ISSN 1337-8481

piatok, 3. mája, 2024

Skoro ráno do staršej cyklistky v Seredi narazilo auto. Zranená skončila v nemocnici – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Galantskí dopravní policajti vyšetrujú v Seredi ďalšiu nehodu s účasťou cyklistky.

65 ročná žena išla včera ráno, krátko pred 05.00 h na bicykli po Ulici M. R. Štefánika smerom od kostola, keď do nej pri pravej krajnici narazilo osobné auto. Vodič, ktorý riadil auto Škoda Fabia vošiel do križovatky a pri odbočovaní vpravo do nej narazil. Pri páde si staršia pani poranila hlavu a so zraneniami ju záchranári previezli do nemocnice. Polícia alkohol u vodiča nezistila.

 

NEHODU RIEŠIME AKO TRESTNÝ ČIN 

Vzhľadom na okolnosti a zranenia cyklistky, začal poverený policajt vo veci trestné stíhanie pre podozrenie z prečinu ublíženia na zdraví z nedbanlivosti.

 

POZOR NA CYKLISTOV A CHODCOV

Stále platí, že ide o najzraniteľnejších účastníkov cestnej premávky a vodič musí dbať na zvýšenú opatrnosť voči cyklistom a chodcom. Pred priechodom pre chodcov radšej pribrzdiť a spomaliť a pri vizuálnom kontakte s cyklistom dodržať stanovený odstup. A ak to situácia na ceste neumožňuje, radšej počkať na vhodné miesto na predídenie a potom pokračovať v ceste ďalej. Iba vzájomná tolerancia a ohľaduplnosť môže zvýšiť  bezpečnosť na cestách!

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ  9.9.2022 – ďalšie fotografie z dopravnej nehody KR PZ Trnava:

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Samozrejme že nemala, išli sme niekoľko desiatok metrov za spomínaným autom… nemala žiadne reflexné prvky ani na bicykli ani na sebe ani sa nečudujem že ju niekto zoťal tak jej treba a všetkým čo takto ráno ešte za tmy bezohľadne ohrozujú cestnú premávku pretože takého chumaja na bicykli si všimneš v poslednej chvíli. Nehovoriac o cukrovarskej prípadne bratislavskej ulici tam je to čistá katastrofa niektorí idioti na bicykli neosvetlený a ešte aj v protismere. Takého netreba ľutovať len zastaviť a dať jednu cez papuľu.

  2. Ty čo si za človeka Anonym 16:02 keby to bola tvoja mama? Jaj prepáč ty asi žiadnu nemáš lebo človeka čo sa takto vyjadruje na druhého človeka nemoholo porodiť nič ľudské. Ze tak jej treba …….. ty by si si mal dat po hube sám sebe. Ja ľutujem obe ženy. Nešťastie sa stane.

  3. Az na to ze na rovno na tej fotke je na bicykli zapnute svetlo a odraza sa odrazka na pedali…. tak nemala ziadne prvky a nebola osvetlena???

  4. Hlavne vela krat sa deje to, že cyklisti lietaju aj cez prechody kde im je zakazana jadza byciklom, majui zosadnut a tak, to iste aj pri Hutniku smerom na lidl alebo oproti AB ked idu zo Sedity okolo 22:10 ked im skonči smena tak križom kražom cez cestu a to iste aj chodci. Dobre je, že maju aspon svetlá, ale málokrát aj zadné. Predné majú všetci.. Proste nech sa uvedomia a bude menej nehôd, tak isto sú účastníci cestnej premávky

  5. Tak,anonym ktorý písal o 16:02hod.Buď si slepý,alebo si slepý.Naozaj by si si mal dať po hube.Cyklistka MALA osvetlený bicykel(čo je mimochodom vidieť aj na fotke a mala na sebe aj REFLEXNÚ VESTU!!!)A vodička,ktorá ide na hlavnú cestu z bočnej a má sa pozerať na cestu-tá čo robila???Zobrať jej treba vodičák navždy!!!

    A neprajem Ti,keď by sa to stalo Tvojej mame.V živote by si takýto komentár nenapísal.

  6. Tolko nenavisti. Nech uz sa to stalo akokolvek je pravdou ze cyklisti jazdia ako by im patrila cela cesta samozrejme cest vynimkam ale tych je tak malo ze o tom ani netreba hovorit. Sam denne stretavam ci rano alebo vecer desiatky cyklistov ktory by si naozaj zasluzili prefackat v tom davam za pravdu komentaru hore . Ako to bolo s touto pani sa mozno dozvieme neskor. Nezastavam si ani jedneho ucastnika nehody ale ak aj ma osvetlenie vpredu tak ho treba mat aj vzadu…pretoze osvetlenie ulic nasho mesta je des ako svietit cajovymi svieckami. Prajem skore uzdravenie.

  7. Som šofér aj vodič cyklista pravda je niekde v strede stretávam sa z mladými šoférmi dementormi ktorý vám nedajú prednosť a ešte aj ohrozia nemotoroveho ucasnika na ceste Skúste zraziť v Nemecku cyklistu tak vám zoberú aj rod list a aj dopravný prostriedok a je jedno či ste mali prednosť Tam je cyklista na ceste ako malý Boh A vozidlo je stále bráne ako zbraň v zákone

  8. Moja mama mala osvetlenie aj vpredu aj vzadu a aj reflexnu vestu a viem, ze mala aj tie svetla zapnute lebo som bol pre jej bicykel a nikomu neprajem ten pocit ked vás ráno o 5 zobudí telefonát od polície, že vašu mamu zrazilo auto pridite si pre bicykel…

  9. Hadam bude pani v poriadku
    Mňa skôr zaujalo, že 65 ročna pani , asi dôchodkyňa je ráno pred 5:00 na bycikli…
    Kam môžem ísť tak…

  10. Anonym 8. septembra 2022, 16:02 ty si teda riadny chmulo. co cakas od starych ludi , ze jak budu jazdit, jedine na verim v boha. Co cakas od miesta Sered kde kazdu chvilu kvakaju sprostosti v rozhlase

  11. Vcera som isiel po hlavnej okolo kostola a a tam je odbocka k byvalej sokolovni a starsia drbnuta pani na bajku vyhodila ruku do lava a vez toho abyxsa pozrela ci za nou nieco ide strhla korman a hnet vybocila do stredu cesty a skoro som do nej vpalil. Zacal som trubit ze ci je normalna a drblina sa zacala este rozkrikovat. Keby ju v tej sekunde naberiem este by aj odskodne isla sudit pica stara. Takyto ciklisti by mali byt okamzite pokutovany vysokymi pokutami aby si uvedomili ze su neni na ulicke pred domom ale na hlavnej ceste. A povacsinu takto jebe starym!!!

  12. @Anonym 8. septembra 2022, 16:02
    Vodic?
    Zase si si neprecital ani nepozrel clanok a vyjadrujes sa jak poloretard co vodicak na nakladne auta su jeho maximum co dosialhol v zivote ? 😀

  13. Moja mama musi chodit este do prace aj popri dochodku, aby mala na stravu a poplatky a tak jazdi kazde rano do prace na bicykli. Taka je bohuzial realita na Slovensku pri dnesnych dochodkoch.

  14. @Anonym-9.9. o 10:07hod.

    Ďakujeme veľmi pekne.Aj ostatným,čo prajú našej mamine skoré uzdravenie.

    IŠLA DO PRÁCE.Keď by si napr. Alebo neprečítal príspevok môjho brata.
    A mimochodom Kaufland je na opačný smer…Keď už niečo píšem-rozmýšľam nad tým,čo napíšem.

  15. Nejdú do volieb aj komosi hneď im dám hlas nech starý ľudia si užívajú zaslúžený odpočinok za tvrdo odvedenú prácu Kapitalizmus je nenazrana sviňa ktorej je stále malo a nedbá ako sa majú obcania

  16. Prajem rýchle uzdravenie. Ruku na srdce, po Seredi jazdia dôchodci katastrofálne na bicykloch. Človek musí maximálne predvídať ba dokonca až veštit odkiaľ a kam sa mu pripletie dôchodca s bicyklom. Je to strašné čo sa stalo, ale bohužiaľ vždy je pripísaná vina vodičovi automobilu.

  17. Pani chodila každé ráno osvetlená, riadne nosila vestu a čo koho do toho kam išla, vodička nedavala pozor ktovie čo robila asi moji zlatí,
    tak nepíšte bludy a Vy nebudete starý, ale to dopadnete ešte horšie
    a mimochodom nie je tých aut veľa na tých cestách. Treba jej zobrať
    vodičský preukaz kým nepozráža aj druhých, nevie čo za idiota može napísať že nebola osvetlená, patrilo by ťa nakopať

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img