ISSN 1337-8481

pondelok, 20. mája, 2024

Vladimír Putin sa zapísal do svetovej histórie na úrovni Stalina a Hitlera

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Z extrémne Ruskou armádou vybombardovaného prístavného mesta Mariupol stále Vladimír Putin nechce nechať bezpečne v organizovaných humanitárnych koridoroch odísť stovky tisíc zbedačených civilistov. Už niekoľko dní nemajú vodu, potraviny, lieky, ale ani elektrinu, plyn a v pivniciach sa pred jeho dobyvačnými vojakmi skrývajú v zime.

Denne vidíme videá streľby Ruských tankov na bytovky. Mariupol už nikdy neopustí minimálne 2500 civilných obetí, ktoré  v 21. storočí musia byť pochovávané v hromadných hroboch.

Nie je možné ničím ospravedlniť samotnú vojnu Ruskej federácie vedenú voči Ukrajine a už vôbec nie  porušovanie Ženevských konvencií o vedení vojny. Ruská armáda voči civilnému obyvateľstvu používa dokonca zakázané zbrane.

Vladimírovi Putinovi a vedeniu Ruskej federácie už neverí nik. Stali sa nedôveryhodnými partnermi pre okolité štáty, vedenie EÚ, ale aj NATO a zapísali sa do svetovej histórie rovnako čiernymi písmenami, ako diktátor Stalin a Hitler.

Práve v súvislosti s Hitlerom a jeho zverstvami civilizovaný svet nepredpokladal opakovanie sa obdobného šialenstva v Európe. Vladimír Putin prekročil nemožné a hrozbou použitia jadrových zbraní svet dostal do stavu, ktorý Ruskú federáciu a milióny jej občanov uvrhuje na desaťročia do maximálnej izolácie.

A to je len začiatok.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. chcel sa zapísať do dejín a podarilo sa…keď vidíme čo sa mu s tým Ruskom momentálne podarilo tak je otázka či to naozaj nie je americký/čínsky agent…zahanbil svoju krajinu na x generácií a hlavne ukrajinci to rusom nikdy nezabudnú.

  2. Putin dokázal úplne a totálne zničiť svoju vlastnú krajinu v priebehu dvoch týždňov. Neviem či dejiny poznajú takého deštruktora niekde na svete. Odpísal niekoľko generácií rusov. Odliv mozgov aktuálne ide na plno, exodus smerom na západ. Rusko bude musieť zachrániť Čína a západ.

  3. Putin.Zacina mi pripomínať toho blca Stalina a Lenina.Tiez robí čistky a klame verejnosť.Je to čistý Rus..Ako vtrhly do Československa…Spamätajte sa .

  4. Začiatok konca putlera je keď začne strielať svojich. Ako prvá na neho začne tlačiť oligarchia, tých začne vešať, stále bude mať viac a viac demonštrácií, začne do nich strielať ako v kazachstane, to bude jeho koniec, dúfam, že čoskoro.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
Predchádzajúci článok
Ďalší článok
spot_img