ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

Kandidátne listiny pre VOĽBY 2022 sú podané

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Včera mali kandidáti alebo politické strany posledný termín na  podanie kandidátnych listín do volieb do orgánov samosprávnych krajov a do komunálnych volieb.

O post primátora mesta Sereď v tomto volebnom období sa uchádzajú 4 kandidáti.

O pozíciu poslancov v Mestskom zastupiteľstve v Seredi sa uchádza 36 kandidátov.

Volebný obvod č. 1: 12 nezávislí kandidáti a 3 kandidáti politických strán, spolu 15 kandidátov na 8 poslaneckých miest

Volebný obvod č. 2: 7 nezávislí kandidáti a 5 kandidáti politických strán, spolu 12 kandidátov na 6 poslaneckých miest

Volebný obvod č. 3:  6 nezávislí kandidáti a 3 kandidáti politických strán, spolu 9 kandidátov na 5 poslaneckých miest.

Z kandidátov na poslancov je 8 žien a 28 mužov.

Mená zaregistrovaných kandidátov budú zverejnené po zasadnutí Mestskej volebnej komisie, najneskôr 7. septembra 2022.

Tento rok pristúpime k volebným urnám v sobotu 29. októbra 2022.

Voliči si budú na jeseň vo svojich samosprávach vyberať primátora mesta, resp. starostu obce a tiež poslancov mestských či obecných zastupiteľstiev. Zároveň budú voliť aj predsedov samosprávnych krajov a poslancov krajských zastupiteľstiev.

 

 

Údaje o kandidátoch: zdroj: Mesto Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Kto je Červeňová? Tá, čo odkázala, že ľudia nech si trávu medzi dlaždicami vytrhávajú sami, keď poukazovali na to, že tam už vyrastá tráva a zelina, že by to bolo treba ošetriť. Tak, teraz môže sa angažovať a vytrhávať trávu.

  2. Ani jeden ma neohuril..bohuzial..ale nikomu neberiem nazor..nech si voli kto chce koho chce..len ma tak fascinujú tie predvolebné sluby..a zrazu je vsetko mozne..

  3. Chceme Majka ? Mozno par zaslepenych blaznov ano..ale zvysok je rad, ze je tu a bavi nas svojimi vylevami. VEDUCI na hrad, ale ako saso.

  4. Mňa zaráža to, ako si niekto dovolí po dvoch sedeniach na komisii pripísať zásluhy za atletickú dráhu. To je neskutočná drzosť a už viem, koho voliť nebudem! Tomu hovorím chváliť sa cudzím perím.

  5. Pán dôchodca, keď si taký premúdrelý, mal si sám kandidovať! Možno, že takého šťastia by sme sa dožili. Ten novinár by také šťastie nepriniesol ako ty.

  6. prave sa prejavil charakter pana Jankulara ked sa chvali tym ako sa on pričinil o atleticku drahu. Chválenkár jak vyšitý. To mi pripada tak ako keď sa malí chlapci vyčúraju do Váhu a začnu tvrdiť že preto hladina stupla o meter

  7. Fú škoda, v Seredi nie je koho voliť.
    Budeme voliť menšie zlo
    Nie je sa čo čudovať, ideme do zlej a ťažkej doby.
    A tieto klamlivé kampane sú na dve veci..

  8. áno, je to zarážajúce, že J.Jankulár bez hanby napíše, že on svojím hlasom v komisii sa zaslúžil o vystavenie atletickej dráhy na ZŠ Fándlyho. A naviac si do tímu zoberie poslancov, ktorí svojimi hlasovaniami nepodporili stavbu tejto dráhy. LEnže ľudia nezabudli. A ak niekto áno, skúste si pozrieť zastupiteľstvá, ktorí poslanci bojovali za túto dráhu. Z jeho tímu to nebol ani jeden!

  9. Je to chvastanie sa cudzím perím jak vyšité. Ani jeden z tých, čo ho podporujú, atletickú dráhu nepodporoval. Jankulár nemá absolútne žiadne skúsenosti v samospráve. Podporuje ho stará garnitúra, ktorá bola proti dráhe a jediné, o čo im išlo, bol futbal. Nech sa Majko opýta kandidátov, ako berú účelové navýšenie financií pre futbal o toľké peniaze. Nech sa všetci 4 vyjadria. Za toľko, čo sme im ročne tak dlho sypali, sme mohli mať každý rok novú dráhu. Už ju mohli mať obe školy.

  10. a ešte netreba zabudnúť akým spôsobom (určite nie transparentným) sa Jankulár dostal do komisie rozvoja mesta a životného prostredia. Vylúčili tých, ktorí sa prihlásili už na začiatku volebného obdobia na základe výzvy – odborníkov. Král, ktorý tak bojoval, aby tam mal iba odborníkov, si tam dotiahol odborníka – ale úplne v inej oblasti.

  11. scenar bol možno takýto : Tomčány už nechcel kandidovať, lebo sa to na neho valilo zo všetkých strán. Má toho totiž hodne za ušami.
    A ako sa hovorí zíde z očí, zíde z mysle. Preto si našiel poslušného koníka miesto seba. Ten bude poskakovať ako bude Tomčányi pískať. Potreboval ho však čo najskôr umiestniť na šachovnicu. K tomu použil Krála ktorý dostáva zakazky od mesta.Ten aby o ne neprišiel tak poslužil zámerom Tomčányiho. Navrhol konika do komisie rozvoja mesta ako super odborníka. Najprv sa však museli uistiť že to prejde a preto ako tu napisal niekto hore tí ktorí sa do komisie prihlásili na začiatku volebného obdobia mali smolu. Od tej chvile sa v tomčányiovskych novinách začali objavovať oslavné články na koníka
    tolko fikcia

  12. úplne vystihnuté. A čo mali robiť, keď v iných komisiách nebolo práve voľné miesto? Tak odborník na sociálnu problematiku, vyštudovaný právnik(?) išiel do komisie rozvoja mesta a životného prostredia. lebo vraj má skúsenosti s písaním projektov. To je síce obdivuhodné, ale nie potrebná vlastnosť na členstvo v tejto komisii. Na písanie projektov na meste je projektový managér a jeho oddelenie.

  13. Ondrej Kurbel má asi najväčšie šance, ak nebude ako jeho tatko. A pribrať do tímu Dudášovú, osudová chyba. Od liberálov nikdy nič dobrého nevzišlo. Ako aj z KDHákov.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img