ISSN 1337-8481

nedeľa, 19. mája, 2024

NIČ NEMUSÍ BYŤ TAKÉ, AKO VYZERÁ.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
NIČ NEMUSÍ BYŤ TAKÉ, AKO VYZERÁ.
Včerajšok opäť odhalil, na akej úrovni je naša spoločnosť. Ako dokážeme vytvárať strašiakov bez toho, aby sme vedeli, či je to naozaj zlo, či len nešťastná zhoda náhod, alebo nepredvídateľná situácia a ako sa ľahko vybudované zlo dokáže rýchlo šíriť a vytvárať ďalšie zlo.
Včera sa spoločnosť vďaka médiám opäť “vyzúrila” na “úchylovi z MHD”. Chytal sa totiž za rozkrok. Údajný muž vzbudzoval verejné pohoršenie a utiekol keď nejaká pani spustila krik.
To, čo sa spustilo po spravodajstve na Markíze a v iných médiách na sociálnej sieti ani nejdem komentovať. Okamžite obesiť, postaviť k múru, vyrezať, odrezať, popraviť… to je len časť toho, čo som si prečítala.
Pred sebou mám papier z psychiatricko-pedagogickej poradne. Ten “úchylný chlap” je psychiatricky diagnostikované dieťa, ktoré sa vracalo domov zo školy. Je to to dieťa, ktoré sa k vám na ulici rozbehne a objíme vás, a ani vy, ani on neviete prečo. To dieťa ktoré sa občas postaví do kúta a neviete ho odtiaľ dostať. To dieťa, ktoré sa poškriabe v rozkroku a nerieši, že v dopravnom prostriedku je to nemiestne. To dieťa, ktoré sa vyciká, keď potrebuje cikať a nerieši, či je, alebo nie je v kúpeľni či na WC, lebo jeho mozog tieto informácie nedokáže spracovať, aj keby chcel.
A z tohto dieťaťa spoločnosť za výdatnej pomoci médií spravila obludu, ktorá sa od strachu zabarikádovala v izbe, z jeho mamy psychicky zrúteného človeka a z celej rodiny štvancov na ktorých poľuje polovica Slovenska.
Takže gratulujem všetkým, ktorí sa dotejto hry na štvancov zapojili, lebo policajti už popoludní vedeli, že ide o dieťa-psychiatrického pacienta. Len dúfam, že aspoň rodičia spolužiakov v sebe nájdu trochu empatie a nebudú žiadať jeho vylúčenie zo školy, lebo podľa psychiatrickej správy mu škola veľmi prospieva a má ju rád.
No a čo sa médií týka, podávam podnet na Radu pre vysielanie a retransmisiu za medializáciu neoverených informácií.
Toto z nás školy a rodiny vychovali. A ja mám v sebe horký pocit hanby.
Zdroj: FB😢

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To, čo sa spustilo po spravodajstve na Markíze a v iných médiách na sociálnej sieti ani nejdem komentovať. VAZENY,TAK KTO ZACNE AKO PRVY?Pan Majko nadhodil temu trochu neskor ale predsa. No nemoze zaostavat oproti inym komunikacnym mediam.

  2. Milá Monika,takéto psychiatricky diagnostikované dieťa sa nemá čo pohybovať bez dozoru po ulici.Ale na druhej strane nie je sa čomu čudovať,veď podobný psychiatricky diagnostikovaný jedinec nám robí ministra financií.

  3. pre Anonym 30. januára 2022, 21:43
    Aj psychiatrický pacienti, bez ohľadu či sa jedná o dospelých alebo deti, ak sa nejedná o ľudí, ktorí majú nariadení stály dozor sa môžu voľne pohybovať, ako aj všetci ostatní. Sú spontánnejší, niekedy robia pre nás divné až nepochopiteľné veci, pre nich však normálne. A čo sa Matelka týka, zrejme nie je nesvojprávny, on je iba sprostý ako delo. A voliči Olajna tiež, keď dali hlasy idiotovi, ktorý v živote nič pozitívne pre krajinu nespravil, len 10 rokov na všetkých z poslaneckej lavice hulákal ako magor.

  4. Vlado urcite nemyslel konkretnych ludi,taky sa urcite najdu,vselijaky pisalkovia,jeho mama,pri ktorej sa chudak musel citit ako kamionista,jeho Pavlinka,ktorej daroval pol Trnavy…Takze ano najdu sa,ale pre beznych obcanov nespravil ,teda okrem roznych tragikomedii typu sypanie injekcnych striekaciek na hlavu druhemu poslancovi,pobehovanie s plagatmi po parlamente a pod,nespravil nic. Ale tak co cakat od sefa strany,ktora vlastne ani strana neni,ked ma v rukave este ine esa typu Procko,Tabak a pod

  5. pre Miloš Majko 1. februára 2022, 7:40
    Miloš, použijem tvoje obľúbené – daj fakty, čo konkrétne urobil Matovič či už ako premiér alebo bohužiaľ teraz minister financií, pre obyčajných ľudí, ktorí mu svojimi daňami platia teplé miestečko, ochranku, všetko 🙂 Pretože zatiaľ vychádzame či už zvládnutím pandémie alebo ekonomickou pomocou podnikateľom alebo pomoc obyvateľstvu pri dramatickom zvyšovaní nákladov na život najhoršie spomedzi V4. Nehovorím o zvyšku EU. Okolité krajiny už podnikli rázne kroky, aby sa zamedzil tvrdý dopad tohto zdražovania na ľudí. Naša vláda ešte nehla riťou. Len si nohy lámeme, s podpisovaním obrannej zmluvy, bez ktorej by nás asi okamžite napadli neviem Eskimáci alebo kto. Ďakujem vopred za odpoveď.

  6. Vlado…ak by som ti v minulosti nedával presné čísla tak by som napísal že sa mýliš, takto ale možem napísať že úplne vedome klameš – pretože o tých číslach v diskusií už v minulosti bola reč….tak ešte raz: čo sa týka pandémie tak už len Maďarsko a ČR majú omnoho viac mrtvych na milion obyvateľov než máme my a k tomu ČR malo asi najviac lockdownov a najviac zavrené školy vymenili 4 ministrov zdravotníctva , čo sa týka zdražovania tak sme na tom najlepšie z V4 a mimo Polska, ktoré má tú infláciu v decembri úplne najvyššiu neviem o nejakých ráznych krokoch….možeš nám prosím napísať napríklad rázne kroky Českej vlády?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img