ISSN 1337-8481

sobota, 4. mája, 2024

ŠKF Sereď: SLOVNAFT CUP – predaj vstupeniek

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

A Tím
SLOVNAFT CUP

Predaj vstupeniek – na sekretariáte klubu, každý deň od 9:00-14:00 (po 14:00 v Sportclube), je možné zakúpiť vstupenky na zápas Slovnaft cup ŠKF Sereď – Spartak Trnava (26.10. o 14:30) za cenu – 7,-eur.

Vstupenky po 5,-eur sa budú predávať v sobotu 22.10. pri zakúpení vstupenky na zápas ŠKF – V.Ludince.

 

zdroj: ŠKF Sereď Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tomči so svojim konikom systematycky širia medzi nami futbslistami že Kurbel so svojim týmom je proti rekonštrukcii štadiona. Keďže cela moja rodina sme futbalisti včítane mojich vnúčat tak mi na oprave tej rujny velmi záleží. Preto som sa išiel dnes ku kaštielu osobne opýtať mladeho Kurbela aky má postoj k štadionu. Dozvedel som sa mnoho zaujímavých faktov ktoré Tomčányi s Buchom a Starečkom pred nami tajili. Napríklad že to bol mladý kurbel ktorý už pred niekolkými rokmi navrhol a takmer všetci poslanci to odsúhlasili rekonštruovať štadion po etapách. A to preto aby sme nezburali všetko ako to bolo pôvodne planovane a po sanačných prácach by sme zistili že na samotnu výstavbu mame zdroje už len na výkopove práce a základy tribúny. Keby to tak nebolo tak dnes by na štadione nezostal kameň na kameni. Tribuna či šatne by sme mali nahrnute na kope podobne ako to vidime dnes po šafareni Buchu. Našťastie sa to nestalo lebo poslanci prijali Kurbelov návrh postupovať po etapách. Pýtal som sa ho aku ma teda ďalej predstavu. Povedal mi a ukazoval mi to aj v ich volebnom programe že chcú podporovať šport. K štadionu sa konkretne vyjadril že ho chcu rekonštruovať v primeranej a rozumnej miere. Toto sa mi zdá oveľa rozumnejšie a realistickejšie ako tie Tomčányiho a Buchove vzdušne zámky ktore vidíme kam náš štadion dostali. Hovorili mi že štadion rozsahu ako ho tý vizionári naplanovali by dnes stal okolo 35 milionov eur ak nie viac. Tomu sa da veriť veď je projektant a architekt tak asi vie o čom hovorí. Každému rozumnemu človeku musi byť jasne že take male mesto ako Sered si nemôže dovoliť takuto investiciu lebo to je viac ako celkový dvojročny rozpočet mesta. Povedal že ak bude zvolený tak sa bude usilovať o to aby dva miliony ktoré zohnal Bucha so svojou partiou za čo im patrí poďakovanie boli preinvestovane čo najskôr aby sme ich nemuseli vrátiť. To má logiku. Poviem že mňa osobne predvedčil. Bolo vidieť že má vo veci jasno a že reči o tom ako je jeho partia proti štadionu sú len hlúpim ohováraním. Nadobudol som dojem že ako stavár architekt má vo veci jasno s ma aj vôlu to dotiahnuť do zdarmeho konca.

  2. aj ja som bol na vinko pri kaštieli a odchytil som si Fačkovcovú. Tiež som sa jej pýtal čo má proti futbalistom. Po vzájomnom vysvetlení som zistil že síce futbal nikdy nehrala ale je za spravodlive rozdelovanie dotácii pre všetky športy a teda aj pre nas futbalistov. Taktiež sa vyjadrila že štadion treba opraviť lebo to že dnes vyzerá ako zbúranisko je hanba celeho mesta. Takže hádam sa tej rekonštrukcie predsa len dočkáme aj keď v úplne inom rozsahu ako je prvoligový štadión

  3. a ešte mi Fačkovcová povedala, a to si každý môže overiť, že zo svojho balíku, ktorý má ona pridelený na jednotlivých žiadateľov na športové dotácie, vždy navrhovala najviac na futbalovú športovú mládež. Tento rok to bolo síce pre basketbal (futbal mládeže bol až na druhom mieste), ale že to bolo v súlade s kritériamy, ktoré si ich komisia navrhla. A tam bol aj počet detí do 18 rokov a tých majú najviac basketbalisti.
    A že nebola nikdy proti rekonštrukcii štadionu, kriticky sa vyjadrovala len k navrhovanému spôsobu ako sa mal robiť a aj k tomu, aby nebol presunutý tento majetok do SMS s.r.o. Už len tým, že jeho opravu má na starosti táto meská spoločnosť len potvrdzuje, že poslanci stratili kontrolunad jehou opravou, nevedeli sa dopátrať k informáciám. A neni ani proti terajšej mimoriadnej dotácii pre futbalistov, nesúhlasí len s tým že sa kvôli tomu zmenilo nariadenie, dalo sa to urobiť aj v súlade s pôvodným VZN. A že podporovala preto aj Ondrejov návrh, ktorý tiež bol za to, aby sa to urobilo s pôvodným VZN a by väčšia suma, ktorú sa podarilo mestu získať, mohla byť rozdelená aj iným športovým klubom

  4. aj ja som bol toho názoru že kurbela a fačkovcovú nikdy. No fakty ma presvečíli
    Dal som si tú námahu a včera pri vinku v kaštiely som zmenil názor

  5. 7e na toto nehnevajte sa sak na ligove zapasy v senici som chodil za 3e a fcil idete na 16finale trapneho poharu pytat 7. Nejdem skoda penazi za 3 ligu 7e je prehnane. Keby to bol copa del rey alebo MOL cup ale trapny slovnaft cup….

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img