaj alkoholu). Vyrábať alkohol a potom moralizovať o požití alkoholu to môže len Heger a celé Olano. Nikdy viac.

  10. pre Anonym 22. októbra 2022, 7:00
    Poľsko, Česko, Rakúsko, Maďarsko – všetky okolité. Ďalej nejdem, lebo aj fakt, že sme ako aj pri kovide na konci rebríčku s pomocou na chvoste, hovorí za všetko. A teraz sa utekaj vyplakať k Edkovi a požaluj ako ich tu ľudia majú plné zuby.

  11. pre Anonym 22. októbra 2022, 12:47
    A vieš, že kým u nás sa stále rokuje a čaká, tak u nich sa už reálne pomáha jak občanom tak aj podnikateľom? U nás nedostal ešte nikto ani prd.

  12. A vies o tom, ze ja mam zazmluvnene ceny z januara a tym padom neplatim stvornasobok? A ze ten blb sulik na to upozornoval uz davno?

  13. Anonym 22. októbra 2022, 18:39
    Zazmluvnené môžeš mať aj neviem čo. Aby si nebol prekvapený ako rýchlo sa aj zazmluvnené veci dajú meniť.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img