ISSN 1337-8481

utorok, 30. apríla, 2024

Minister hospodárstva Richard Sulík podal demisiu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

TOTO ZAHRÁVANIE SA S KRAJINOU MUSÍ SKONČIŤ

„Dnes som podal demisiu z postu ministra hospodárstva. Splnil som tak personálnu požiadavku Igora Matoviča. Hoci jeho ďalšie požiadavky považujeme za zámerné predlžovanie koaličnej krízy a 2 mesiace za premárnené, hoci sme volali po rokovaniach, budeme teda rokovať teraz. Hneď, ako odstúpi aj minister financií“uviedol na sociálnej sieti Richard Sulík.

 

zdroj: Richard Sulík Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Riško lepšie si už ani nemohol urobiť. Robertka a teplého Petka do basy strčit a nakoniec matelka do blázninca . Potom sa bude slovákom o niečo lepšie dýchať.

  2. Už žiadne rokovania a žiadne pokusy. Zmiznite.
    Nemáte ščipku zodpovednosti a odbornosti. Tento národ si zaslúži mať od Vás pokoj.
    Za to, čo všetko ste spravili a nespravili si nič iné ako basu a napľuvať do očí si nezaslúžite.

  3. Ani sa mu nečudujem . S igiotom sa vládnuť nedá. Všetci žerú seno, len on je majster sveta. Strašné, ako igiot premrhal dôveru, čo mu ľudia dali vo voľbách! Dúfam že už po ňom ani pes neštekne! Krajinu priviedol na pokraj krachu, finančne aj morálne!

  4. To čo politici prezentujú navonok, nemá nič spoločné so skutočnou príčinou odchodu. Ale to národu postačuje a aspoň je o čom kecať.

  5. Ako povedala pani prezidentka, čo počuje od ľudí: „Chaos a voľný pád na dno.“

    Všetci ste nadávali na Fica, tak teraz majú, čo chceli.
    Pamätáte si ako mal Fico predvolebné video o opozícii ako o materskej škôlke ? Tak teraz sa to splnilo na 100 %.

    A potom historický odchod Slotu z politickej relácie so slovami: „…a keď skutočne ľudia dajú takémuto idiotovi a bláznovi, človeku, ktorý patrí na psychiatriu hlas, tak pán Boh nech ochraňuje Slovenskú republiku. Dovidenia.“
    Splnilo sa na 100 %.

  6. Dnes je Ján Slota obžalovaný zo zločinu prijímania úplatku spáchaného v spolupáchateľstve a monitorovaný náramkom, má zákaz opustiť republiku. Slota už bol 7x súdne trestaný, ohrozenie mravnej výchovy mládeže(dve 16-ročné podali trestné za znásilnenie), ohrozenie pod vplyvom návykovej látky, atď. Dvaja Slotovi ministri skončili na dlhé roky v base, kvôli škodám, ktoré vykonali našej krajine. Jeho účasť vo vláde poškodilo túto krajinu. Z vlastnej strany ho vyviedli za machinácie pri hospodárení.

    Fico je obvinený zo zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či prečinu zneužívania právomoci verejného činiteľa. Dlhé roky býval u Bašternáka a Kočner mu bol sused.

  7. Po volbach Sulik povedal, ze v koalicnej vlade si budu s Matovicom „pohodovymi partnermi“. V sucasnosti vyhlasuje, ze zimu bez ruskeho plynu „v pohode zvladneme“. Drobna paralela by v tom mozno aj bola.

  8. Vieme prečo sa zdražujú energie treba zaplatiť americké zbrane pre ukrajinu. Nech skapú vodcovia EU, súhlasia zo všetkým čo Američania chcu, a pritom ničia nielen úniu ale aj celý svet.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img