ISSN 1337-8481

streda, 15. mája, 2024

Na priechode pre chodcov si vodič nevšimol matku s kočíkom a narazil do kočíka

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Polícia v Galante vyšetruje nehodu ako priestupok v doprave.

33 ročný vodič zo Serede išiel na aute VW, po meste Sereď. Pri prejazde cez priechod pre chodcov si nevšimol matku s kočíkom a narazil do kočíka. 1,5 ročné dievčatko pri náraze utrpelo odreniny s dobou liečenia približne do 7 dní.

Vinník nehody bude riešený v správnom konaní.

Dopravná nehoda sa stala v piatok 3.9.2021 na priechode pre chodcov na ul. M.R.Štefánika (pri Orange).

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tu je to bežné ze málokto dá prednosť chodcom minule som bol v strede prechodu jeden ta pusti a druhy by ta najradšej zrazil a to som mal na rukách dieťa hlavne ze su všade kamery

  2. Ja som išla na prechod s tým že mám zelenú a žiadne auto nejde a keď som bola meter od druhej strany tak po mne začal vytrubovat nejaký pán a skoro ma zrazil

  3. A vy chodci čo skáčete pod kolesá 10m pred autom sa nečudujte…ste ako splašené teliatka, toto zvyknú robiť aj meskáči na prechode smer fándlyho škola, skočia pod kolesá a ledva sa dá ubrzdiť…

  4. Tak ako vodiči by mali dávať pozor aj ty co idú cez prechod.. Niektorý majú v ruke telefón a ani sa nepozerajú lebo si myslia ze keď sú na prechode tak môžu všetko.. Pánko na VW by mal mať otvorené oči.. Na námestí ten prechod je veľmi nebezpečný nakoľko auta idú zo zákruty..

  5. Čítajte nové zákony, za
    1. Očný kontakt s vodičom inak nevstupovat na priechod
    2. Obe autá musia stat a môžeš sa pustiť cez priechod
    3. Sa zobuďte a nechoďte jak nesmrteľný. Nezabúdajte 2.5ton vs 50-100kg
    A za posledné prečítajte si dnešné zákony
    Najprv kukaj potom chod ak auto nezastaví tak sa nejeb na cestu !!!!

  6. Pre novinky… Ďakujem že niekto sa im to snaží vysvetliť.. Chodci si jak zombici.. Idem cez cestu a hotovo.. Ibaže zabúdajú na pravidlá a nato ze sú neni nesmrteľný..

  7. Ja tvrdím jedno a to isté – ak sa chodec nechá zraziť na priechode pre chodcov, je taký istý tĺk ako vodič, akurát spravidla je vinníkom vodič.

  8. Pre novinyky… hej a ak by som čakala kým obe vozidlá zastavia, tak by som čakala aj do večer.. Niektorý vodiči vôbec nepúšťajú chodcov, ktorý tam môžu stáť od nevidím do nevidím

  9. Keď idem na kolobežke a počúvam cez hrnce na ušiach metalovú muziku tiež mi
    málokto zastaví pokiaľ moju mašinu nedám na zadné a vystrelilm cez prechod jak raketa 😂

  10. Každý jeden by sme si mali vstupit v prvom rade do vlastneho svedomia. A až potom poučovať druhých. A obzvlášť to platí pre Sereď.

  11. keby tam bol nadjazd všetko by sa vyriešilo a nič sa nestalo😑
    malo by sa bojovať za zrušenie prechodu pre chodcov a všade postavit nadjazdy a kruhove objazdy

  12. Ak nezosadnu z bicykla alebo z kolobezky pri prechode cez priechod tak trubim a strasne moc, lebo ked sa tam vruti rozbehnuty na bicykli a ja ho zrazim zavru mna, lebo ja budem vynnik ako vzdy je vodic

  13. nadjazd, ale ti jebe a kvalitne kde zijes v zemlanke,kvalitneho jointa si praskol,vznasas sa hore.dole ako na nadjazde,to ta vlastne ospravedlnuje.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img