ISSN 1337-8481

pondelok, 6. mája, 2024

V Cíferi vyčíňal v noci 36 ročný muž. PMJ-čkári Poliaka po skutku zadržali

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Trnavský vyšetrovateľ obvinil zo zločinu poškodzovania cudzej veci  závažnejším spôsobom konania 36 ročného muža, občana Poľskej republiky.

Obyvatelia Cífera počítajú stále napáchané škody.

Cudzinec prišiel do obce v piatok, krátko pred polnocou a za takmer 3 a pol hodiny stihol porozbíjať niekoľko zaparkovaných vozidiel. Kameňmi a dlažobnými kockami poškodil niekoľkým Cíferčanom vstupné dvere a  okná na domoch, ale aj sklenú výplň na dverách športovej haly. Škody za viac ako 550 eur si vyčíslil aj obchod s elektronikou, ktorý prišiel o dotykový monitor na výdajnom boxe. Napáchané škody na majetku si niektorí poškodení už predbežne vyčíslili a škody si odhadli na viac ako  4000 eur. Polícia naďalej prijíma od ľudí aj ďalšie prípady, preto očakávame, že napáchané škody a poškodených bude viac. Krátko po skutku nahlásilo poškodený majetok 17 občanov.

ZÁSAH POLICAJTOV PMJ

Operačné stredisko prijalo v sobotu ráno,  o 02.33 h informáciu od obyvateľa obce, že mal zadržať muža, ktorý rozbíjal kameňom okná na autách. Vyslaná hliadka PMJ krátko na to oboch mužov, aj oznamovateľa aj podozrivého, našli neďaleko základnej školy. Podozrivý muž sa prechádzal po miestnom chodníku a správal sa agresívne. Na výzvy polície nereagoval, no nakoniec sa im podarilo muža stotožniť. Vzhľadom na jeho správanie, použili policajti na jeho spacifikovanie služobné putá a osobu eskortovali na policajnú stanicu. Policajti ho podrobili orientačnú dychovej skúška, ktorú mal negatívnu. Zatiaľ nie je ani vylúčené, že osoba mohla konať pod vplyvom inej návykovej látky.

CUDZINEC ZOSTÁVA V CELE

Vyšetrovateľ muža na základe dôkazov obvinil a spolu s obvinením predložil aj podnet, aby bol cudzinec stíhaný väzobne. Do rozhodnutia súdu zostáva v cele policajného zaistenia. Podľa súčasnej právnej kvalifikácie mu môže hroziť za nočné vyčíňanie v obci strata slobody na 3 až 8 rokov.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To bol určite ukrajinec ale vzhľadom k tomu že u niektorých jedincov s hovnom v hlave namiesto mozgu je Ukrajina v kurze,tak sa napísalo že to je Poliak.

  2. Pre či? Týmito príspevkami pod takéto články sa zjavne snažíš odsúvať články s diskusiou o ruskej okupácii Ukrajiny a o zverstvách páchaných na civilistoch ruskými fašistickými vojakmi. Keď trolie farmy nestíhajú, tak takto primitívne tie diskusie vytláčajú von z posledných komentárov. Už ani nie si na smiech, už ťa treba iba ľutovať.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img