ISSN 1337-8481

utorok, 30. apríla, 2024

Detský tenisový turnaj 2022

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Tenisový klub Sereď /   Po 2-ročnej prestávke spôsobenej COVID 19 Tenisový klub Sereď znovu zorganizoval detský tenisový turnaj pre deti, ktorý sa konal v sobotu 18.06.2022 na antukových dvorcoch TK Sereď.

Napriek už niekoľkoročným nevhodným podmienkam pre tenis v Seredi (iba 2 nevhodne umiestnené dvorce, rušenie tenisových zápasov počas futbalových zápasov, nakopávanie lôpt do ochranného pletiva, stavenisko na štadióne, absencia aspoň 1 regulárneho dvorca na zimnú sezónu atď.) sa detský turnaj tešil veľkému záujmu zo strany detí aj ich rodičov a celkovo sa naň prihlásilo 32 detí vo vekovej kategórii od 5 do 13 rokov. Pre rovnomerné rozdelenie detí čo sa týka počtu a zastúpenia vo vekovej kategórii boli vylosované aj miešané zápasy – dievčatá proti chlapcom.

Deti boli rozdelené do 5 skupín: turnaj prípravky, turnaj dvojhry do 8 rokov, turnaj dvojhry do 10 rokov, turnaj štvorhry do 13 rokov a hlavný turnaj detí do 13 rokov.

Víťazkou turnaja prípravky sa stala O. Maronová. V semifinále dievčenského turnaja detí do 8 rokov proti sebe nastúpili N. Slížová – P. Sadloňová a N. Sopčáková – V. Famina. Do finále postúpili N. Slížová a N. Sopčáková, v ktorom zvíťazila N. Slížová výsledkom 10:7.

Vo finále dvojhry do 10 rokov zvíťazila E. Kňažíková proti M. Maronovej výsledkom 10:8. Semifinále miešanej štvorhry si zahrali J. Kamenár/N. Široká – S. Takáč/D. Slíž a S. Mišovič/M. Šunderlík – N. Holbíková/I. Sadloňová. Úspešnejšou sa stala dvojica J. Kamenár/N. Široká, ktorá postúpila aj do finále kde  zdolala dvojicu S. Mišovič/M. Šunderlík výsledkom 10:8.

Športové stretnutie bolo zavŕšené hlavným turnajom detí do 13 rokov. Do semifinále sa prebojovali dvojice N. Široká – D. Slíž a M. Šunderlík – S. Mišovič. Víťazstvo si napokon odniesol M. Šunderlík, ktorý vo finále zdolal N. Širokú výsledkom 10:6.

Všetky zúčastnené deti si na konci tenisového turnaja odniesli malé vecné darčeky, medaily a poháre pre víťazov a umiestnených. Deti a ich rodičia si z turnaja odniesli krásny športový zážitok.

Turnaj sa zorganizoval pod vedením skvelého tenisového trénera detí Tomáša Bohunického, ktorý zaujal  pozíciu hlavného rozhodcu. V rámci usporiadania turnaja patrí veľká vďaka členom tenisového klubu Branislavovi Bírovi, Martinovi Takáčovi, Stanislavovi Horváthovi a dobrovoľníkom, bez ktorých by sa turnaj nemohol zrealizovať.

TK Sereď ďakuje všetkým priaznivcom detského tenisu, ktorí prišli podporiť našich talentovaných tenistov. Aj vďaka vám bola vytvorená príjemná športová a priateľská atmosféra.

Našim mladým hráčom prajeme príjemné letné prázdniny a ak budú mať záujem môžu sa prihlásiť na tradičný tenisový kemp 2022, ktorý sa uskutoční v auguste. Už teraz môžu rodičia zasielať predbežné prihlášky na mail tksered@gmail.com. Tešíme sa na vás! J

„PROJEKT JE REALIZOVANÝ S FINANČNOU PODPOROU MESTA SEREĎ”

 

Výsledky:

Hlavný turnaj do 13 rokov

Semifinále:

Natália Široká – Dávid Slíž 10:4

Michal Šunderlík – Samuel Mišovič 10:4

Finále:

Michal Šunderlík – Natália Široká 10:6

 

Štvorhra do 13 rokov

Semifinále:

Jakub Kamenár/Natália Široká – Samuel Takáč/Dávid Slíž 10:7

Samuel Mišovič/Michal Šunderlík – Naďa Holbíková/Izabela Sadloňová 10:7

Finále:

Jakub Kamenár/Natália Široká – Samuel Mišovič/Michal Šunderlík 10:8

Turnaj do 10 rokov

Finále:

Ema Kňažíková – Melisa Maronová 10:8

 

Turnaj do 8 rokov

Semifinále:

Nela Slížová – Paulína Sadloňová 10:8

Nina Sopčáková – Varvara Famina 10:6

Finále:

Nela Slížová – Nina Sopčáková 10:7

 

Turnaj prípravky

Víťazka:

Olívia Maronová

 

Autor: Tenisový klub Sereď

Foto: Tenisový klub Sereď

zdroj: Mesto Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img