ISSN 1337-8481

nedeľa, 19. mája, 2024

Pri dome zavraždeného Jána Kuciaka kvety položila prezidentka SR Zuzana Čaputová – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Veľká Mača / Dnes predpoludním si pamiatku zavraždeného Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej priamo na mieste tejto tragédie, pripomenula aj prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová.

Prezidentka na pietnej spomienke pri príležitosti štvrtého výročia ich zavraždenia položila dve ruže a zapálila sviečku.

Zuzana Čaputová sa nakrátko stretla aj s rodičmi, blízkou rodinou zavraždených a médiám poskytla vyhlásenie.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Neverím jej ani nos medzi očami.Fotí sa s detičkami a svoje dve dievčatá opustila,nechala ich mužovi a odišla do USA.Tliacha,že treba počúvať 52% občanov Ukrajiny,ale na Slovákov sa vykašľala.

  2. Anonym,21.februára 2022,15:46.Nebudem sa modliť,nakoľko som ateista,ale to neznamená,že mi tých dvoch nie je ľúto.A cirkev žiada od svojich ovečiek, vyššie finančné dary,tak žiadne centíky,priprav si aspoň 5€ bankovku.

  3. Ludia uz vedia, ze na spravovanie krajiny nestaci stavat sibenice, vyhrazat sa, protestovat pred obydlim, skakat po hrobe novinara a zneuzivat to pre politiku. Toto je kultura slusneho Slovenska kt. zaviedol Matovic a spol.
    Za posledne styri roky toho bolo dost co tato particka povyvadzala. Sproste zneuzivanie vrazdy dvoch ludi. Toto je politicke dno. A jaternica ani nestoji za rec….

  4. Toľko nenávistných komentárov! Sereďania! Ďakujem Francien, že ste položil kvety a zapálil sviečku aspoň za tých pár ľudí zo Seredi, čo sú normálny a nemiešajú politiku do ľudského nešťastia!

  5. Je mi uprimne luto, ze tak primitivne hovada sa najdu medzi tvormi nazyvajucimi sa ludia.

    VEREJNE sa tymto pani prezidentke OSPRAVEDLNUJEM za primitivne individua, ktore su schopne spravat sa takto neskutocne zakerne a ako inak – jedine anonymne.

    Spolocnost sa posuva na stale hlbsie dno a stale mam obavy, ze este stale je moznost klesnut hlbsie.

    Ludia, kde skoncite? Kedy budete sami mat pocit, ze ste na ciare, za ktoru sa jednoducho nechodi?

    Ti, ktori tu bez stipky ucty k inemu cloveku anonymne hodnotite, urazate a ponizujete konkretnych ludi – mate doma zrkadlo? Podpiste sa menom, nech ini vyhodnotia nielen vas vyzor, ale aj vase spravanie.

    Nemate odvahu ? Tak co si teda otvarate papule na tych, ktorym mozete byt akurat tak vdacni za to, ze Slovensko nie je vyclenene mimo civilizovane krajiny?

    Ano, som si vedomy tej spiny, ktoru teraz presmerujete na moju osobu a vlastne kazdeho, kto v tejto mizerii vidi predsa len niekde v dialke este ako take svetielko nadeje, ze slusni a cestni ludia to raz daju.

    Ano, napriek primitivnym komentom frustrovanych jedincov patriacich na okraj spolocnosti (mozno do liecebne) tymto OSOBNE a VEREJNE vyjadrujem podporu a uctu prezidentke, ktora SR reprezetuje vo svete tak, ze na nu mozeme byt hrdi.

  6. Pre pána Majka, napísal ste to presne a ja vám za túto vašu odvahu ďakujem.Máte pravdu že sa na vás navalia špinavci ale ľudia to vidia.Príde čas keď zvíťazíme.Aj ja sa hambím za tie komentáre na pani Prezidentku.

  7. Frustrácia ľudí a to nielen z covidu sa stáva chronickou chorobou Slovákov. Je na neuverenie ak si človek číta diskusie na českých weboch a porovná kultúrnu úroveň. Je však pravdou, že sú takmer 100% registrované. Anonymita aj keď z časti falošná a možnosť vyjadriť svoju frustráciu jazykom nám vlastným presne ukazuje aký sme v skutočnosti. To ale neznamená, že sme horší ako oni. Aj keď anonymne, nezmyselne a úplne zbytočne kopeme do tých, čo s tým čo sa stalo nemajú nič spoločné a podstata tragického skutku nám uniká.

  8. Dezolatov roztrhne od zlosti ked bude nastupovat na dalsie 4 roky :D. Normalni ludia ju ocenuju lebo nemaju kompletne nasrane v hlavach ako dezolati.

  9. anti 21. februára 2022, 19:06 – registracia nemeni spolocnost, len jej choru cast mierne umlci – NElieci !!

    Ak chceme menit spolocnost, musime pomatenu cast bud dostat do mantinelov, alebo jej ukazat, ze medzi normalnymi ludmi nemaju miesto.

    Tu NEpomoze MLCAT !! Tam, kde treba dat vlastne postoje najavo, musia zasiahnut normalni, lebo inak ich luza prekrici.

    Viem, je to narocne, clovek si na chrbate odnesie vela spiny, no len dovtedy, pokym je sam. Ak bude slusnych ludi dostatok, tak luza uplne demokraticky zostane mimo priestor, ktory si tak rada a tak hlasno obsadza.

  10. Som rád že sa tu ukazuje ako väčšina rozumných ľudí „miluje“ túto falošnú Izraelskú smetiarku !
    Budúcnosť ukáže čo bola zač… a vás jej obdivovateľov úprimne ľutujem že si nevidíte ani meter od nosa !

  11. Citát Sokrata o ceste od demokracie k tyranii , ktorý vznikol pred stovkami rokov:
    “Demokratické zriadenie doplatí na to , že bude chcieť vyhovieť všetkým. Chudobní budú chcieť časť majetku bohatých a demokracia im to dá. Mladí budú chcieť práva starých a demokracia im to dá . Ženy budú chcieť práva mužov a cudzinci budú chcieť práva občanov a demokracia im to umožní . Keď zločinci demokraciu nakoniec ovládnu , pretože od prírody bažia po moci, vznikne tyrania horšia , akú dokáže najhoršia monarchia , alebo oligarchia .“

  12. Daniel 21. februára 2022, 19:15 Nepochopil si to, že ide o objednanú vraždu dvoch nevinných ľudí. Pľuvanie na našu prezidentku je preto pri tejto téme resp. zapáleniu sviečky nemiestne a dehonestuje jej vyjadrenie súcitu k tomuto neľudskému skutku. To by sme si mohli naozaj odpustiť.

  13. Spoločnosť je rozdelená,je v nej veľa agresivity,veľa klamstiev,veľa farizejstva.K nemalej miere k tomu prispeli hlavne Tí,čo tu teraz volaju po etike,charakteru a čo ja viem po akých dobrých vlastností.Len sa vracia to,čo ste zasiali,kto seje vietor dostane búrku.Kto zaviedol takúto nenávisť do spoločnosti,?A aj tu v tomto blogu,to nebolo inak.Smrt dvoch mladých ľudí bola a je i naďalej hrubo zneužívaná.Tak sa nečudujte,že niektorí ľudia takto reagujú.

  14. toto je teda tá demokracia… 21. februára 2022, 19:19 – asi 6 rokov nazad som sa na jednej bezninke pri Seredi stretol s mladym parom. Sedel som za laptopom a pisal som nejaky clanok. Chalan sa mi prihovoril ze co pisem. Ze si ma pamata a tak… Blizili sa volby a ako inak, rec skoncila pri nich. Chalan ze on volit nepojde, lebo ho sklamali vsetci. Pridali sa aj z obsluhy benzinky. Obdobne reakcie. Ze oni nechcu byt spoluzodpovedni…

    Ja im na to – co si myslite, ked bude rovnako rozmyslat vacsina a pojde volit par tisic ludi (jasne hypoteticky), ako volby dopadnu ?

    Oni na to, ze budu neplatne a ti politici pochopia, ze sa musia zmenit. Ja – a na zaklade coho by boli neplatne? Ved nemame minimalne kvorum na ucast. Predsa urcita odhodlana, prevazne dobre motivovana skupina ludi volit pojde. Tuzia po moci a po vyhodach. Nevadi vam, ze takto nakoniec bude snad 1 ci 2 % ludi ovladat 98% ? Oni – ze to vazne?

    Ja – fakt hypoteticky staci, aby dolo k volbam „150 ludi“ – kandidujuci na post poslancov a ti to hodia len sebe. Bude vymalovane ! (opakujem teoreticky !!)

    Mladi aj s obdobne mladou obsluhou cumeli ako vyorane mysi. Podakovali sa, ze takto polopate im to nik nevysvetlil a ze nikdy sa nezamyslali nad tym, ako je dolezity kazdy jeden hlas, kedze kazdy hlas ma rovnaku vahu.

    Mozno ten rozhovor mal zmysel. Mozno aj normalny prispevok kazdeho normalneho diskutujuceho aj tu, aj na FB, aj niekde v kaviarni ci v krcme ma zmysel.

    Aby nas nakoniec neovladalo par % arogantnych, korupcnych, no hodne ukricanych zmrdikov, ktori si teplucke miestecko v spolocnosti najdu vzdy. Za fasizmu, za komunistov a aj v demokracii, ktoru zneuziju. Jasne, vzdy ina ich generacia. Ale ta ista krv…

  15. pre, Miloš Majko 21. februára 2022, 19:15, co to nevidite, ved toto je vsetko falosna lutost ako aj tato cela tzv. vlada, len pretvarka, vacsina slovakov to uz pochopila, ako vidim vy stale nie, stale budete zastavat zradcov naroda!

  16. Anonym 21. februára 2022, 19:34 – cudujem sa takemuto anonymnemu vyjadrovaniu a odmietam taketo prejavy intolerancie, verejneho ponizovania a osocovania, nech sa jedna o kohokolvek.

    Suhlasim, aby identifikovany clovek vyjadril svoj nazor akokolvek emotivne, priamo ci dokonca ak ma dokazy, nech konkretnu osobu aj obvini.

    No anonymne je to ubohe a ja osobne by som sa nevedel pozriet do zrkadla.

    Mame slobodu a demokraciu. Ta moja konci tam, kde zacina susedova. NIKDY nesmiem zajst za tuto hranicu, no odmietam kazdeho, kto zachadza za rovnaku hranicu vo vztahu ku mne.

    Len tu pisem a diskutujem otvorene a pod svojim menom asi 14 rokov. Pisem o citlivych temach, pisem priamo, no som si vedomy zodpovednosti.

    V demokracii mam nielen prava, ale aj povinnosti. Nezabudajme na to, lebo nas to znici. Uberie nam to prave slobodu, po ktorej sme tak dlho tuzili.

    Nakladajme s nou velmi opatrne a s rozumom !

  17. p.Majko,a kto sem doniesol kulturu,cim arogantnejsi drzejsi tym lepsi? Namatkovo,ludia su opice dezolati luza atd atd…
    Nikdy nikto nerozhadal tuto krajinu,ako tato svoloc,co je vo vlade a vy,ako ich nehynuci obdivovatel,to musite vidiet rovnako,ked nie,je to este horsie,ako som si myslel.
    PS tak uz aj medzi sebou si nakladaju,minuly tyzden Sulik o Kollarovi,citujem,su uzitocny,ako rakovina v krku,bravo vyjadrovanie hodne ministra,len tak uvazujem,preco nebol rozneseny na kopytach,v mediach?
    PS2 politik a rovnako aj prezident,musi zniest kritiku,aj zvysenu,predpokladam,ze kazdy kto,do tej spinavosti vstupi,s tym musi pocitat

  18. https://youtu.be/h35g4MrZQ9I dúfam Pán Majko že si to vypočujete, a nezmažete, ešte stále máte ružové okuliare, väčšina slovákov už veľmi citlivo vníma čo táto psychovláda robí, precitli a chceli by zmenu, a určite už nie takú ako je teraz pri moci, pretože už by to nebolo na srandu ako pred dvoma rokmi. Tá ktorú ešte dnes niekto volá že,, prezidentka „s nás slovákov a našej vlasti spravila USA 🇺🇸 koloniu. Zobuďte sa Pán Majko!

  19. :DDDD tak ako besny pes z tt riniesol do NR SR spravanie opic. tak isto arogantne spravanie ako priniesol milos vsade, ma teraz 90 percent ludi.
    cize mates a majko maju rovnake IQ, zmyslanie. CO sa im nepaci, tak budu hned druheho osocovat odsudzovat, ohovarat, nenavidiet.
    Dajte blbom priestor a mate vysledok

  20. Sopornan, kopnut ju do riti, jaternica, kurva….a podobne. Toto neni luza, opice,spodina? Takto sa o zene vyjadruju len hnusne zasrane nackovske opice. A tie reci o zradcoch naroda a vacsine Slovakov si jojco strc nekam. To tu uz raz bolo.

  21. prisla si pre rozhresenie,prasnica americka,keby to teraz videl kuciak co tato defektna vlada stvara a palacova prostitutka to vsetko podporuje,ako chodi po vselijakych tajnich (SIS) pivniciach,bez hanby vymenovala DPH podvodnika na post ministra,proti ktorym KUCIAK vzdy bojoval,tak by ich ogrcal co by mu prislo zle z tejto spinavej podvodnickej bandy.

  22. Anti 19:26 ja som písal o obrovskej vypočítavej falošnosti Zuzy Serešovej o ničom inom. Aj o olympiáde sa vyjadrovala pohŕdavo a odignorovala ju ako aj všetko ostatné prospešné pre Slovensko,ale keď hokejisti vyhrali tak ako prvá sa hrnula gratulovať…
    toľká falošnosť ! Kto to nevidí je buď úplne slepý alebo…

  23. Už sa teším ako pani prezidentka vyhrá aj nasledujúce voľby. A budem sa rehotat na žlči, ktorú tu budú vypúšťat jej neprajníci. A to sa stane. Pretože ešte stále je väčšina slovákov normálna.

  24. pre Anonym 21. februára 2022, 20:14, len to ti chyba ku stastnemu zivotu??? veru ta lutujem mas ty potom ubohy zivot ale ako sa hovori aj sprostost je dar bozi

  25. Väčšina z vás nesiaha prezidentke ani po členky! Len ukazujete svoju úbohosť. Môžete mať výhrady, ale vyjadrite sa bez vulgarizmov.

  26. pre anonym20:32 nesiahame jej ani po clenky mas pravdu,tak klamat ako vie ona vie malo kto,ked tu viedla vazne rozhovory,ako ona nedovoli aby tu boli cudzie vojska,preslo par rockov a pozrime, tak rychlo utekala podpisat utocnu zmluvu s americanmi az sa potkla a skoro si rozbila tu bravcovu klamarsku papulu

  27. A ako to vlastne bolo? Lebo niekomu to čo sa stalo ublížilo a naopak druhému to pomohlo dosiahnúť vysnívané ciele… a keď si to tak prerátam tomu komu to ublilžilo pochybujem že by to robil…

  28. pre Tulo 20:54 týmto to pomohlo –

    Čaputovej, – ktorú kuciakiáda vyhodila až na pozíciu prezidentky,
    Šeligovi,- ktorý sa z neschopného právnika stal poslanec a /na chvíľu/ podpredseda parlamentu,
    Matovičovi,-ktorý sa z trnavského a parlamentného blázna, vyšvihol až na post celonárodného blázna, na mýtický piedestál slovenského národného debila,
    Naďovi,- ktorý sa z niktoša ocitol v pozícii ministra a hlavného miništranta záujmov USA v rámci SR,
    Korčoovi,-ktorý sa stal miništrantom záujmov USA mimo rámca SR,
    Budaovij-ktorý sa konečne dostal na vysnívané miesto ministra,
    Remišovej-bábkoherečke, ktorá konečne hrá v nejakom divadle rolu poprednej maňušky /Vasilisy Premúdrej
    Lipšic-zločinec, ktorému sa pritrafilo to, čo povestnému capovi, keď sa stal záhradníkom,
    Boris Kollár,- ktorý si konečne našiel miesto vo vyšších štruktúrach mafie,
    Sulík ,- ktorý môže ohurovať verejnosť svojimi exhibicionistickými kilečkami,
    Pročko, ktorý sa z haličskej krčmy vrátil do bratislavského šoubiznisu,
    Mikulec, Hamran, Čurila, Šurek, Repa atď,, – ktorí dostali príležitosť realizovať svoje skryté sadistické metody obetí protiopozičnej kriminalizačnej kampane alebo bežných ľudí, obetí policajnej šikany.

  29. Pozeram na dva linky vlozene vecer do diskusie.

    Jeden odkaz na Blog PRAVDA – autor 21. februára 2022 20:20, Prečítané 623x, miramar

    Druhe odkaz na video – autor MAH

    Oba materialy zverejnene v mediu PRAVDA a na platforme YouTube dnes – na pravde hodinu pred uvedenim linku na SOL.

    Oba materialy ANONYMNE a zverejnene ANONYMAMI.

    Ludia, rozmyslajte !! Propaganda na Slovensku je tak silna a tak ucinna, ze lutujem nase deti. Ak v skolach okamzite nezacnu s intenzivnou vyukou deciek co je a co nie je relevantna informacia, ak nezacnu decka ucit AKO ROZOZNAT NEPRAVDIVE informacie, budu na tom decka zle.

  30. Pre majka 21. februára 2022, 22:49 – ale je neriesim, ci je tam pravda, alebo nie, ale ANONYMITU a motivaciu pre anonymitu OBOCH zdielanych materialov.

    VSETKO ANONYMNE a niekto tomu veri.

    Hmmmmm…

  31. tieto komentáre sú vysvedčením pani prezidentky, ktorú jej dáva národ. a ako hovoríte, nie je zložený iba z Vás inteligentov, ale aj „obyčajných“ ľudí . nálepka na ktorej si minulý týždeň popracovala, jej už zostane aj na bilboardoch. ale to strýko Sam vie a určite sa zariadi. 🙂

  32. Tak teda Putin to dal. Na uzemie cudzieho suverenneho statu po vzore Krymu a po zelenych muzickoch a roky podporovanych separatistoch sa rozhodol poslat pravidelnu armadu a zabrat tak de facto kus Ukrajiny. Dekretom.

    Biden mal pravdu. Hovoril uz o strede, doslo k tomu v pondelok.

    Vazeni, su tu dalsie vazne sankcie ako reakcia na svojvolu Ruskeho medveda. Opravnene maju strach Pobaltske krajiny a vlastne kazdy, kto niekedy mal co docinenia s Rusmi.

    Vazeni, je tu vojna.

    No, myslim, ze u nas do krytov nateraz chodit nebudeme – jedine ak na kavu, kedze funkcne kryty uz vlastne nemame. Ivan Donoval ich aspon zmapoval…

    Nateraz nebude (dufam) hrozit, ze budem niekde v Michalovciach sediet pri veceri a o 4 km dalej budu vybuchovat bomby, zomierat ludia a – tam s tym budu nauceni zit.

    A teraz – ako so sebou budete zit vy, autori tych priblblych propagandistickych nezmyslov, ktore ste v pozicii uzitocnych idiotov sirili?

  33. @Daniel 21. februára 2022, 20:12
    Tak vybavila vam cez Sorosa aby USA prehrali a maly narod plny dezolatizmu sa mohol tesit z medajle.

  34. Miloš šíriš poplašnú správu. Zatiaľ žiadna vojna nezačala.
    pripomeniem paralelu s rokom 1999. usa konštatovali, že v kosove nastala humanitárna katastrofa. Na Donbase je od roku 2014 a nikoho na západe to evidentne netrápilo, myslím strach, starosti o prežitie normálnych ľudí, život pod hlavňami ostreľovačov a dronov.
    usa a nato začali regulérnu vojnu v nezávislom štáte bez mandátu OSN, havel mekotal čosi o humanitárnom bombardovaní srbska, naši vriťolezovia im toto bombardovanie významne uľahčili. ale keď to uroibí Putin pre ruské obyvateľstvo na ukrajine, tak už je to agresia. hrmia protesty , nóty , sankcie.
    veď len rieši krízu, ako usa, dokonca zatiaľ bez bombardovania.
    task prosím buď objetívny a investigatívny, pozeraj aj do minulosti a neobhajuj farizejské postoje terajších mocných tohto sveta.

  35. „paradoxne,vstupom ruskej armády na konfliktné územia môže prísť k upokojeniu situácie…“
    Bolo to v Teleráne na Markíze./nepamätám si odslova doslova,ale zmysel bol takýto/

  36. dopl.pochopil som to tak,že keď na tom území kde bojovali separatisti s ukrajincami bude oficiálne ruská armáda,aspoň tam prestanú prestrelky

  37. ale to by bratri američany bolo smutný, lebo ony vojnu v Európe potrebujú jako sol, vyčerpat úniu a rusko , dodávat zbrane, plyn a šeličo inšé. A potom s čínu si už len voláko len poradzá.

  38. Niektorí užitoční idioti stále nechápu aký to je precedens pre našich maďarských spolubratov na zatiaľ našom území južného Slovenska. Orbán tam schváli Komárňanskú ľudovú republiku a potom tam príde s armádou ako mierotvorca chrániť svojich občanov. Ešteže sme chvalabohu v NATO a možno to nehrozí…

  39. Ty užitočný idiot, ale Viktor Orbán zdieľa stanovisko EÚ v tomto prípade. a teraz čo napíšeš, keď stále nechápeš ?

  40. Pan Majko, kryty boli vsetky do 89-teho funkcne a kazdomesacne preskusavane, upadok nastal az za kapitalizmu od 89-teho. V Ceskoslovensku ich bolo neumerne vela na pocet obyvatelov a ti pri koryte neboli schopni ich ani udrziavat a nie to este postavit nejaky novy. Treba sa pytat na okresnych uradoch preco je tomu tak.

  41. ešte doplním : veď Kosovo uznalo doteraz od roku 2008 , 98 štátov zo 193 členov OSN, 26 štátov NATO z 30, tak mi povedz prečo asi by neuznali DLR a LLR ? ( lebo Putin ?) íha a teraz čo ?

  42. skúsim doplniť ešte raz pre nechápavého debilka ( keď používaš takú titulatívu, aby si rozumel) :
    Kosovo doteraz uznalo 98 štátov zo 193 členských štátov OSN. Kosovo uznalo 26 štátov NATO myslím, že má 30 členov – pokus o samostatnosť Kosova sa datuje od roku 2008
    Tak si nerob ilúzie, ako nás NATO zachráni. Tak v jednom máš pravdu – možno to nehrozí, ale Viki Orbán je šikovný politik, jeden nikdy nevie….

  43. Miloš a toto podľa Teba je tá vybájená Bidenova ofenzíva? Však to už mal teda horieť Kyjev, ukrajinská PVO mala byť rozbitá na cucky, a hranicu malo valcovať 10. 000 tankov.

  44. Ale bábková vláda v Kyjeve v tomto zložení, bude mať už určite problém. Maximálne poslúžia naozaj ako užitoční idioti a vyprovokujú veľkú vojnu ako chce Sam.

  45. Do psej matere dozviem sa tu konečne, ktoré sú pravdivé, nezávislé ZDROJE? Je to CIA, KGB, SIS, BIS, RÁDIO JEREVAN, PRAVDA, SME resp. niečo iné? Ďakujem.

  46. Pravdivé a nezávislé zdroje sú všetky ktoré nevlastnia nosatí páni spoza veľkej mláky… lenže oni vlastnia všetky zdroje…

  47. Majko ty si ťažký somár.mega. nestíham oči otvárať. Práve takýto novinári,médiá,tv. Robia dusno,šíria bludy.obycajny ľudia si tu nadávajú,pomalí sa idú nenávidieť. Katastrofa.

  48. Pre užitočného idiota 10:19 – stále nechápeš alebo chápeš veľmi dobre a si obyčajný prašivý ruský trol, tak sa s tými dolármi od rusov zadrhni, ty zapredaný pes.

  49. Pan Majko, vy si myslite, ze ludia, ktori maju opacny nazor ako vy su luza, spina a dezolati? To ma byt ta demokracia? A tu spinu si v prvom rade ponesie na svojom chrbate pani prezidentka aj s tou svojou bandou zradcov, ktori sedia v parlamente. Ked sa valila spina a vulgarizmy na byvalu vladu, tak tu nikto nevolal po slusnosti a tolerancii. Zaujimave, že?

  50. Lena 22. februára 2022, 14:57 teraz sa ukazuje , kto sú vlastne zradci v parlamente. Až teraz keď rusi vpadli na ukrajinu je dôležité že sme v NATO lebo tam sa putin nezastaví. A česť tým poslancom, čo zmluvu s USA podporili.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img