ISSN 1337-8481

sobota, 27. júla, 2024

Nedeľná tragédia v Bratislave zasiahla každého. Preto opäť zdôrazňujeme: Alkohol za volant nepatrí!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Policajti Trnavského kraja vykonali za uplynulý týždeň celkovo:

3544 dychových skúšok (-481)

 

Z tohto množstva bolo:

 

27 s pozitívnym výsledkom (-8)

10 vodičov (+2)

17 cyklistov (-10)

2 (0) vodiči sa dopustili prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Policajti na cestách počas 39. týždňa zaevidovali 51 (+12) škodových udalostí a 27 (-6) dopravných nehôd. V Trnavskom kraji neevidujeme, za uplynulý týždeň, žiadnu smrteľnú dopravnú nehodu (0). Na cestách nášho kraja sa pri nehode zranila ťažko 1 osoba (-2) a 15 (+1) osôb utrpelo ľahké zranenia. Pri 1 (-2) dopravnej nehode asistoval alkohol.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ale nechapem preco ten vodic z kysuc co zpresoval mamicku z dvoma detmi je uz vo vazbe za to. Ved nic sa nestalo. Chudak takto mu ukryvdit. Je to niake cudne vsetko. Dedecek je vonku za to ze zabil 5deti a kysucan co nikoho nezabil je v lochu. Nerozumiem tomu. Nevadi radsej sa idem nadrbat a dobre si zalietat na auticku . Padni komu padni.

  2. Piatok okresný sud poslal do vazby 37 ročného Erika,ktorý v stredu popoludní opitý zrazil matku s dvoma dcérami na chodníku v Cadci.Dedeček zabije 5 mladých ludí – stihaju na slobode.Kde je zákon-HAMBA

  3. Dedecek nebol len nadrbani on este bol aj nafetovani. A ten sudca co ho pustil to musel bit obr kokot. Jeden buzerant zabije 5deti a druhi buzerant v talare zabije pozostalich ze vraha pusti na slobodu. Kokotinec na plny plyn v mene zakona.

  4. Deděček má asi naozaj „politickú imunitu“ ako zahlásil bezprostredne po nehode. Inak si neviem vysvetliť čudné rozhodnutie sudcu, ktoré zaváňa všeličím. A možno sa sudca posral, keď mu Dedeček povedal „pustite ma, viete kto som ja“?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img