ISSN 1337-8481

sobota, 4. mája, 2024

Pri policajtoch bol slušný a pokorný. Doma za počítačom zrazu veľký hrdina

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Na sociálnej sieti sa sťažoval, že dostal pokutu za prevoz vianočného stromu. Niektorí ľudia mu dokonca uverili. Realita bola však iná.

Policajti sa stretávajú aj s takými prípadmi, keď si previnilci pri zastavení sypú popol na hlavu, ospravedlňujú sa a bez akýchkoľvek výhrad aj zaplatia uloženú pokutu. Po návrate domov sa však snažia sami pred sebou ospravedlniť svoje konanie a svoje vymyslené príhody zverejnia na sociálnych sieťach.

 

VODIČ PREDBIEHAL, KDE NEMAL

S podobným scenárom prišiel aj 28 ročný vodič. Toho v sobotu dopoludnia zastavila hliadka PMJ na ceste I. triedy pri obci Blatná na Ostrove, v okrese Dunajská Streda. Priamo pred ich očami predbiehal iné auto na mieste, kde je to zakázané. Policajti ho zastavili a za priestupok v doprave mu uložili pokutu vo výške 50 eur. Svoju vinu bez zaváhania priznal, svoje konanie oľutoval a uloženú pokutu hneď aj zaplatil.

 

O HODINU PRIŠIEL ZVRAT

Chvíľu si to mladý pán nechal odležať v hlave a na sociálnu sieť potom zavesil príspevok o tom, ako policajti číhajú na vodičov, ktorí nesprávne prevážajú vianočný stromček. Podľa jeho vyjadrení mu za tento nedostatok chcela hliadka uložiť pokutu 150 eur, alebo dokonca zadržať vodičský preukaz.

Apelujeme na ľudí, aby kvôli vidine množstva „lajkov“ a komentárov, nešírili po internete vymyslené príbehy a nešírili tak zbytočne medzi ostatnými paniku. Sú totiž aj takí, ktorí týmto príbehom veria a zo strachu z polície zostanú nakoniec na Vianoce bez vianočného stromčeka.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Hrdina len na FB a v diskusii spoza pocitaca. Takych pozname, je ich mnozstvo a ked je odhalena ich loz, tvaria sa ze sa nic nedeje, alebo si zmenia nick.

    Pravda je ale ina – deje sa ! Moralka, etika a v minulosti uplne normalne ludmi akceptovane hodnoty sa postupne takto zo spolocnosti vytracaju. Ludia nerespektuju zakony, vseobecne platne normy a odmietaju aj nepisane zakony a urcite pomyslene ciary, za ktore sa proste nechodi. Nie z dovody hrozby trestu, ale preto, lebo je (bolo) to medzi ludmi tak.

  2. Ved nikoho neohrozoval.!Tak ako bezdôvodná jazda v strednom pruhu na dialnici.To to je len policajná šikana 🤣💲👮‍♂️ (ironický komentár)

  3. Za predošlej vlády by policajtov povyhadzovali a z občana by bol hrdina bojujúci proti buzerácií. Teraz média spolubuzerujú s fízlami a chcú, aby občania tlieskali „hrdinom“ s pištolkami. Ktovie, koľko sa za takúto propagandu platí.

  4. Flojdi 23. decembra 2021, 13:46 – keby som chcel byt moc priamy, napisal by som ze si obycajny primitivny curak. Ale nechcem byt tak vulgarny.

    A tak len napisem – vzdy, ked taky idiot ako je na foto bude predbiehat cez plnu ciaru nech nejde oproti nik normalny a respektujuci predpisy, ale nech mas to stastie stretnut sa s jeho autom Ty s Tvojou rodinou.

    Ak si nepochopil pisany text, poziadaj o pomoc s vysvetlenim nejakeho priatela, ktory v case kedy Pan Boh rozdaval rozum, stihol postavit sa do radu…

  5. Normálne by som sa k tomuto článku nevyjadroval,lebo som za,aby sa jazdilo,tak ako sa má.Ale,ak tu niektorí zacnu o etike a morálke,tak to hneď zbystrim pozornosť.Este k tomu,keď v nasledujúcej minute nazve diskutujúceho ako, citujem “ Čuraka,a primitíva“aj keď teda to zaobali do podmieneho stavu,že keby teda on bol priamy.Aj ja keby som bol priamy,by som tvrdil že ten dotyčný je proste nevychovany ,arogantný,hulvát,a pritom rozdávaní,sa mu zrejme tiež veľa neušlo.

  6. pre anonym asi aj ty si magor ako ten šofér.dobre tomu čo ho obhajoval majko napísal.jazdia ako blázni a ľudia majú strach ísť po ulici.je strašné čo sa už deje

  7. Miloš Majko 8. novembra 2021, 18:04
    Nepochopitelne a mimo realitu na dialnici, ktora je dekadu NEskolaudovana a nesplna kriteria kladene na dialnicu !!

    Na zaklade vlastnych nie malych skusenosti so soferovanim v desiatkach krajin sveta tvrdim, ze sustavnym preradovanim do praveho (inak dost vyjazdeneho) pruhu, vodici riskuju koliziu podstatne viac, ako plynulou jazdou v dvoch pruhoch a predbiehanim v tretom.

    Aj ked pre Boha o akom predbiehani hovorime tam, kde je premavka obmedzena na 110 km/hod.

    Toto hodnotim ako zbytocny a obmedzujuci prvok zo strany policie s cielom vyberat pokuty od vodicov aj tam, kde nikoho svojou plynulou jazdou neohrozuju. iný článok úplne opačná reakcia od Miloša https://www.archiv2.seredonline.sk/2021/11/08/ked-nemusite-nejazdite-na-d1-v-strednom-jazdnom-pruhu-hrozi-vam-pokuta-do-100-eur/

  8. „Keby som chcel byt moc priamy, napisal by som ze si obycajny primitivny curak. Ale nechcem byt tak vulgarny.“.

    Ako dobre, že ste to nenapísal. 🙈

  9. no dobre, tak typek sa postažoval na frcbúku. to ale nemení fakt na tom že aj po udelení pokuty policajti na zaklade jeho identifikacii snorili na jeho fb, co tam hladali? nehnevajte sa, je fakt ze za pc je kazdy hrdina, avsak tento clanok je nezmysel.

  10. Anonym 23. decembra 2021, 22:39 – mozete napisat, ci schvalujete konanie, kedy osoba pokutovana za predbiehanie cez plnu ciaru po zaplateni pokuty, teda priznani viny, nasledne na FB VEREJNE tvrdi, ze pokutu a to este v troj násobnej vyske dostala z ineho nezmyselneho dovodu?

    Dakuejm za odpoved.

  11. Paci sa mi ako kazdy kto nema rovnaky nazor ako majko je automaticky primitivny curak 😂 ale poukazovat na slusne spravanie v diskusiach a etiku mu ide.
    Ina schiza…

  12. Bohus, su Vianoce, tak skusim inak.

    Diskutujuci napisal:

    Flojdi 23. decembra 2021, 13:46

    Za predošlej vlády by policajtov povyhadzovali a z občana by bol hrdina bojujúci proti buzerácií. Teraz média spolubuzerujú s fízlami a chcú, aby občania tlieskali “hrdinom” s pištolkami. Ktovie, koľko sa za takúto propagandu platí.

    – – –

    Z Tvoje strany ani jedine slovko voci komentaru. Stotoznujes sa s jeho obsahom?

  13. Miloš jasne že nie! Pozri môj druhy koment pod tvojim.Ale nesuhlasím ani s FORMOU Tvojho príspevku ako majiteľa a šéfredaktora SOL.Si predstav že by Haščák takto vulgárne a pod svojim menom dával reakcie vo svojich plátkoch.Miloš inak pekne vianoce a bohatého Ježiška,Mikuláša,Santa Clausa(nehodiace škrtni)😊

  14. Bohuš 24. decembra 2021, 17:05 – nastastie mozes aj nesuhlasit.

    Ja som rad, ze dokazem (niekedy som s tym mal problem) komunikovat s kazdym na urovni jeho vnimania. Slusne, trefne a vecne.

  15. Tu je vidieť,ako to tu všetko funguje.Nie ten človek,čo spravil chybu pri jazde autom,je predmetom diskusie,ale vulgárne nadávky na jedného s diskutujúcich.Tento vulgárny človek ale v nasledujúcich príspevkoch poukazuje a sťažuje si na chýbajúcu morálku a etiku.Moze už byť väčšie farizejstvo.?

  16. Rozum 25. decembra 2021, 13:27 – namiesto 13 kuskov otaznikov by som sa pokusil rozmyslat. Neboli to az tak velmi…

    Ja si myslim, ze postup bol opacny.

    Policia naregistrovala zjavny nezmysel na socialnej sieti od konkretnej osoby. Zacala preverovat, stotoznila meno autora prispevku s ludmi, ktorym bola udelena pokuta a – sup klamar je odhaleny. Mame to !

    Co Ty na to?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img