ISSN 1337-8481

streda, 8. mája, 2024

Čelná zrážka v protismere. Pri Galante prišiel o život iba 18 ročný vodič

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   Dopravní policajti dokumentovali včera večer tragickú nehodu, ktorá sa stala za obcou Mostová smerom na Galantu.

Podla prvotných informáciií mal mladý vodič na aute VW Passat prejsť z nezistených príčin plynule do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s nákladným autom MAN.
18 ročný vodič ťažkým zraneniam na mieste nehody podľahol. Na pomoc pozostalým sme k nehode vyslali postraumatický tím, ktorý poskytol rodine a vodičovi kamiónu potrebnú podporu a pomoc.

Vodič nákladného auta sa pri nehode nezranil a dychovú skúšku na alkohol mal negatívnu.

Presné príčiny a okolnosti nehody budú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.
Dávajte si ma cestách maximálny pozor, život máte len jeden!

KR HaZZ Trnava | Príslušníci z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Galante zasahovali dňa 17. októbra 2022 po 19-tej hodine pri dopravnej nehode osobného motorového vozidla a kamióna na štátnej ceste II/507 v smere Galanta – obec Mostová.

Vozidlá sa po vzájomnej zrážke nachádzali mimo cestnej komunikácie. V čase príjazdu hasičov sa vodič nákladného vozidla nachádzal bez zranení mimo vozidla. Zakliesneného vodiča v osobnom automobile vyslobodili hasiči pomocou motorového ručného náradia. Svojím zraneniam však podľahol. Na havarovaných vozidlách boli vykonané protipožiarne opatrenia.

Počas celého zásahu bolo miesto udalosti osvetľované pomocou osvetľovacieho agregátu.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ďakujeme našim úžasným politikom a úradníkom, že sa cesty opravujú len pred voľbami, bez nejakého systému, len aby sa minuli peniaze a aby bolo na kávu pre sponzorov, takže poriadne predražené a kvalita nikde. A keď sa niekto zabije na tých našich úžasných cestách ako z Afriky, tak povedia, že neprispôsobil jazdu a vybavené. Prinajhoršom dajú tabuľu nerovnosti na ceste a zas minimálne 5 rokov nemusia nič riešiť. Táto cesta je názorný príklad, jamy, vlny, úzka cesta, milión kamiónov denne, tak len čakáme na tragédie. A kto si ešte neuvedomuje, v akej prdeli žijeme, odporúčam odviesť sa z Galanty na Kráľov Brod, je to zážitok..

  2. Lexa, ak to zvládajú kamióny, tak pre osobné auto je to jednoduchšie, pokiaľ vieš jazdiť.
    A tam, kde sa oň vybúral je cesta v pohode.
    Ak máš ale 18 (čiže 0 prax) a letíš, tak sa nečuduj ak to nezvládneš.
    Žiaľ, zbytočne zmarený život. Ale čo prinúti zasranov rozmýšľať?
    Do kedy tu budeme obvynovať stromy, cesty, cestárov, kamióny a čo ešte všetko, kým sa zamyslíme nad vlastnou zodpovednosťou?
    Je jeseň. To znamená, že cez deň si môžeš pripadať ako viacnásobný majster sveta v F1, ale v noci sa zamysli nad tým, koľko tomu môžeš pustiť na letných gumovách..

  3. Lexa – ak si tade dakedy isiel, tak nie cesta za toto mohla. Rychlost, nesustredenost a mozno cosi ine. Ta zakruta je lahka, ale pekne zakerna, vie pekne vynasat. A chalan to zrejme podcenil. X krat som videl, ako kamion, ci ine auto vbehlo do protismeru a skoro som tu zakrutu nevytocil. A asi 70 nesiel, ked uz takto dopadol… A toto je so vsetkymi vodicmi. Ako sledujem kazdy den, riskuju, ale neuveritelne… Len rozmyslam, ci vedome, alebo o tom ani nevedia….

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img