ISSN 1337-8481

pondelok, 6. mája, 2024

„Rusko sa dnes stalo atraktívne najmä tým, že patrí k najslobodnejším európskym štátom“ – píše Dr. (obdarovávaný) Lipták

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Ak niekto rozmýšľal, kam až môžu proruskú propagandu dostať obdivovatelia Putina, isto netušili, že – kdekoľvek.

Dr. Lipták (to je ten, kto v našej reči úplatky nazval darmi)  k jasnej a pravdivej grafike, uverejnil na svojom FB profile toto:

Peter Liptak

Myslím, že dnes sa situácia rýchlo mení. Rusko sa dnes stalo atraktívne najmä tým, že patrí k najslobodnejším európskym štátom, v ktorom sa ako v jednej z posledných bášt demokracie dodržiava aj Európska charta ľudských práv. Ďalej dôraz na národ, na rodinu, normálny prístup k pohlaviam, dôraz na deti, úsilie o úplný rozvoj genetického potenciálu každého jedinca, to sú obdivuhodné charakteristiky skutočne ľudskej spoločnosti. Sila Ruska sa pretavuje do bezpečnosti života ich občanov, ale aj do garancie svetového mieru. Rusi majú byť na čo hrdí. A v neposlednej miere atraktivitu Ruska zvyšuje Putin. Či radšej žiť pod debilným Matovičom, dementným Bidenom… to predsa nie je ťažká voľba.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Európa nepotrebuje žiadnu pomoc z USA. Proamerickym bastardom treba rozkopat papule. Jeden Ukrajinec povedal ze nekupovat plyn z Ruska. Ukrajinci vedia ako ruský plyn kradnúť. Nápad ukrajinského hlupáka.

  2. usa ide niekomu pomahat, vrahovia co na nevinne civilné obyvateľstvo zhodilo dva krat po sebe atomovu bombu! ptfuj banda cele usa!!!

  3. usa potrebuje financnu pomoc, takže treba rusov obvinovat z pripravovanej invazie (trva uz 7 rokov) aby usa mohlo dodávať ukraine zbrane a municiu. Vsak nech sa tam bijú medzi sebou, hlavne usa zarobi

  4. Anonym 30. januára 2022, 21:22:
    Amerika resp. USA s tym nema nic spolocne. Ten svetovy marazmus ma na svedomi nadnarodna klika financnych a bankarskych klanov, ktora zneuziva staty po celom svete hlavne USA a Velku Britaniu a vystupuje pod roznymi organizaciami ako napriklad Trilateralna komisia a dalsimi svetoznamymi tzv. mimovladkami.

  5. Keby rusko nemalo plyn nebol by žiaden konflikt. Aj ten špinavec osteraich – nemecký kokot co Hitler volal chcel dobiť Kaukaz lebo vedel kde je surovina, v Afrike nepochodil. Nemecká banda je relatívne ticho o konflikte medzi Ruskom a Ukrajinou. Jednoducho zákernost nemecká.

  6. Veď Bidenko sa vyjadril, že nie je fér keď má Rusko toľko nerastného bohatstva. Tam niekde treba hľadať počiatky konfliktu.

  7. Rusko sa zbavuje špinavého dolára to niekoho serie. Tak že onedlho sankcie budú bezpredmetné. Dlh USA narastá je obrovský. Najlepšie vyvolať vojnu v Európe to by bolo ono.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img