ISSN 1337-8481

pondelok, 20. mája, 2024

Pochod strašidelných Krampusov mestom Sereď BUDE!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Pochod strašidelných Krampusov mestom Sereď začne 22. októbra na Námestí slobody o 21:00 a skončí pred divadelnou sálou DK Sereď.

 

zdroj: Mestský amfiteáter Sereď Fb

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Bruchovci si to sami zrušia a potom zase povolia. Haha, to je teda úžasné a ešte sa budú hrať ako seredani sa spojili a zvíťazili. Bože môj oni si fakt myslia že zverené seno …

  2. Nie celu dobu to bola akurat reklama na hrotenie situacie medzi ludmi. Zajtra si na to uz nikto nespomenie. Mozeme ist robit nieco uzitocnejsie.

  3. Takže zase to bude? A to teraz na základe čoho?
    Prečo je na Seredsity petícia proti zrušeniu? Prečo nie je možnosť za a proti? Prečo sa teda neurobí prieskum seriózny? Aby sa náhodou nevyslovilo viac ľudí proti pochodu?
    To teda nám teraz zasa diktujú na čo sa máme pozerať?
    Respektíve obmedzujú verejný priestor pre ľudí , ktorým to vadí.
    To akože kto teraz robil nátlak, aby sa to uskutočnilo?

  4. A to nie je nahodou zase diktovanie? Ako sa zavsdusnovali ze par ludi diktuje ze v seredi je 15-tisic ludi? A teraz staci 800 aby to bolo?
    ach kristova noho, tak ako tu je napisane, sami si to zrusia sami si to povolia, Kocurkovo, obraz toho aky MsU tu mame na cele 🐷

  5. 800 ľudí? A koľko ich bolo zo Serede?
    Totiž v petícii mali možnosť hlasovať aj občania z iných miest. Hlasovať proti petícia neumožňovala!
    To sa už tu nenapíše!

  6. Bolo napisane ze je1000 podpisov a tu citam 800 tak sa rozhodnite kolko! V Seredi je vsetko mozne,aky pan taky kram! Len sa zabavte 👹👹zvytazilo ZLO lebo v Seredi je ho malo!!!

  7. nie vsetkych 800 podpisov su “ dolupodpisani“ nasi obyvatelia z nasho mesta. To nam tu teraz kto diktuje na co sa mame pozerat?
    Naozajstni obcania Serede! Nezabudnite to zratat nasmu primatorovi vo volbach do VUC

  8. Na či slúžia tieto pochody? Nie je tam nič estetické, malé deti budú vyplašené, ľudí to rozoštváva. Dobré skúsenosti s tým nemajú ani v krajinách, kde to organizujú pravidelne.

  9. Petíciu k 18.10.2022 12:45 podpísalo 833 ľudí.
    Z toho je 211 mimo Serede a dokonca aj zo zahraničia. Napríklad taký SEMIR SEMI Z NEMECKA
    Ďalej 253 ľudí odmietlo zverejniť svoje meno a adresu takže sa môžem dôvodne domnievať že to bolo preto, lebo nie sú zo Serede a nechceli aby to vyšlo najavo.
    Petícia sa totiž začína slovami
    MY OBYVATELIA MESTA SEREĎ ŽIADAME….
    Ak teda spočítame tých ktorí nie sú zo Serede a tých ktorí nezverejnili odkiaľ sú, tak zistíme že petíciu s istotou podpísalo len 369 sereďanov.
    Teraz sa oháňaju petíciou. Aj tí ktorí sú proti pochodu mohli urobiť petíciu ale neurobili, lebo im bolo na 100% povedané že pochod nebude. Dokonca pán Čavojský poslal pánovi dekanovi sms ku že pochod zrušil. Takže oklamal všetkých ktorí sú proti pochodu aby nepodnikali žiadne ďalšie kroky.

  10. celé to bola akcia na to aby rozoštvali ľudí a aby ich postavili proti tým čo túto akciu neschvaľujú. A to predovšetkým proti kandidujúcim poslancom a kandidátom na primátora

  11. Presne. Rozoštvať ľudí. Treba byť nad vecou, kto chce už si prečítal list pana dekana a može sa rozhodnuť ist alebo neist. My co nepojdeme, nam je to aj tak jedno. Kto sa chce dobrovolne bat ten moze, je to atrakcia tak to berme. Aka bude dalsia tema na rozostvavanie? nech sa nachystam 😀 …nema to vyznam ludia, keby nas splachla vecer nejaka tsunammi vlna, naco bolo toto dobre, na nic. zomrieme nahnevani

  12. Strčte si tie Vaše totalitné metódy niekam… Každý má mať právo výberu, na ktoré spoločenské akcie pôjde!
    Pred 20timi rokmi ste deťom chceli zakázať čítať Harryho Pottera a teraz chcete zakázať pochod čertov. Veď to je na smiech!
    Vás nikto neobmedzuje, tak dajte, prosím, pokoj normálnym, slušným ľuďom!!

  13. Keď petíciu podpísalo 800 ľudí za pochod a potom aké veľké percento je z počtu obyvateľov, viac ako 15.000 ? Tento zlomok rozhoduje? Aj pán čavojský si tiež robí čo chce? Je to svinstvo na kvadrát, že sa takéto veci robia v našom meste. Čo tu majú podpisovať cudzí ľudia? Nech si to zorganizujú doma? Tam by asi nepochodili, radšej sa angažujú v cudzom meste a rozhodujú čo tu má robiť a čo nie.

  14. brucho potreboval poskoka p. BRANA KORICANSKEHO ktory za neho robi spinavosti ako ta peticia preco to nedalo mesto ale sukromna osoba ktora robi na MsU

  15. To ako keby sme urobili petíciu, že kto je za to, aby sa naďalej slúžili v meste verejné bohoslužby… Veď to je každého osobná vec! Aj keby hlasovalo len 10 ľudí, tak nech sa pre nich tie bohoslužby konajú! To naozaj chcete obmedzovať normálnych ľudí?

  16. pojebaný svatuškári na čele s kurbelom,čo si už vy dovolujete to je moc,treba zrušit všetky cirkvi,ved žijeme v 21. storočí už sa preberte.

  17. Naozaj nemá cenu slušne vstupovať do diskusie s ľuďmi, ktorí tu len urážajú. Veď uvidíme /na fotografiách/ či bude účasť tých 800 čo podpísali petíciu a samozrejme aj p. Veselický. A možno aj p. Červeňová a p. Karmažín s dôchodcami či sa tam ukážu.
    A možno by bolo dobré aj sanitku pristaviť pre dôchodcov na čele s p. Veselickým…

  18. Každý, kto sa zúčastní, povinne 10 otčenášov a všetko bude ok!!
    Alebo čo tak vylúčiť zúčastnených z cirkvi? Ale to by sa vlastne len zbytočne obrali o peniažky… Tak nič..

  19. Pre Anonim:hanba vam ze sa takto vyjadrujete! Ako sa pise najviac podpisov mate od obcanov mimo Sered tak sa nechvalte cudzimi hlasmi. Peticia sa ma stahovat iba na Seredanov a nie na cezpolnych👎

  20. teraz sa aj v tejto diskusii ukazuje čoho je M.T.
    a J.J . i L.V. schopný urobiť pre dosiahnutie svojho cieľa. Zdá sa že sa neštítia rozoštvať celé mesto

  21. Ľudia sa rozoštvávajú sami, lebo nevedia akceptovať práva druhých a pozerajú len na svoje záujmy. Komu sa zdá táto „akcia“ proti ich viere, tak nech sa jednoducho nezúčastní. A kto sa chce zúčastniť, tak má na to plné právo. Tak nechápem čo tu riešite… Zbytočne vyvolávate zvady

  22. zdravy rozum vyhral. A hlupaci ktory su za zakaz tejto akcie tak tam nechodte. Nikto tam nepotrebuje pozerat na vase zdute ksichty. Ostante pekne doma. Ja sa na to uz tesim, konecne v Seredi nieco bude :). Vsetci ludia dobrej vole vidime sa na namesti :).

  23. p.Kurbel,môžete mi prosím povedať, čo je na tom pochode zlé?Ja naňho určite nepôjdem, ale to neznamená, že nemôžu ísť ostatní. Nevnímam to tak,že čo sa mi nepáči, nech sa nekoná. Naozaj nerozumiem, prečo ste sa tak zasadzoval proti tejto akcii.

  24. keby si si prečítal par komentov tak by si vedel že ho o to žiadali obyvatelia mesta a ako normalny poslanec tlmočil príslušným „úradom“ ich stanovisko

  25. Tym co sa to nepaci nech pekne sedkaju doma a pozeraju farmy a podobne programy lebo to je pre nich a ne ze nebudete o 21:00 uz spinkat aby ste rano nezaspinkali na omsu. My ostatny co sme radi ze sa tu kona takato akcia sa pojdeme radi zabavit.

  26. Konečne normálna vec..dockali sme sa..toto nas momentalne najviac zaujimalo…nevadi ze mame v domacnosti o 150plus viac..mesacne..ale picoviny to je parada..

  27. Pána Kurbela rešpektujem ako jedného z mála tých poslancov, ktorí dokážu vytrvalo bojovať za témy, ktoré trápili seredčanov ale ostatní sa im zištne vyhýbali. Na druhej strane som ale prekvapený, resp. sklamaný z toho, že v tejto situácii sa postavil do radu ja ich volám poblúdencov, ktorí majú potrebu považovať ich súkromné názory za jediné správne. Blížia sa komunálne voľby a teraz som na pochybách, či primátorskému kandidátovi Kurbelovi táto zbytočná pánbíčkárska rebélia neublíži. Pretože tak ako mnoho ďalších, začínam vnímať čoraz intenzívnejšie a kontroverznejšie zasahovanie cirkvi a následne aj príliš horlivých veriacich do bežného života v tejto krajine. Tá snaha je kontraproduktívna a výsledok jasne preukazujú výsledky sčítania obyvateľstva. A nedá mi nepripomenúť, že medvediu službu konzervatívnej politike dnes preukazuje „vzor“ tradičnej rodiny multitato Kollár.

  28. Prečo to usporadúvate, keď to úplne rozdeľuje obyvateľov ? Vedenie mesta by malo občanov spájať a nie rozdeľovať. Je to smutné, že takéto západné pseudo-zábavy chcú infiltrovať na kresťanské Slovensko.

  29. Nechapem ako moze mat niekto kulturny zazitok z takychto sračiek. Dokonca niekto zorganizoval a 800 ludi podpisalo peticiu za takuto sračku? Ludia, tam ste si nechali zmrdom odjebat vase tepelne hospodarstvo vasich bytov a to vam nevadilo a ani ste neorganizovali a nepodpisovali ziadnu peticiu coho dosledkom budete vo vecsej finacnej prdeli a mozno zime, ale zato sa tu hrdo ohanate peticiou za takuto sračku??? Toto vam resetuje vase vedomie, alebo co vam to da?

  30. ak vam vadí to že som sa ozval proti krampusu ale nevadí vám že vas okradli o milión sedemsto pätdesia tisíc eur ktoré si za mestskÿ bytový podnik strčili do vačku a vy všetci sa im skladáte na ich blahobyt tak prosím je to vaša vec. Kľudne si zvolte Tomčányiho konika a ak náhodou vás znovu okradnú možno o 5 miliónov tak tak vám treba. Určite radi im ten blahobyt z vašich peňazí

  31. pre Anonym 20.37 oni to organizujú ako predvolebnú kampaň pre Jankulára ale ľudia sa to dozvedia až potom.sa pozrite na plagáty kto je tam.mladé brucho dostalo zákazku ochrániť veľké brucho pred basou tak robia čo sa dá.panbíčkári skočili na ich plán

  32. panbičkári neskočili na ich plán . Pánbičkári vedeli veľmi dobre od samého začiatku že brucho to takto vymyslel už pred rokom.A tiež veľmi dobre vedeli že ak zareagujú, že to takto dopadne. Ale keďže maju charakter a svedomie tak napriek tomu že vedeli že si tým u niektorých voličov len pohoršia tak zaeagovali tak ako zareagovali. To im slúži ku cti že nevymenili svoje predvedčenie za vidinu poslaneckej lavice. Alebo sa mali zachovať ako Veselický ze za peniaze zradia aj vlastné predvedčenie?

  33. Je mi jedno kto bude po voľbách v Seredi primátor. Ak pôjdem voliť môj hlas dostane Kurbel. Že vraj je panbičkár. Práve preto mu dám hlas ze je panbičkár, bude musieť dokázať že dodržuje 10 božích príkazov. Krampus pochod je zhovadilost, a to som neveriaci.

  34. No práveže Kurbel nieje na smiech ale je jeden z mala co tam ma rozum a moze napravit to co tu doteraz tato organizovana skupina porobila. Tato banda dobre vie ze sa mozno blíži ich koniec a preto nalievaju do reklamy a bilbordov tolko peňazí. Otazne je odkiaľ a z coho ich maju. Z platu riaditela deckeho domova asi ťažko. Obyvatelia si musia uvedomiť ze prave teraz ide po 12 rokoch gubernie tejto organizovanej skupiny oveľa. Či chceme zmenu alebo tento marazmus pod ich konikom Jankularom dalsich mozno 12 rokov

  35. tu vidno kultúrnu úroveň slovenského národa – opičiť sa po cudzích a nevážiť si vlastné tradície – preberáme všetko po Amerike – ozaj : aj sv. Valentína sme prebrali – a to vám nevadí ?

  36. Keď je niekto ma smiech si to ty. Si ako školák, ktorý opisuje. Tak aj ty, tu používaš výroky z predchádzajúci komentárov. Si ako cvičená opica.

  37. mali ste byť včera na ich diskusnom podujatí. Teda, klobúk dolu. Mladý Kurbel sa vedel rozvážne a s nadhľadom vyjadriť ku každej otázke. Nič ho nezaskočilo a vedel sa ku všetkému vyjadriť – vidno, že má prehľad a skúsenosti. A každý člen jeho tímu svojou tiež vysokou profesionalitou strčí každého člen z Jankulárovho tímu do vrecka. Tu je vidno, že nerozhoduje kvantita, ale kvalita a úroveň.
    Ondrej Kurbel, vďaka za tento večer!

  38. Keby mám ambície kandidovať na nejakú zaujímavú pozíciu, tak jednoznačne budem všetkých okolo presviedčať, aký som pobožný kresťan. To je stávka na istotu, hneď by som mal podporu farárka a jeho ovečiek 😀
    Všade to tak funguje, aj politici v parlamente sa predbiehajú, aby ukázali svoje konzervatívne postoje, dokonca aj multiotecko Kollár 😀

  39. Keby, keby, keby,,,,,, Ondrej Kurbel nikoho nepresviedča aký je kresťan. Len robí to čo uzná za vhodné a skutkami ukazuje aký je človek. A ako sa dá lepšie žiť aj v Seredi…. A svojimi vedomosťami a schopnosťami to vie aj zrealizovať.

  40. zučastnil som sa všetkých volieb od revolúcie. Ako ateista som nikdy nevolil stranu ktorá čo i len trochu smrdela po svätuškáoch. V Seredi som vždy volil Martina . No už som s ním skončil. To čo som sa o ňom a jeho šafáreni dozvedel aj od ľudí z jeho blízkeho okolia mi vyrazilo dych. Stačí sa ísť pozrieť na cestu a jeho súkromný prístav. Ako tam vytrhali stromy aby sa Martin bez problémov dostal k svojmu pozemku aj s loďou. No a Jankulár akoby Martinovi vypadol z oka. Ešte ani ni je primátor a už znežil na svojom mítingu zdravotnú poisťovňu. Čo potom bude robiť keď bude primátor?
    Takže som v koncoch.

  41. Ak pôjdem voliť, budem voliť Kurbela. Ale nechápem vôbec túto zbytočnú diskusiu. Kto chce nech tam ide, kto nie nech je doma. Btw, každú nedeľu chodia do kostola buď fanatici, alebo zlí ľudia. Ale nič proti tomu nemám, je to ich vec.

  42. Do kostola chodia fanatickí katolíci alebo zlí ľudia a budeš voliť Kurbela? A ten je podľa teba čo… Zaujímavý pohľad na vec:)))

  43. Hmm tak to toho Ondreja velmi dobre „poznas“…
    Je to jeden tolerantny clovek, rozhladeny a ochotny pocuvat vsetky strany, narozdiel od Jankulara, ktory ma uz dopredu nalinkovane ako sa maju veci „diat“ a pocuvat ta bude len pre to aby si mu hodila hlas, rovnako ako črevo. Aj ten sa tvari ze pocuva (vlastne teraz sa uz ani netvari) ale za zatvorenymi dverami rozhoduje o meste po dohodach s kamosmi a sponzormi. Obycajny obcan je mu hlboko u prdele.

  44. Hm je vidieť ,že si absolútne nestranný:)) BTW čo čakať v tomto nezávislom médiu :)))) že kto by tu asi mal byť najlepší kandidát:))) človek už ani nemusí nič povedať a hneď Jankulár:)))) plná paľba.. :))) Ako vieš koho budem voliť? Kurbelovci dobre platia za toto neustále osieranie protikandidáta, ktorého ho sa asi najviac boja?:)
    Tak si tu takto pekne nezávisle píšte ďalej:)
    Pekný dník:)

  45. Ja ako diskutujci mam byt preco nestranny? A ty si? Preboha co je toto za logiku. Mila moja, vol si koho chces a prva si zacal obsierat ty, tak sa nehraj na chrumkavu a znasaj co ste si s Janickom zasiali.
    Pekny dnik

  46. Milá moja?:))) interesantné…, že by bol čo i len v jednom mojom príspevku použitý ženský rod…:)))
    A neboj Zdenko:))) Janíčko to s prehľadom vyhrá.

  47. Nechápem, o čom sa tu stále ešte niektorý dohadujete. Včera mal Pán Ondrej Kurbel so svojím týmom predvolebnú diskusiu v DK, mohli ste tam prísť a konfrontovať ho s otázkou Krampusu. To by ste však nesmeli byť zbabelý a prskať síru iba z pohodlia anonymity. Niekto to však na diskusii urobil za vás a túto otázku mu položil. Takže by ste sa dozvedeli, že

    ONDREJ KURBEL SA VO VECI „ZRUŠENIA“ POCHODU NIJAKO OSOBNE NEANGAŽOVAL!

  48. Pre zodpovedný občan:
    Tak to je úplne smiešne argumentovať tým, že O. Kurbel nemá nič spoločné s Krampusovym pochodom….jeden poslanec ktorý hlasoval proti jeho otec a druhá Fackovcova vedúca farnosti v Seredi dokonca…. jeho kandidátka a on s tým nič nemá, no samozrejme bol by úplný hlupák keby teraz hlasoval proti….ale hovoriť o tom, že rozmýšľa úplne inak, je tak smiešne akože v lete bude snežiť…Od malička žil v silne prokatolickej rodine, to zmýšľanie je presne také isté ako má zvyšok rodiny, či on žije inak? Je členom farskej spoločnosti v Seredi, ktorý normálne zmýšľajúci kresťan by bol v radoch tejto mafie… keby z toho nič nemal:). VIERA je jedna vec , ja osobne verím v Boha ale neverím cirkev, ktorá rozpútala najviac zla a vojen vo svete a samozrejme v prospech koho? Vždy išlo len o majetky. Aj preto sa dodnes farári nezenia, že vraj celibát:))) no isteže… a už osobitná kapitola je koľko chorých, uchylnych, pedofilnych ľudí je v jej radoch… fuj. Najprv nech si pozametaju pred vlastným prahom a nie diktovať ľuďom, čo je správne a čo nie, celá cirkev je tá posledná inštitúcia ktorá by sa vôbec k niečomu mala vyjadrovať!!!!

  49. anonym ty by si sa mal dať liečiť.Toľko sprostosti v jednom príspevku to nedokáže nikto iny okrem teba napísať. Že ti nevadí že aj medzi slovenskými učiteľmi či učiteľkami su pedofili to sa divím

  50. samozrejme že Ondrej ma niečo spoločné s pochodom čertov. On je totiž hlavný organizátor tohoto pochodu. Keby si niekto nebodaj myslel že to organizuje mladé a staré brucho spolu s Jankulárom tak sa samozrejme mýli. Veď pán primátor je hlboko veriaci a on by také niečo nikdy nedopustil Aj teraz prosil pána Čavojského aby to zrušil ale ten vediac že pän Tomčányi už nebude primátorom si postavil hlavu. Odignoroval prosbu pána primátora a už sa strká do …….. Ondrejovi ktorý tento pochod organizuje a tak ho povolil. Nebude si to predsa kaziť s novým primátorom

  51. Jaj Jankularove ovečky a poskoci, snažíte sa odvádzať temu na nepodstatný pochod v Seredi a ociernujete tu Kurbela.
    Pritom ide o totalne marginalnu vec a otázku.
    V skutočnosti sa musíme zaoberať inými vecami, čo bude s dopravou, prečo naše ulice vyzerajú ako keby tu bola vojna, prečo je každý nový chodník za rok pokazený a nekvalitný, prečo sú na úrade zbytočni zamestnanci, čo bude s poliklinikou, ako vyriešiť férové financovanie športu, čo so sociálnymi službami ktoré mesto prakticky nemá… O tom má byť diskusia pred voľbami a nie o nejakom pochode Krampusov, ktorý tu už o rok nebude lebo nebudú voľby.
    Vyzývam tak všetkych normálnych a uvedomelych ľudí. Sám som ateista a som proti takýmto zákazom ale je to drobnosť oproti tomu čo všetko sa musí v našom meste zmeniť a vyriešiť. Rodinkárstvo, dohodnuté kšefty, pochybné zmluvy, kamaratsafty, totálna neschopnosť a neodbornost ľudí čo rozhodujú o odborných veciach, pochovávanie normálnej kultúry, neschopnosť čerpať eurofondy a mnoho iného treba v tomto meste radikálne zmeniť.
    Keď pozriem na zoznam kandidátov, tak mi z toho vychádza len jedno meno, Kurbel, nech mi je akokolvek proti srsti svatuskarstvo ale nejdem si Kurbela brat za muža ale volím ho ako primátora a budem od neho očakávať veľké zvýšenie úrovne práce MsU a mestských organizácií lebo vyberať môžeme len z toho čo nám je ponúknuté. Nenechajte sa vmanevrovat do podruznych zbytočných emocionálnych kvázi problémov lebo o to presne ide tým, ktorí chcú v meste zanechať status quo.

  52. reakcia na anonym z 18.10. 14:19 hod napísal „pojebaný svatuškári na čele s kurbelom,čo si už vy dovolujete to je moc,treba zrušit všetky cirkvi,ved žijeme v 21. storočí už sa preberte.“ Odporúčam anonymovi zúčastniť sa daného pochodu za účasti Krampusov, nech vie do akej spoločnosti a do akej partie svojimi názormi urážkami a vlastnou nenávisťou ide.

  53. aj brucho bude na pochode,bude mat masku satana,velke crevo,dlhe lepkave prsty,a plamene mu budu z papule slahat az na trnavsku,treba si tam schovat auta.

  54. a na cigansku predvolebnu diskusiu ozaj mozu ist len pozvani cigani asi si ich bude Karmazin kupovat ktovie kolko im ponukne za hlasy na vychode uz naka zakrocila proti kupovaniu hlasov len aby neprisla aj do Serede

  55. Filipovi! Napísal si štyri slová a aj tak si dokázal jedno znetvoriť .
    Slovo hanba sa píše s „n“, ty hanba národa! Na začiatku vety píšeme veľké písmeno a na konci vety bodku, otáznik, alebo výkričník.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img