ISSN 1337-8481

pondelok, 20. mája, 2024

Silný nárazový vietor, ktorý zasiahol Slovensko, si vyžiadal nárast výjazdov hasičov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium HaZZ |MM  V súvislosti s nepriaznivou poveternostnou situáciou vykonali doposiaľ 161 výjazdov, pričom pri desiatkach z nich stále zasahujú.

Najvážnejšia situácia je v Trnavskom kraji, kde zasahovali 49-krát, v Bratislavskom kraji boli privolaní k 38 udalostiam. V Nitrianskom kraji zasahovali príslušníci HaZZ 29-krát a v Trenčianskom kraji bola ich pomoc v súvislosti s odstraňovaním následkov silného vetra potrebná 18-krát.

Príslušníci HaZZ a členovia DHZO pomáhajú pri odstraňovaní popadaných stromov z cestných komunikácií a zaparkovaných vozidiel, v niekoľkých prípadoch odstraňujú strhnuté strechy. Predpokladá sa, že výjazdy k podobným udalostiam budú ešte pribúdať.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Na Andreja Hlinku 16-17.. dnes odletel z fasády kus 2 CM omietky…rovno na chodník a auta pod ním…a nikto to nerieši..ak by tam išiel chodec ,tak ho zabije….

  2. Makoty keď si nabudúce zase vypiješ tak nám skús dať aj nejaké preventívne opatrenie alebo riešenia, a nie len mudrovať… Či aj stromy treba vypíliť aby ich ich nevyvracalo?

  3. Pre Makoty…..Stromy nie ..ale že fasáda na činžiaku sa odlepuje a padá rovno na chodník ,zato niekto zodpovedá…a že sa to už deje dlhšie a meter od činžiaku je chodník,a niekoho to môže zabiť,tak ten Tvoj komentár je trápny…
    Škoda ,že si nešiel okolo keď to spadlo,možno by ak by Ti to spadlo na hlavu,tak by si sa prebral….

  4. Ok …tak nabudúce nič nenapíšem…a ak budem počuť rachot ako keď nabúra auto tak sa len pôjdem pozrieť ,či niekto na chodníku neleží….

  5. Makoty,Makoty nenájde sa väčší kokot ako ty.😁 prepáč mi to,ale po tých pičovinách čo si sem vycapil som to musel napísat.😁😁😁

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img