ISSN 1337-8481

piatok, 3. mája, 2024

Zuzana Čaputová k streľbe: „Justičné orgány začnite konať!“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Zuzana Čaputová, prezidentka SR |MM|  „Myslím na nevinné obete včerajšej streľby v Bratislave, aj na tých, ktorí sa po nej už necítia bezpečne.

Tri roky hovorím, že aj slová sú zbraň. Že my politici sme zodpovední za každé jedno slovo, ktoré vyslovíme. Napriek tomu tu mnohí bezohľadne zapĺňajú priestor nenávisťou. Hnevá ma, že ani niektorí prokurátori a sudcovia verbálnym trestným činom neprikladajú dôležitosť a nepovažujú ich za nebezpečné. Tri roky hovorím a upozorňujem, že sa to nemusí skončiť iba pri slovách. Podľa doterajších informácií streľba v bratislavskej kaviarni, kde sa schádzali najmä ľudia z komunity LGBTI, bola trestným činom z nenávisti k menšine. Z nenávisti už dlhodobo živenej hlúpymi a nezodpovednými výrokmi politikov. Táto nenávisť stála nevinné ľudské životy. Prestaňte s tým, kým nebude stáť ďalšie.

Vyjadrujem úprimnú sústrasť pozostalým a silu ľuďom z LGBTI komunity, ktorí sa týmto útokom cítia byť ohrození. Justičné orgány začnite konať!

Nenávisť a zlo musíme spoločne prekonať. Máme na to“.

 

zdroj: Zuzana Čaputová Fb

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Vytláčať ľuďom ideológiu duševnej poruchy zas len povedie k ďalšej a ďalšej nenávisti..
    Kedy tie tupé, sfetované liberálne hlavičky pochopia, že buzeranti a lezby tu boli a budú, len pokiaľ sa nevystavovali na verejnosti a nevnucovali verejnosti, verejnosť ich vôbec neriešila.
    Ako vždy vravím, čo je deviacia, či duševná porucha a čo sexuálna orientácia rieši niekedy len zákon a jeho benevolentnosť.
    Ak si 30 ročný chuj myslí, že je žena uväznená v nesprávnom tele, tak v čom sa líši ten, čo si myslí, že je reinkarnovaný Napoleon??
    Ak pedofilia je nechutná, stačí upraviť zákon a môžu úchyláci trkať deti v škôlkach.. Veď napr. vo Vatikáne je sex povolený od 12 rokov..
    Budeme neustále ustupovať menšinám?
    Či budeme si ich ešte aj vytvárať, aby sme stále robili rozdiely a potom bliakali niečo o „rovnosti“?

  2. Rozvedena teta Zuzanka …
    ide moralizovat v SR skoro kazde druhe manzeslstvo ma problemi financne nakolko jej politika to dotiahla na super socialny system
    Kazda dusevna choroba je neprijemna no netreba ju vytrcat robit pochody na verejnosti ..

  3. otec, syn a duch svaty…. matka, otec a deti…. ziadny rodicia 1,2,3…. uz maju duhu aj na Slovensku. Vzdy tu boli, len teraz sa maju potrebu ukazovat… no koment

  4. IP – a ktorý z tvojich vzorov, lídrov, chlebodarcov a partaj šéfov má vzorné manželstvo? Žeby Kotleba alebo Fico alebo nebodaj Pele? No prezraď nám to, prosím ťa

  5. Pre mna je vzor ako pises , Kotleba ktori sa prevaza zo svojou krasnou menezerkou po Banskej , Fico z byvalou miskou , no a Peleho stretavat zo Straostom jednej obce z okolia BA
    Nabuduce ti napisem koho ma Matelko , ta silno veriaca osoba ..

  6. IP 13. októbra 2022, 21:32 – a k tvojim idolom, Kotleba rozvedeny, uniesol syna zene , Fico minimalne 3 roky nezije s manzelkou a verejne cudzolozi, Pele je prihriaty. Tlieskam ti…

  7. realita 14:26 : ty si panečku iný génius. Mne sa na podobných idiotoch najviac páčia tie ich perly ducha ako že „keď sa cíti ako vločka alebo motýľ “ tak nech lieta a neotravuje. To je jasné že do toho močiara nemá cenu vôbec vstupovať :-))) Miloš verím že si postrehol tie nenápadné vyjadrenia o snahe dosiahnuť, aby internetové diskusné fóra prestali byť anonymné. To bude panečku paráda, keď budú hlupáci zrazu zodpovední za svoje mentálne výplody. Teším sa na tú dobu, aj keď momentálne tiež anonymne.

  8. áno,postrehol som v diskusnej relácii „na hrane“sa vyjadril Pelegrini,že určite budú pracovať na tom,aby boli diskusie v médiách neanonymné

  9. Peter, buzeranti ako ty tu boli, sú aj budú..
    Kľudne si doma do riti strkaj neohoblovanú dosku, či prevádzkuj fekálne porno, ale nevidím dôvod sa s tým vystavovať na verejnosti a čo viac, nútiť verejnosť, aby to brala ako samozrejmosť.
    Ak sa budú v parku na lavičke oblápať chlapec s dievčaťom, budú to mnohí odsudzovať rovnako ako keby tam to isté robili dvaja chlapy. Tak o akej rovnosti sa ideme baviť?? Či na tých dvoch buzeratov už nemôžeš povedať nič, bez toho, aby pre človeka nehrozilo trestné stíhanie, lebo oni majú byť „tolerovaní zákonom“? A potom sa vy, duševné narušení divíte, že sa stupňuje nenávisť??

  10. Vega, máš problém s gramotnosťou, či myslením?
    Kto tu koho obhajuje?
    Píšem to, čo píšem, aby sa zbytočné veci neopakovali..
    Už v prvom komentáry som spomenul, že si zbytočne vytvárame menšiny a rozdiely, ktoré vôbec nemusia existovať!
    Rozdeľujú sa ľudia do skupín a kým je jedna skupina zveličovaná, zviditeľnovaná a obhajovaná, tá druhá sa moralizuje, odsudzuje a je jej vyhrážané trestami ak nebude robiť to, čo si vyžaduje prvá skupina. Čo sa potom asi tak stane? Že by sa zradilalizovali jednotlivci??
    Ak sa ideme baviť o anonymite príspevkov, kde máme slobodu slova a názoru?
    Príklad, budem trestaný ak nesúhlasím s duhovou vlajkou na úradoch, ale môžem verejne povedať, že Fico je kkt..
    To je účelom, pozatvárať tých, ktorí majú odlišný názor, než jedna politická vetva? Nerobili toto náhodou fašisti? A čudujeme sa, že liberalizmus sa prirovnáva k fašizmu? Že sa ľudia proti tomu búria, a že potom slabším jedincom prepne?
    Opakujem, pokiaľ sa bude niečo ľuďom vnucovať, budú to nenávidieť aj keď nebudú vedieť, čo to je!
    Tak len tak ďalej..

  11. Apropo rozdiely..
    Jeden debil zastrelí dvoch teplých a všetci sú na nohách, prezidentka ide dávať prejavy a angažovať sa.
    Iný debil ožratý zabije štyroch ľudí, súd koná tak ako koná, jeden deň rozruch a nič sa nedeje.. Prezidenta sa neangažuje, predstavitelia vlády mlčia. Šak sa to hádam nejako vyrieši.
    A teraz otázka.. Ktorá katastrofa je väčšia? Pre mňa sú obe rovnako zlé.. Pre debilov sú dvaja teplý ale viac, lebo sa im to politicky hodí.

  12. Vega, jebká akurát tak tebe.. Mŕtvy budú vždy mŕtvy. A nič nerobiť pre to, aby klesali počty naje*aných za volantom (meranie rýchlosti a stacionárne radary to nevyriešia) nie je to isté ako vzburcovať národ, aby teraz všetci utekali s dúhovou vlajkou a analnym kolíkom v riti do ulíc..
    Či obmedziť slobodu slova a názoru vyrieši ten alkohol za volantom??
    Ale teraz aspoň každý vie, aký cynik a kkt si, keď dvaja mŕtvy sú pre teba viac ako štyria.. Ani ani netušíš akú mali sexuálnu úchylku. Teda o dvoch vieš, že asi boli normálny.., ale čo ten zvyšok. Možno ak by mali v ruke tú dúhovou zástavu, tak by si teraz mal iný názor. Tak?
    Hold kktizmus a pokrytectvo hýbe svetom, najme Slovenskom.
    Aj feťák je*ne do stromu, je to chudáčik, vinný sú cestári, strom, okolitý vzduch a možno aj bosorky.. Ak to ale za podobných podmienok je*ne do autobusovej zastávky, tak ho „zrazu“ nenávidí celé Slovensko..
    A takých príkladov môžem dávať po stovkách..

  13. Anonym.., možno sa v realite raz zobudíte, pretože ak sa bude v tomto duchu pokračovať, podobných prípadov bude pribúdať.
    Radikalizázia nemá len podobu v isláme..
    Môžete nadradovať cyklistov nad zákon o cestnej premávke, môžete nadradovať ochranu, či povyšovať menšinu LGBTIQ nad základné ľudské práva. Čím viac budete v tom pokračovať, tým viac budú pribúdať nenavistné komentáre a žiaľ aj činy. A najhoršie na tom je, že obe strany majú aj politickú podporu, ktorá na tom bude ťažiť. To už realita je..

  14. Ty tlk, ved ty ani netusis co tu spletas. Len tak bez rozmyslu lepis slova o ktorych ani netusis co znamenaju . To je realita. Blbe.

  15. Tvoj tato je bukva a nalial tvoju mamu lebo si myslel ze je tiez bukva a si z toho ty, mierne nahnutý ale si to ty…

    Teraz k veci, niečo mi na tom celom nesedí, videli ste video zo streľbou? Ten strelec mi nepripadá mi to ako 19 r. chalan. Buď to bol zločin z vášne a teda tri bukvi ktoré na seba žiarlili, alebo to je celkom inak.., zaujímavé je že sa angažuje pani (ne)prezidentka a objíma sa s bukvami a podobne sa angažuje aj bývalý prezident… co je na tom zaujímavé no to ze ked zomreli mladý slušný ľudia (ale nie bukvice) na zástavke nikto neobjímal pozostalých, vraha pustili na slobodu, a politici vrátane (ne)prezidentky citlivo čušia… ide tu o niečo väčšie – no a o čo? Pozri me sa ako na západe rozťahujú prdele na verejnosti bukvice , to chcú zeraz vydobiť aj tu. Adoptovať si deti, uzatvárať manželstvá, robiť pride pochody s dúhou na trenkách popri dunaji…
    Kto nie je bukva nie je in 🌈
    O vˇo tu ide

  16. KDE SU JUSTICNE ORGANY A PRECO NEKONALI? KED SA JEDNA O ZDEGENEROVANE SKURVENE MAMRDSKE TEPLE OPICE VYJEBANE VTEDY VYPISUJES JAK MAJU KONAT ALE KED HENTEN OZRATY KOKOT ZRAZIL A ZABIL 5 LUDI TAK VTEDY SI BOLA KDE DOPICI? TOTO JE HANBA SLOVENSKA? FUJ NA VAS DARMOZRACI

  17. Mne je ľúto každého jedného života a obzvlášť života mladého človeka či dieťaťa …Je len zarážajúce, že keď ožratý a sfetovaný vrah Dedeček, zabil autom na Zochovej ulici 5 mladých ľudí a ďalších zmrzačil, nikto z vládnych predstaviteľov, z ktorých väčšina tohto vraha pozná aj osobne, nenariekal, ( tobôž prezidentka) Neziskovky a médiá nezvolávali masívne protesty za potrestanie tohto vraha a sprísnenie trestov za jazdu pod vplyvom alkoholu a iných omamných látok. Ani Lipšic nezačal konať, ani Generálny prokurátor…Takže, bolo by dobré vedieť na čo a komu slúži tento dvojaký meter nazerania na ľudské životy… Alebo sa zvolebnieva a treba si prihriať liberálnu polievočku plnú krvi a nenávisti!?

  18. V Amerike zomrie viac ľudí po streľbe zbraňou ako pri dopravních nehodách. Nikto nezabráni chorému človeku spraviť zle, nemusí mať strelu zbraň. Mládež by sa mala učiť v škole ako sa má správať, človek k človeku. Niektoré stránky na internete tvoria choré osoby. Ako syn slovenského politika.

  19. Je faktom, že prezidentka má slabosť na obete určitej skupiny ľudí. Nie pri všetkých obetiach, resp. spáchaných zločinoch reaguje rovnako. Je to očividné a o to smutnejšie. Každý človek, ktorý sa stane nevinnou obeťou trestného činu si zaslúži rovnakú ľútosť. Ale naša Zuzka si vyberá. To je jej veľká chyba.

  20. Začni konať Caputova môžeš robiť čo chces keď niekomu jebne v hlave tak môžu byť hocijaké opatrenia a zajebe nejakých ďalších buzeranti.Alebo sa boji otoho svojho neviem čo to má doma hermafrodita alebo čo to je stým hovnom na líci o velikosti mexického doláru.Kazdy zmareny život je veľká tragédia či je to buzik alebo normálny vždy ide o to že nikto nemá právo tomu druhému život pretože mu ho nedal!!!Zachvilu nebudú mať ľudia na základné potraviny lebo všetko vyjebu za energie ale to smatlave americké posluhovadlo tu bude hájiť buzerantov no máme to prezidentku keby odstúpila tuším aj by dobre urobila hanba. Naroda

  21. Čaputová je poklad, kterého si vy ubožáci nedokážete vážit… Přestěhujte se do Ruska, kde můžete Putinovi lízat koule od rána do večera.

  22. Do Ruska sa nikto sťahovať nebude. Čaputová nám do systému implantovala americký spôsob vnímania sveta. Takže budeme tu mať doktrínu USA s povinnou podporu vojny na Ukrajine a gule budú lízať naše mainstreamové média americkému prezidentovi.

  23. Pre všetkých vymetených dutohlavcov ktorí veria v „túto krajinu“ a tento zradný politický nedemokratický systém :
    Nesmejte sa deťom že veria tomu ako im darčeky pod stromček nosí Ježiško !Tu je veľa dementov ktorí veria tomu že usáci bojujú za slobodu a demokraciu !

  24. MAJKO,nebude clanok o velkej korupcnej afere v europarlamente,ako mimovladky brali love od arabskych sejkov?len sa pytam ci sa to sem hodi.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img