ISSN 1337-8481

pondelok, 29. apríla, 2024

„Stále to vravím policajtov len zabíjať!!!!!“ – píše verejne Veronika Vierka Cicková

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ďalšie polarizovanie spoločnosti spôsobili synchronizované nájazdy dobre motivovaných skupín „antirúškarov“ na vybrané obchodné prevádzky vo viacerých mestách. Bez rúšok „nakupovali“, provokovali a výrazne obmedzovali nielen personál prevádzok, ale aj zákazníkov rešpektujúcich pravidlá ochrany pred nákazou vírusom v Prievidzi či naposledy v Piešťanoch.

Práve v Piešťanoch situáciu nezvládla SBS a privolané hliadky PZ SR po slušnom a trpezlivom dohováraní ľuďom zo skupiny „antirúškarov“, následne vzhľadom na neuposlúchnutie výzvy policajta, proti týmto osobám zakročili. Tri osoby majú byť zranené (z toho dvaja zasahujúci policajti) a následne malo byť z útoku na verejného činiteľa a výtržníctva vznesené obvinenie trom „antirúškarom“.

Tým by normálne mal príbeh skončiť. No nekončí, ale opačne, začal žiť životom vyšinutých a mimo realitu zmýšľajúcich jedincov.

Na sociálnych sieťach a v skupinách komunikačných aplikácií vznikajú skupiny, ktoré sa vyhrážajú zasahujúcim policajtom, osočujú ich a verejne vyzývajú na ich takpovediac „lynčovanie“. Z komunikácie v niektorých prípadoch nevynechávajú ani ich rodiny, ba dokonca ani deti.

„Stále to vravím policajtov len zabíjať!!!!!“píše verejne Veronika Vierka Cicková. Na svojom FB profile, ale má hneď pod menom a priezviskom napísané „Moje deti su moje vsetko na svete ❤❤❤“  Popri množstve selfíčok a fotografií maloletých detí, zdiela aj zákrok policajtov v Piešťanoch.

Martin píše: „Nech vsetkym policajtom na SR zdochnu deti a cele rodiny vy banda“ a pokracuje niekoľkými všeobecne známymi symbolmi.

Branislav Horňák by zase rád „osobne stretol a zaslapal ta (zasahujuceho policajta) do betonu ty kurvy syn napis kedy a kde.“ Opätovne napísané verejne.

S verejným vyhrážaním, zastrašovaním a osočovanám pre svoju prácu, máme hodne skúseností aj my. Vo všetkých prípadoch sme využili všetky dostupné právne prostriedky, domáhali sme sa vypátrania zločincov schopných vyhrážať sa verejne, či dokonca zastrašovať objednaním podpálenia auta. Polícia a orgány činné v trestnom konaní žiaľ prípady podcenili, či dokonca zámerne vyšetrovanie ignorovali alebo cielene odvádzali smerom, aby vyšetrovanie nebolo úspešné.

Ak v jednom prípade osobu verejne sa vyhrážajúcu záchranárovi, resp. jeho deťom, aj vypátrala a stotožnila, trest za takéto konanie bol nedostatočný.

Zbytočne políciu a prokuratúru dlhodobo systematicky a intenzívne upozorňujeme na fakt, že neriešením, či podceňovaním  takýchto prípadov stúpa agresivita páchateľov a zvyšuje sa ich presvedčenie, že môžu všetko.

Tentokrát ide o samotných policajtov, ktorí si plnili svoje povinnosti chránením zákona a verejného záujmu. Rovnako, ako pred niečo viac ako piatymi rokmi my.

Niečo takéto si nik nesmie dovoliť voči bežným ľuďom, novinárom a ani policajtom. Z dôvodu mimoriadnej nebezpečnosti takéhoto konania pre spoločnosť, podávame trestné oznámenie vo veci a žiadame všetkých príčetných ľudí aby si uvedomili, že nedávno sme obeťami arogantných bastardov boli my. Dnes sú to policajti a ich rodiny. Nabudúce to môže byť ktokoľvek iný, kto bude atakovaný pre farbu pleti, nasadené rúško na tvári, či len preto, lebo sa niekomu nebude páčiť obsadené miesto na parkovisku…

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Dufam ze po tychto komentatoch utokoch na policajtov zacne konat MV , alebo budeme cakat pokial sa nestane nieco horsie , Budeme cakat ako sa to odvinie zajtra v Piestanoch potom zase niekde v inom meste ..

  2. Ja tých anti – všetko ľudí nechápem. To im je tak za ťažko si dať rúško? Ja som naturista a pôjdem do plavárne nahý. A to bude tiež v pohode? Alebo sa mi nepáči pravá strana cesty, ale ľavá. Tak budem jazdiť vľavo. Prečo potom neprotestujú proti pásom v aute? Alebo záchrannej veste v lietadle. Ako niektorým už naozaj straší na veži? Tu nejde o žiadny princíp, ale o ľudskosť voči druhým. Ak jeden neverí na Covid, ale druhý verí, tak to rešpektujem. A nebudem robiť naschvál. Však sú ako malé deti na ihrisku. Ak majú problém s rúškom, tak nech si veci objednajú domov na donášku. Však sme v 21. storočí.

  3. A ešte dodám. Polícia má mať rešpekt. A pokiaľ ľudia ten rešpekt pred policajtom nebudú mať, tak to potom bude anarchia. Aby sa policajti pomaly báli zatknúť človeka, ktorý nerešpektuje jeho výzvu a napadne ho? To sme sa kam dopracovali? Aby sa ľudia vyhrážali im a ich deťom? To je už dosť cez čiaru. Nesúhlasiť so zákrokom je jedna vec, ale vyhrážať sa je druhá. Svoj názor vieme vyjadriť aj slušne. A ak ho vyjadrujeme ako v článku napísané komenty – to hovorí o inteligencii autora komentu.

  4. Miloš myslím že to tu dobre motaš a miesas. Tvoj pripad tu nema suvislost. V tvojom pripade poukazujes na nedostatocne konanie policie a v tomto pripade sa obhajujes konanie policie. A vrcholom tvojho pripaleneho gulasu je dokonca podavanie trestneho oznamenia? Uz si na úrovni Benčika. A pritom si neuvedomujes realitu. A ta je prave taka ze netestovani ockovani su širitelia prenosu rovnako a este nebezpecnejsi lebo maju naivitu ich zdravia. A pritom si chceli len nakupit a nic viac.

  5. Do nedavna si mohol ist nakazený človek nakupit zakladne potraviny. Teraz idu zatvarat do basy nakupujucich len zato ze namaju rusko. Toto je uz za ciaru a nedopadne to dobre. Policia to nezvladla profesionalne a este to zvrhla na utok na verejneho činiteľa. Takato fabulacia je nebezpecna a chora.

  6. Obyvateľ, išli nakúpiť z Nitry do Piešťan??? Hodinu stáli pred pokladňou a robili cirkus??? Bez rusok ohrozovali predavačky, aj ostatných.To je podľa teba normálne???

  7. Aj ja a aj kopec ludi ked niekde cestuje tak si tam aj nakupia. Je na tom nieco nezakonne? A co ked zaockovane predavacky a ostatni ohrozovali prave ich? Aj zaockovani ludia prenasaju. Ak veris ze to netesne tenucke rusko zabrani nakazeniu tak si blazon.

  8. Ale som sa zasmial ! Miloš ale je to presne naopak ! Zaočkovaným nezaočkovaní vadia !!! Ako dnes ten prípad s cestujúcou v lietadle niekde v Anglicku keď vrieskala ako šialená že si nesadne na sedadlo vedľa nezaočkovaného ! Kapitán ju vyhodil z lietadla a basta ! Vivat kapitán !

  9. Tebe určite nevadím ale poniektorým tu píšucim opichancom určite ! Sú už normálne zaslepení,čoraz agresívnejší a neschopní normálnej diskusie. Len nadávať,urážať a robiť si posmešky…
    A pritom mi väčšina tých dutých hláv nesiaha ani po členky ! Čo ti mám o tom ešte napísať ?
    Idem sa trošku natiahnuť. Milujem nočné ! Nikto ma nebuzeruje,neotravuje,môžem si aj podriemať a ešte je to aj dobre zaplatené…

  10. Milanko 10.14, tak ty si teda myslíš že máš viac charakteru ako ja ? Ja len vidím veci z iného uhla ako ty,to je celé.
    Skrátka je vás tu viac ktorí neznesiete iný názor ako je ten váš ! A to je choré. Ja vás tolerujem ale vy mňa nie. Cítite sa v poriadku ?

  11. Popierať covid, rúška, testovanie, vakcináciu, opatrenia nie je názor, ale ZÁŠKODNÍCTVO. Vy sympatizanti LSNS touto záškodníckou činnosťou poškodzujete slovensko, zabíjate ľudí a vytvárate ekonomické škody. Robíte to preto, lebo Vás na to naviedol vodca sledujúc svoje cieľe, ktoré sú peniaze a moc.

  12. Daniem ty hovno tolerujes.. nevies diskutovat a ked ti niekto dal argumenty nemal si co povedat len zacat nadavat. Tak sa neopeknuj. Skoda stebou hovorit. Otvor svoju mysel uz..nenalievaj ju stale

  13. Obyvateľ:len kľud a rozvahu 😁za to agresívne správanie dostali,za odpor ..nie za to,že nemali rúško,chápeš,nie?? čistý agresori

  14. Anonym 12:26
    No keď ty mne hento praješ,tak ja pevne dúfam že ty ak neskapeš na „vakcínu“ tak na ťažký priebeh covidu aby si trpel čo najdlhšie !

  15. Odkedy mame zákon rusko nosenia? A co ste ozaj na hlavu ako ohrozuje niekto kto rusko nemá toho kdo ho ma? Véd ak má osoba nasadené rusko na papuli znamená to ze je tým ruskom chránený!!! Ten kto rusko nemá,, ohrozuje,, jedine tak seba a ne okolie tak co to píšete za primitívne názory!!! Policajti sú tu není nato aby terorizovali ľudí a hlavne by mali vedieť zvládať podobne situácie!!! Vy co sa chcete očkovať sa ockujte aj tak vám to nepomôže preboha ved ste skoro všetci za očkovaný aj tak pozitívny aj tak lezite v nemocnici co vám to pomohlo akurát osprostet

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img