ISSN 1337-8481

utorok, 30. apríla, 2024

14 ročný nevodič spôsobil vážnu nehodu. Auto otočil na strechu.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  V Honde Civic viezol kamarátov, dve 15 ročné dievčiny a 24 ročného mladého muža. Všetci traja skončili v nemocnici, jedna z nich s ťažkými zraneniami tváre.

Prípad si prevzala senická vyšetrovateľka, ktorá začala vo veci trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví z nedbanlivosti, s následkom ťažkej ujmy na zdraví.

Podľa prvotných informácií z miesta nehody, 14 ročný vodič nezvládol medzi obcami Čáry a Kúty na rovnom úseku cesty riadenie. Do cesty mu údajne v utorok večer, krátko po 19.00 h, mala vbehnúť lesná zver a strhol riadenie. Na vozidlom stratil kontrolu, to sa pretočilo na strechu a išlo z jednej strany cesty na druhú, až skončili v pravej priekope. Okrem 14 ročného nevodiča sa všetci spolujazdci zranili. Polícia alkohol u tínedžera nezistila. Presné príčiny nehody ako aj to, kto umožnil 14 ročnému chlapcovi viesť svoje auto, je predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Apelujeme na rodičov, aby poučili svoje deti. Sadnúť si volant, resp. odovzdať kľúče osobe, ktorá nie je držiteľom vodičského oprávnenia, a to nielen pre vodičom v náročnom zimnom období, je obrovský hazard. Treba si uvedomiť, že 14 ročné dieťa je už za svoje konanie trestne zodpovedné. V prípade takejto udalosti sú postihnuté situáciou viaceré rodiny a psychický tlak na dieťa a blízkych sa enormne zvyšuje. Prevencia má v tomto prípade obrovský význam.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img