ISSN 1337-8481

sobota, 27. júla, 2024

Schvaľuje niekto terorizmus? Je to trestné! Dajte to vedieť polícii

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR  |MM|  Dvojnásobná vražda na Zámockej ulici v Bratislave je teroristickým útokom. Aj jeho schvaľovanie je trestné. Ak narazíte na kohokoľvek, kto ho schvaľuje, postupujte takto:

1. Spravte screenshot príspevku.
2. Skopírujte www odkaz stránky, kde sa takýto obsah nachádza.
3. Ak ide o profil na sociálnej siete, skopírujte jeho www odkaz.
4. Všetko pošlite formou súkromnej správy na stránke Hoaxy a podvody – Polícia SR.
5. Pre rýchlosť a vysoký počet správ dostanete potvrdenie formou palca. V prípade doplňujúcich otázok budete kontaktovaní.
Samozrejmou alternatívou je návšteva akéhokoľvek útvaru Policajného zboru s rovnakými dôkazmi

Ďakujeme!

STANOVISKO Úrad špeciálnej prokuratúry GP SR:
Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry, po konzultácii so špeciálnym prokurátorom, zmenil právnu kvalifikáciu skutku streľby na Zámockej ulici v Bratislave na obzvlášť závažný zločin teroristického útoku podľa par. 419 Trestného zákona, kedže z doteraz zabezpečených dokazov je zrejmé, že stíhaný skutok vykazuje všetky zákonné znaky tohto trestného činu. Úrad špeciálnej prokuratúry v tejto súvislosti pripomína, že jedna z foriem účasti na terorizme je verejné schvaľovanie teroristického útoku v zmysle par. 419b Trestného zákona, za ktoré hrozí trest odňatia slobody vo výmere 3-10 rokov.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Anonym O:14
    tak to sa veľmi pletieš ! To čo tu bolo za socializmu je iba slabučký odvar toho čo je tu dnes ! Všade samý udavač,cenzor…a sprostý liberál

  2. Kto do eštébákov nevrtal,tomu dali pokoj. Ale títo dnes čo sa nazývajú demokratmi rýpu do každého a do všetkého. Vnucujú nám tu očkovanie,svoj pokrútený svetonázor,že buzeranti sú nadľudia a tak dalej…

  3. Zas vám to tu dobre prepína. Namiesto toho aby ste si prečítali zákon (par. 419 TZ) tu splietate zas utláčanie, očkovanie, udavačstvo…
    Ak je niekto utláčaný tak je to práve LGBTI+ komunita, čo tu zas prezentujete svojimi názormi…
    Kto vnucoval očkovanie? Však nemusíš byť očkovaný, stále sme jedna z najmenej preočkovaných krajín v EU tak tu nesplietaj nezmysly.
    A ak dodržiavanie zákonov je udavačstvo tak je to zas len ukížka našej mentality. Máme zákony ale dodržiavame len to čo sa nám vlastne páči, tak pol na pol, lebo však na vonok sme vyspelá krajina s normálnymi zákonmi ale doma,, doma sme samý špekulant a ojebávač – pozostatok zo socializmu.
    A pripomínam útočník zabil dvoch ľudí len z dôvodu ich príslušnosti k menšine, chladnokrvne ich zastrelil na ulici. A vy tu zas riešite seba a svoj „komfort“ (ktorý nie je nijak zasiahnutý) a hovoríte o udavačstve, keď niekto schvaľuje tento ohavný čin…
    Gratulujem, z vás musia mať vaši známi radosť…

  4. Už len stránka hoaxi polície je úplne dôveryhodná….
    Nebolo na nej zverejnené náhodou aj že očkovanie chráni na 99%…? A vieme kde je pravda.
    A akože napríklad na stránke sol nájdem v komentároch niečo ako.. Tak im treba buze….om tak to mám nahlásiť?
    Ved admin stránky nedokáže mazať príspevky kde sú menovaní občania Serede, 😄😄

  5. Gama, kto utláča LGBTI majú rovnaké práva ako každý občan v tomto štáte. Ak blázon chce niekoho zavraždiť nikto mu v tom nezabráni.

  6. Jednoduchost, az hlupost niektorych ludi ma naozaj prekvapuje. Viac ako tri desatrocia po revolucii predsa v pripade zaujmu vediet, mali moznost nastudovat si, co bola za totalitneho rezimu STB, s akymi cielmi a akym sposobom fungovala a nicila konkretne osudy konkretnych ludi.

    STB bol neskutocne zakerny system v zadokumentovanych rozmeroch funkcny vylucne v totalitnom rezime.

    Len pomyleny jedinec moze napisat, ze dnes je totalita, dokonca vacsia totalita, ako bola pred revoluciou. Umyslene nepisem veci neznaly, lebo dnes uz len ten, kto nechce, si nenajde materialy, ktore by mu rozsirili rozhlad.

    Zial zijeme v dobe, kedy prave tito ludia si myslia, ze vedia vsetko. Robotnik, upratovacka t.c. na materskej, ci osobka po absolvovani vysokej skoly zivota stravi hodinu na nete a svojimi „vedomostami“ kludne presti vedcov stvrt storocie zahlbenych vo vedeckych studiach – a je uplne jedno, o akej oblasti hovorime.

    Ludia, neblbnite. Mozno este jedna stresova situacia, vyraznejsie zvysenie urokov na uveroch, ci dalsia epidemia a s nou spojene nevyhnutne opatrenia a budete pachat samovrazdy…

    Je potrebne vratit politikov do reality, do normalu. Je nevyhnutne vratit spolocnost nazad do doby, kedy fungovala na uplne beznych a logickych principoch – murar muruje, sofer soferuje, upratovacka upratuje, ucitel uci, predavacka predava, lekar lieci a politik netuneluje, nekradne, ale sluzi obcanom.

    No, to posledne tu este az tak uplne nebolo, ale moze byt. Vsetko je na nas.
    Ak budu ale ludia blbi nedufajte, ze ti, ktori ich chcu ovladat, budu robit inak, ako doteraz.

    A co sa tyka totality, perzekucii za socializmu a statnej bezpecnosti a jej praktik – nezlahcujte tuto cast nasej historie, lebo si ju zopakujeme vsetci.

  7. ..vyborne napisane…Nechcem sa nikoho zastavat ale pisat ze LGBTI su nadludia alebo ze maju rovnake prava je velmi kratkozrake..ani nahodou nemaju rovnake prava,iba povinnosti..co sa tyka bezpodieloveho spoluvlastnictva,spristupnenia zdravotnej dokumentacie,narok na osetrovne a rozne dalsie davky tak v tomto su rozhodne diskriminovany oproti majorite..

  8. a pri tom staci uplne jednoducha vec. uzakonit statut druh/druzka, alebo druh/druh bez nejekej vymyslenej registracie a nasledne vsetkych vymyslenych povinnosti.
    je spusta parov, ktori sa z im znamej priciny nechcu sobasit a ziju uplne ukazkovo v spolocnom partnerstve. a je jedno akeho pohlavia su. pre tychto je potrebny takyto zakon. a aj bez akychkolvek farebnych pochodov. budu sa moct informovat, dedit, zastupovat sa… a bude pokoj.

  9. Máme medzi sebou ľudí ktorí sa z toho tešia či dokonca podporujú vraždenie uplne nevinných ľudí..kam až chceme klesnúť, dá sa ešte viac?..totálny ľudský odpad a úplne dno,…ak toto necháme prerásť a nevysporiadame sa s tým ako civilizovana spoločnosť tak sa za chvíľku budeme báť chodiť po uliciach, lebo nikdy nevieš za čo budeš zastrelený a polovica ulice tomu ešte zatlieska…každý z nás je nejaky, hetero, homo, kresťan, neveriaci, eskimak, čierny, hnedý, biely, zelený…ak sa chceme tešiť z utokov na nejaku skupinu obyvatelstva, tak pozor aby sme sa v nej sami neocitli….toto už nejde prehliadať….máme tu nemalu skupinu obyvatelstva schopnu útočiť na lekárov, utečencov, lgbti atď…veľmi nebezpečné…už chýba len nejaký charizmatický fuhrer a bude veľmi zle…

  10. neboj sa ratafak,bude to ako v amerike,ziak zastreli ucitela spoluziakov a co sa deje? len sucho skonstatuju nejaku uz otrepanu frazu,ani nezakazu,alebo nesprisnia predaj,drzanie zbrani,ak tu budu vladnut rozni prasivci,co im na zivote cloveka nikdy nezalezalo,tak sa to nezmeni.myslim aj politikov z bruselu,uz len to im je jedno a vedia o tom,ze do vychodneho bloku sa vozia potraviny najnizsej a najhorsej kvality.pytam sa preco? velakarat sa na to poukazovalo a hajzli nas este aj vysmiali,ze mame ine chute.tam to zacina,dojebavat vkuse mensie a chudobnejsie narody.

  11. igor 18. októbra 2022, 12:48…igor, nekupuj to, nejedz to a nebude sa to sem voziť…kupuj, lokálne, kvalitne, slovenské a bude dobre….toto je o tom čo mi kupujeme a ak to budeme kupovať ďalej tak to sem budú aj voziť…ale Brusel a ani iná vláda či organizacia nerozhoduje o tom čo si kupis…s týmto brusel a ani amerika či rusko, čína nič nemá…je to naša volba

  12. Ratafak plachta 18. októbra 2022, 12:56

    Naivný ratafak plachta. Slovenský človek zo svojho priemerného platu si kúpi to, na čo mu vychádza. Takže si radšej kúpi predotované lacnejšie potraviny druhej kategórie z dovozu, ako drahšie menej dotované slovenské potraviny, aby mu vyšlo aj na nájom, energie, pre deti atď…
    „Rozumieme, že ak sa v obchode objaví napríklad poľské maslo v akcii za 1,29 € a vedľa neho slovenské za 3,20 €, tak málokto vidí dôvod priplatiť si. A to je presne ten jav, ktorý musia naši politici konečne začať riešiť. Rôzne skryté dotácie či dotovanie exportu v západných krajinách krivia trh a spôsobujú práve takéto anomálie na našich pultoch. Ak by sme zrušili dotácie a rozbehli sa všetci na európskom trhu z jednej štartovacej čiary, verím, že vtedy my budeme tí, ktorí budú potraviny vyvážať, pretože ich dokážeme vyrobiť kvalitnejšie,“ vysvetľuje predseda SPPK Emil Macho.

  13. Anonym 18. októbra 2022, 14:44..zase si úplne mimo…akože za tie dotované poľské potraviny môže Brusel, USA či ktorí židojaštery?..nebudú za to zodpovední ti naši severní slovanski bratia?..Ak by to ten Brusel zakázal tak by si zase nadával na Brusel že si nemôžeš v obchode kúpiť lacné dotované potraviny…dneska máš na výber, tak si vyber čo ti vyhovuje…zvykli sme si mať mäso každý deň, pamätám doby kedy bolo mäso na stole iba v nedeľu, mnohí z vás na tu dobu nostalgicky spominate…tak si ho kúp aj dnes 1-2 x za tyzden ale kvalitné lokálne…..ja neobhajujem tie dotácie, ale čakať že za teba nejaky politik vyrieši všetko ja naivné….a téma článku je úplne iná….nám tu zabíjajú spoluobčanov, máme tu ľudí čo z toho majú radosť a vy tu chcete riesit dotovane potraviny a Brusel….

  14. Ratafak 18:01 z tvojej nervy drasajucej propagandistickej sracky vyplyva,ze o dotaciach vies uplne hovno.Nie som zvyknuty takto vulgarne pisat,ale je neuveritelne,ako Ty,tu sluzis ,ako nejaky politruk.

  15. Anonym 18. októbra 2022, 19:45…áno, viem o tom hovno…ďakujem za plodnu debatu a vecne argumenty, je vidieť že ty sa vyznaš… už len to že pri tomto článku potrebujete odviesť pozornost na dotovane potraviny je úplne postavené na hlavu…

  16. Anonym 18. októbra 2022, 21:17…snažím sa prísť na to ako dotované potraviny a židojastery z Bruselu môžu za vraždu dvoch nevinných ľudí v Bratislave a za to že to časť spoluobčanov schvaľuje…vysvetlis mi to ty?

  17. Anonym 19. októbra 2022, 7:46….pozri si ešte raz tu diskusiu a skús nájsť kto tu začal písať o amerike či politikoch z Bruselu..všetci vieme že to sú židojaštery….ja som to nebol…a prirátaj si k tomu vyhlásenie strelcovho otca zo včera keď hovorí že jeho syn je vlastne obeť…že ho zmanipuloval či čo to….zase sa snažíte zbaviť viny útočníka a hľadáte na koho to hodiť…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img