ISSN 1337-8481

nedeľa, 19. mája, 2024

Dni plné hádzanej

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

HK Slávia Sereď /  Najskôr sa naše najmenšie zúčastnili súťaže v minihádzanej, ktorá sa konala v ŠH v Šali. V konkurencii šalianskych a topoľčianskych rovesníčok nenašli premožiteľky. Deti si schuti zahrali a zabehali a tým splnili svoju úlohu. V prvom zápase remizovali s Topoľčanmi 1 5:5, v ďalšom zápase porazili ZŠ Murgaša 1 13: 3 a v poslednom zápase v skupine ZŠ Ľ.  Štúra 11:1. O postup do finále si poradili so ZŠ Murgaša 2 7:1. Vo finále si vo vyrovnanom zápase poradili s Topoľčanmi 1  3:1 .

Zostava: Z. Sojková, A. Sojková, T. Sojková, T. Hercegová, I. Rebrová, M. Husárová, K. Miklošíková, A. Miklošíková       Tréner: J. Vavrinec

Mladšie žiačky si najskôr vo štvrtok v predohrávke poradili s TJ Lehnice 25: 7. Od začitkudiktovalihru, strelecky sa darilo E. Sojkovej a v bráne sa opierali o výbornú N. Chynoradskú.

HK Slávia SereĎ – TJ Lehnice25: 7 /12: 4/

Zostava: N. Chynoradská – E. Chynoradská 1, L. Ončová 4, A. Sojková, E. Sojková 11, B. Nagyová 6, I. Rebrová, T. Sojková, Z. Sojková 2, Hercegová T, Gejdošová , L. Fogelová 1 Tréner: Mgr. M. Novák

V piatok nastúpili v boji o prvé miesto v tabuľke, proti DAC Dunajská Streda. Domáce sa opierali o kolektívny výkon. Od začiatku išli do vedenia a do šatne išli so šesťgólovým náskokom, ktorý v druhom polčase navýšili na desať.

HK Slávia Sereď- DAC Dunajská Streda 21:11 /10: 4/

Zostava: N. Chynoradská – L. Fogelová 5,E. Chynoradská, L. Ončová 5, SojkováA., Sojková E. 6, B. Nagyová 4, Rebrová I,, Sojková T., Sojková Z. 1, HusárováM. Gejdošová E. Tréner: Mgr. M. Novák

Staršie odohrali dvojzápas s favoritkami z Dunajskej Stredy. Hoci v prvom zápase proti Ačku podali najmä v prvom zápase sympatický výkon, v druhom sa nevyvarovali zbytočných chýb a zaslúžene prehrali. V druhom zápase sa hrala vyrovnaná hádzaná. Domáce doplatili na fyzickú únavu z prvého zápasu a hostky strhli v závere víťazstvo na svoju stranu.

HK Slávia Sereď – DAC Dunajská Streda A 25:47 / 14:21/

HK Slávia Sereď – DAC Dunajská Streda B 27:31 /15:15/

Zostava: S. Polášová – L. Ončová 2/3, L. Fogelová 1/1, N. Sopúchová, B. Sokolová ¼, P. Hubináková 0/1, E. Fogelová 16/5, M. Gálová 0/2, Chrupková K. 0/2, E. Sojková 4/9 Tréner: Mgr. M. Novák

Prípravka odohrala svoje majstrovské zápasy v nedeľu. V oklieštenej zostave si bez problémov poradili so svojimi súperkami.

HK Slávia Sereď – HK Lehnice 13:4 /8:0/

HK Slávia Sereď – MHK Piešťany 15: 3 /6:1/

HK Slávia Sereď – TJ Topoľníky 24: 6 / 9.:3/

Zostava N. Chynoradská 2– E. CChynoradská 2/3/11, Z. Sojková 11/9/5, A. Sojková 0/2/2, T. Sojková 1,/0/3, I. Rebrová 1/1/0, M. Husárová, T. Hercegová 0/0/1, M. Husárová Tréneri: J. Vavrinec, Mgr. M. Novák

 

                    Projekt je realizovaný s finančnou podporou mesta Sereď

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img