ISSN 1337-8481

pondelok, 29. apríla, 2024

Ponuka na predaj prebytočného majetku mesta

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Majetkový a právny referát  / 20 JÚN 2022

V súlade so zákonom č. 138/1991 Zb. o majetku obcí v znení neskorších predpisov a Zásadami hospodárenia a nakladania s majetkom mesta Sereď  mesto Sereď  ponúka na predaj  dva druhy predajných stánkov v počte 32 ks, ktoré boli používané na mestskom trhovisku na Mlynárskej ulici.

Obhliadka predávaných stánkov sa uskutoční dňa 06.07.2022 od  15.00 h. do 17.00 h. na Parkovej ulici ( v areáli bývalého záhradkárstva).

V prípade otázok nás kontaktujte na tel. č. : 0915 119 229 , 0951 152 829 alebo na e-mailovej adrese: andrea.gasparovicova@sered.sk, alebo daniela.vargova@sered.sk.

 

Druh predajného stánku č. 1: šírka: 0,77 m,  dĺžka  3,91m, výška 2,25 m

Druh  predajného stánku č. 2: šírka: 0,98 m, dĺžka 1,93m, výška 2,25 m

zdroj: Mesto Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Vyzera bombasticky, ked Mesto Sered chce z tychto starych haraburd „vytlct“ nejake financie. No je to nezmysel. Ide o davno odpisane, rozpadnute a nepouzitelne haraburdy, ktore svoj ucel splnili pred desat rokmi a bolo ostudou, ze neboli vymenene davno.

    Mesto by malo nakontrahovat firmu, ktora to co najvyhodnejsie zoberie do srotu. Aj odvoz a manipulacia totiz stoji peniaze.

    To, co Mesto Sered utrzi, by malo dat na charitu, ktora by sa este lepsie postarala o bezdomovcov osierajucich verejne priestranstva.

    Nejako prestavam chapat myslienkove pochody ludi, ktori na jednej strane su schopni za sto Eurovy letny rozprasovac vodnej hmly (mimo ine) vyplazit aj tri tisicky a na strane druhej riesia odpad patriaci do kovosrotu.

  2. Právne oddelenie na čele s pani Judr Vargovou
    Buď nekompetentnosť alebo netransparentnosť. Ani jeden materiál predkladaný touto osobou nemá obdobu. Tu ide predávať staré stánky aby akože hospodáry s majetkom mesta!!

  3. Pán Majko zverejnite prosím foto dotyčnej osoby čo toto kúpi rád by som ju spoznal osobne a podrobil IQ testu

  4. Toto akože vážne? Čo ste sa už načisto zbláznili na meste? Že Vás hanba neprefacká!!! Dajte to ľuďom bez domova, tí to rozoberú a zarobia si pár korún! Toto sa môže len v Seredi stať, staré haraburdy predávať! Koneeec toto…

  5. Rozum sa zastavuje, čo dokážu naši radní páni? Mám návrh: nech si každý jeden zoberie domov ako darček, za dobre vykonanú prácu. Možne, že sa im to zíde, že im to poslúži. To dokáže len ten, čo to nemá v hlave v poriadku. To až tak si nás dovoľujú ponižovať. Nech to ponúknu futbalistom. Z predaja by získali nejaké peniaze na štadión.

  6. Nech si to pan primator da pred svoj podnik AB tam to sadne jak rit na serbel placu je tam dost alebo nech si to zoberie na pozemok vedla MILEXU

  7. Neviem v akom su tie stánky stave ale ked len nejaké povrchové poskodenie co stačí prebrusit a nafarbit. Tak nejaký domáci predajca môže získať, snáď za rozumnú cenu, stánok čo by vedel využiť. Od toho ma byt ta obhliadka ked tam je len šrot tak to nikto nekúpi a v srote to aj skončí.

  8. Maher, prepac, ale Ty si myslis, ze nejake mesto, alebo obec by dovolili takyto srot niekomu umiestnit vo svojom priestore? Aby v nom predaval svoje produkty? A uz vobec si nedokazem predstavit niekoho, kto by si to ulepil pred svoj dom, alebo zahradu.

  9. Uz hmotnost a sposob vyhotovenia tychto stankov na prvy pohlad napoveda, v akej dobe, na aky ucel a kam boli vyhotovene. Ich casté prenasanie na akcie nepripada do uvahy.

    Na stankoch dnes ma hodnotu pouzity material – pre kovosrot.

    Je vidiet, ze VEDENIE Mesta Sered sa zacyklilo nielen v priestore, ale aj case – drviva vacsina dedin je vazne popredu od nasho mesta.
    Uz aj malicka Salgocka s rocnym rozpoctom porovnatelnym s dotaciou pre futbalistov (co do poctu obyvatelov – teoria Hokejky) ma dlhe roky na inej urovni nielen poriadane dedinske akcie, ale zial aj chodniky v obci.
    O dedinach na juh od nas ani nehovorim, tam sa treba vybrat a horko zaplakat…

    V suvislosti so sposobom vedenia Mesta Sered sucasnym primatorom Tomcanyim normalne nema zmysel zabijat cas, to len pre historiu je nevyhnutne zachovat fakty, aby dalsie generacie pochopili, comu sa maju vyhnut v pripade, ak nechcu skoncit v zatrateni, beznadeji a dobiehani vyvoja bezneho v okolitom svete.

  10. Bezdomovci tieto stánky používali ako nocľaháreň.Postacili im aj ako wc a teraz ich chcete predať? Mali by ste ich rozdávať a a kto si vezme stánok,tomu by ste mali zaplatiť za to ,že riskuje,že sa nakazi nejakou chorobou.HAMBA MESTU

  11. HANA

    Súhlasím s tebou. Mesto by mohlo na svoje náklady porozmýšľať stánky ľuďom ktori popri ceste predávajú sezónne ovocie.
    Otázkou je či by vôbec mali záujem o takú haraburdu.

  12. Milion dollar melon 24. júna 2022, 14:07 – takze podla Vas odpisane, vyradene, zdeformovane a hnile stanky vhodne uz len na zosrotovanie, je vhodne umiestnit k cestam?
    To akoze vazne?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
Predchádzajúci článok
Ďalší článok
spot_img