ISSN 1337-8481

piatok, 3. mája, 2024

Národný sopeľ. Či „ľudový“?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ono sa lahko moze stat pri takejto ucelovej prezentacii ze moze nastat aj taka situacia ze napriklad pri prezentacii Majkovho detskeho prenosneho dopravneho ihriska niekde na akcii si ta moze Miloš niekto nahodne odfotit ci natocit ako sa akurat poškrabkaš v rozkroku. Len neviem ci sa ti to bude páčiť ked to niekto hodi na net s doplnkom oznacenia ze nie si dezolat ale rovno pedofil ktory chcel zacat onanovat rovno na detskej akcii a pritom si sa len poskrabkal v rozkroku. Tak co Miloš pacila by sa ti takato ucelova prezentacia?

  2. Anonym 16. februára 2022, 8:07 – takze schvalujes utieranie si sopla do statnej zastavy pri kecpukte v NR SR jednym zo zakonodarcov?

    Anonym 16. februára 2022, 6:45 – ake mile a hrdinske, zastavat si takto sukmenovcov…

  3. Nazi hlavy maju skusenosti s vlajkami a toto je jedna z nich. Zo vsetkych tych pochodov este z cias pospolitosti sa naucili 😀 (este vedia zapalit a to je tak vsetko). Oxymoronisticke spravanie a Stockholmsky syndrom je pre Samson slavienov typicky, nieco ako nadavat na zapad a sucasne tam otrocit :D. Vystavit vlajku a sucasne si do nej utierat sople je take narodne :D.

  4. Už sme videli aj špinavé ponožky,aj vyzlečené červené nohavičky,mňa baví sa rozhorcovať nad inymi,keby nebolo pána Matoviča,tak by bola v parlamente aj hádam zostala určitá slušnosť.( Samozrejme,že nie je správne,sa takto správať,nuž čo príklady tiahnu.A v budúcnosti sa máme načo tešiť.

  5. ná možná si slušní ludé zvolá ve volbách do parlamentu Čikolinu a bude zábava pre nás obyčajných ludí, no né ?
    šak to o nás hovorá študuvaní, že sme dezoláti

  6. Miloš ja tam nevidim sopel ty ano? Ale vidim ze si mozno utiera nos mozno peru, potom co ho v nom zacalo svrbiet, mozno po parfeme Ciganikovej ktora pod nim stala s ukrajinskou vlajkou este aj opacne otocenou. To je vsetko. Ja nehladam senzaciu a ucelovo nepodsuvam nieco co nieje. Ale cielene a manipulacne si si aspon kopol.

  7. Inak podla záznamu to skôr vyzerá, že si len poskrabal nos o svoju ruku, ktorou držal zástavu.

    Dúfam, že v rámci dodržiavania objektivity týchto kvalitných mienkotvornych médií bude poslancovi umožnené, aby sa k videu vyjadril. Nech sú nám jasné fakty, nielen dohady. Veď tak sa robí kvalitná žurnalistika, nie?

    Inak sú to len fabulacie a dohady…

  8. nó, ale už je okydaný ten chudák pri zástave, šak aj trestné oznámený na neho ščerá údajne mal podat mgr. jožko pročko ( ináč diplomová práca na tému : teória kotúľu vzad)
    ščúleky jako sa z teho šeckého vyviný ked teda nesákal do zástavy ?

  9. 😃😃😃to je vtipne ako sa snažíte ospravedlniť správanie za ktoré by ste druhej strane vyčítali zneuctenie štátnej vlajky….ak by sa chcel len poškrabkať tak tá pravá volna ruka by asi poslúžila lepšie😃

  10. Ukrajinská vlajka tam nemala čo robiť. Čo si Ukrajina navarila spolu americkou CIA nech si aj zožerú. Nenávisť z čias stalina ich ničí.

  11. Na viasat history ide dokument o vojne. Strašné veci, čo robili fašisti!!! Strašný pohľad na ľudí v koncentračných táboroch!!! Fašisti podcenovali slovanské národy! A my si ich zvolíme do parlamentu!!! Na námestiach tlieskame fasistovi Kotlebovi , Mazurekovi! Naši dedovia proti takýmto bojovali, my ich velebime. Niekde sa stala chyba!!

  12. Anonym 16.2.22 17:52 chuj si asi, ty, keď si nepochopil co som napísal. Vieš čo napáchalHitler? To máme Nemcov nenávidieť koľko 100rokov alebo 1000 rokov.

  13. Co sem pleties nemcov. Ty bulo, sam si napisal nech si to vyzeru a si tam zamotal nenavist a stalina . Ty blbe hovado, tri az sest milionov ukraincov vyhladoval na smrt, ale to maju za to.

  14. Jáááj,prepáč !
    Som nejaký zmätený… ale to bude asi od všelijakých tých úbohých anonymov čo sa snažia na mňa kadečo nakydať. Už vopred všetkých týchto úchylákov upozorňujem : Mám vás v prdeli !

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img