ISSN 1337-8481

nedeľa, 5. mája, 2024

Stanovisko strany ZA ĽUDÍ k dnešnému prestupu niektorých členov skupinky okolo Márie Kolíkovej

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ZA ĽUDÍ |MM|   Stanovisko strany ZA ĽUDÍ k dnešnému – 8.9.2021 – prestupu niektorých členov skupinky okolo Márie Kolíkovej.

„Hoci to na verejnosti popierali a všetkých zavádzali, skupinka Márie Kolíkovej už dlhý čas hľadala cestu, ako stranu Za ľudí aj poškodiť, aj si zachovať svoje funkcie, ktoré vďaka strane a jej členom získali. Prestup skupinky Márie Kolíkovej k SaS je zradou stoviek členov strany ZA ĽUDÍ, vďaka ktorým má skupinka svoje funkcie vo vláde, aj v parlamente. Je to zrada voličov strany, ktorí im dali hlas na základe programu Za ľudí a hodnotovej orientácie stredopravej nepopulistickej politickej strany.

 Poslanci skupinky pani Kolíkovej dostali od ľudí mandát na presadzovanie programu strany ZA ĽUDÍ,  nie programu neoliberálnej ideológie do všetkých aspektov života spoločnosti. Práve naopak, ľuďom sme sľúbili, že  nebudeme otvárať ideologické boje, viac sa sústredíme na prácu a na rozumné riešenia, ktoré nerozdeľujú už i tak veľmi rozdelenú spoločnosť. Ľuďom sme sľúbili, že budeme bojovať proti korupcii a budeme robiť reformy, ale zároveň chrániť ľudskú dôstojnosť, podporovať rodiny a presadzovať zodpovedný, ale aj sociálne citlivý, prístup k verejným financiam. Ľuďom sme sľúbili, že sa nebudeme uchyľovať k populistickým zjednodušeniam, ale pôjdeme cestou tvrdej práce.  A my, členovia strany Za ľudí, svoj sľub plníme. Po odchode skupinky funkcionárov bude strana Za ľudí presadzovať svoje hodnoty ešte neúnavnejšie. Stovky členov strany v regiónoch chcú pracovať na reštarte strany, založenom na dobrých a rozumných riešeniach pre Slovensko. Našim zásadným postojom je neuhýbanie v hodnotách, ku ktorým sa strana hlási. Tento základ je pevný a na tomto základe postavíme stranu ZA ĽUDÍ na nohy. 

Bývalým kolegom prajeme všetko dobré a veríme, že v novej zostave sa budú viac venovať práci a menej hádkam a politikárčeniu. Budú musieť, keďže strana SAS má s frakciami svoje dlhoročné skúsenosti.

Predsedníctvo strany Za ľudí sa stretne budúci týždeň, hlavnou témou bude reštart strany po odchode skupinky funkcionárov, politické priority strany na najbližšie mesiace a zloženie nového expertného tímu strany.“

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nemusím ju tu Remisovu,ale podľa koaličnej dohody,by mala Kolíkova odstúpiť ,ako ministerka,lebo SAS,nemá nárok na ďalšie ministerstvo,

  2. Jozef prezraď ty za koho kopeš lebo všetci ste celý besní po poznaní čo a ako Daniel. Ja nekopem za nikoho,som iba tichý sympatizant. Ale od teba a Anonyma sa odpovede určite nedočkám,že ?

  3. tak toto nasa parodia na vladu riesi? tam ze vsetko sa zdrazuje od stavebneho mat, elektrika plyn potraviny to ich netrapi! banda prizivnicka!!!

  4. Teraz neviem ktorému Anonymovi odpovedať,lebo všetci ste Anonymovia…. čo ja mám čo rozvíjať ? Ja sa tu niekoho niečo vypytujem ? Kop si za koho chceš,čo mňa je po tebe ?
    Ale niečo ti prezradím. Bol som osobne pri tom keď sa zakladala v roku 2001 Slovenská pospolitosť (predchodca ĽSNS) Takmer som to podpísal,ale v ten deň sa rozhodovalo že treba si dať ušiť nejaké niformy aby sa zviditeľnili,teda aby provokovali a to vymyslela jedna bývalá politička… nemenujem. No a rozhodli sa pre gardistické tmavé modré. Už vtedy som im povedal že im za to budú nadávať do gardistov,preto som vstup do strany nepodpísal.
    Ale tie „naše“ zavšivené médiá im začali nadávať rovno do fašistov ! To bolo úmyselné ! A tak im to aj zostalo a vy všetci liberálni slniečkári to po tých zapredaných médiách opakujete ako papagáji.
    Vtedy ešte nikto o nijakom Kotlebovi ani nechyroval a s fašizmom tá novovzniknutá strana nemala nič spoločné. Sami to posrali s tými uniformami. A vznikli iba preto,lebo údajná „národná“ strana na čele s opitým Slotom nič neriešila ohľadom národa. A potom ten maďar kpt.Danko… tak o tom ani netreba písať !

  5. Dano, uniformy boli uz len ceresnicka. Problem, ktory ich identifikoval ako nackov bol ich program. Precitaj si ho a potom nieco hovor.

  6. Nikdy som ich program nečítal lebo mi nikto nič čítať nedal. ja som o politike vtedy nič netušil že to má aj nejaké programy… Mňa doviezli do jedného bytu a tam sme iba debatovali medzi sebou asi dve hodiny.

  7. Daniel…to by som bol možno zvedavý že na čo ťa tá partička nalákala..keďže program si nečítal/netušil/neriešil a ani rovnošaty sa ti nepáčili…čo ťa tak priťahovalo do toho spolku?

  8. Zas ľudia budú umierať a oni sa budú navzájom požierať medzi sebou.
    Viac ako 12 500 úmrtí je pre túto vládu pyžamová párty.
    Ešte stihne táto vláda prepustiť Kocnera a Černáka a naplnia tak programové vyhlásenie a môžu spokojne povaliť vládu s úsmevom a plným bankovým účtom.

  9. Na tých 12000 mŕtvych kopa ľudí už dávno zabudla, pretože veria na svoju imunitu a očkovať sa nedajú. Keď budú zas ľudia umierať na Covid, čo aj budú, tak sa možno spamätajú, a možno aj nie, pretože my sme národ nepoučiteľný, veriaci na konšpirácie a hoaxy. Ale ako teraz povedal rakúsky premiér Kurz, pre zaočkovaných už pandémia skončila a keď budú nejaké opatrenia a zákazy, tak iba pre nezaočkovaných.

  10. pre Jaro 8. septembra 2021, 18:36, ty musis byt srasne naivny ked veris vakcinam ktore nikto nikdy netestoval ale priamo sa testuju na ludoch, treba sa je uz prebrat!

  11. Pre Jojco, sleduješ kto je prijímaný teraz do nemocníc s covidom? 90% sú nezaočkovaní. Tak si ži vo svojom svete aj naďalej a potom sa poďakuj nejakému debilovy, ktorý ťa ovplyvnil. Ale choď v tom reťazci debilov až na začiatok a zistíš, že to bol niekto, kto potreboval takého ako ty na svoje politické ciele.

  12. Slováci sa neočkovali ani proti chrípke a preto nechápu mechanizmus týchto vakcín. Zaostalosť a naivita je nekonečná. mRNA vakcíny sa testuju 30 rokov, v praxi sa používajú posledných 10 rokov. A dokážete trepať o neoverených vakcínach.

    Covid je dobrá téma na dosiahnutie svojich cieľov pre Rusku propagandu alebo zločineckú oligarchiu a jej vyssi manažment pod značkou SMER-SD.

  13. A zasa ma tu riešite… vy ste tým posadnutí ! Keď vám všetko vysvetlím tak už nebudete mať o čom rozmýšľať. Takže nenapíšem nič. Čo keby ste vy všetci zvedavci napísali niečo o sebe ? Na to nemáte gule ani jeden,zbabelci !

  14. Daniel, ty na seba prezradíš aj to čo nechceš a vačšinou je to naozaj vtipné..:-D..načal si tu zaujímavý príbeh, tak by sa patrilo ho dopovedať….tak chcel si ísť do strany bez toho aby si vedel čo vlastne tá strana chce – aký má program…no a toto keď napíšeš tak je každému jasné že niekde sa stala chyba, tak sa snažíme dopátrať kde..:-D..každého zaujíma ako sa hlavný hrdina tohto príbehu dostal takmer až k založeniu pospolitosti….a nepajeď sa toľko..:-D

  15. Ratafak ja sa nepajedím,neboj. Už som ti tu predsa napísal že potom by si už nemal nad čím rozmýšľať…
    Hoď sem niečo o sebe ! To mám vypisovať donekonečna vám bezguľovým ?

  16. Dano, preco si myslis, ze ked sa priznas, ze si brusis pinokia pred zelenym trickom tak sa zacnu priznavat aj ostatni? Toto mozno fungovalo v ZDŠ, aj to nie u kazdeho.

  17. Asi 90 percent hospitalizovaných pacientov sú nezaočkovaní. Údaje zo zahraničia hovoria, že medzi úmrtiami sú žiaľ takmer výhradne nezaočkovaní. Sú to z veľkej časti odvrátiteľné úmrtia.

    Protilátky po očkovaní sú lepšie ako po prekonaní ochorenia, dokazuje slovenský výskum. Výskum uskutočnil Unilabs a agentúry AKO od februára do septembra tohto roku na vzorke 2 620 ľudí.

    Tak tu nevypisuj a choď sa zaočkovať. Prekonaj svoju pospolitu povahu, naber odvahu a choď. Odčervenie nezaberá.

  18. Tak ked to hovoria udaje zo zahraničia,tak to musí byť 100% pravda…..Ludia prosím Vás zobudte sa,nebudte naivný,nečítajte všelijaké nezmysly čo nám umyselne podsuvaju aby nás oblbli

  19. Tak dopĺňam ešte o údaje zo SR: Asi 91 percent hospitalizovaných pacientov sú nezaočkovaní. Údaje zo SLOVENSKA hovoria, že úmrtia z tretej vlny ešte nenastali, tieto údaje budú k dispozícií v priebehu dvoch týždňov a pravdepodobne( s istotou) budú rovnaké ako v okolitých krajinách.…..Ľudia prosím Vás zobuďte sa,nebuďte naivný,nečítajte všelijaké nezmysly, čo nám úmyselne podsúvaju DEZINFORMAČNÉ WEBY, aby nás oblbli.

  20. anonymko, ako ti to napisat, aby si zas nezacal o arogancii.
    A vies co? kaslem na teba. Aj na „nich“, tych „ONI“.
    ked chces verit na plochozem…..

  21. Dezolat Attack,veď sa zaockuj aj 10 krát,keď si taký presvedčený.A zrejme budeš musieť aj 5.krat do roka,takže už si trošku odpocin.Podotykam,že aj ja som zaockovany,ale na rozdiel od Teba nikoho neznevazujem a nenavádzam a ctím si každého,i nezaockovaneho.Prestante už konečne s týmto hnusnym,primitívnym názorom zatiaľ ešte stále žijeme v demokracii,aj keď je to už veľmi otázne.A nehovor hop ,dokiaľ nepreskocis.

  22. 13:25 lenže tí nezaočkovaní ohrozujú ostatných, lebo zaplnia nemocnice a na nás ostatných, napr. s obyčajným žlčníkom, nebudú kapacity. Takže tá demokracia odtiaľ potiaľ.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img