ISSN 1337-8481

pondelok, 6. mája, 2024

Do pátrania po nezvestnom Tomášovi Dolinskom zo Serede sa zapojil aj pátrací tím

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Okresné riaditeľstvo PZ v Galante dnes vyhlásilo pátranie po nezvestnom 38 ročnom Tomášovi Dolinskom z Galanty.

 

Popis osoby:

plnoštíhly, zelené oči, tmavohnedé kučeravé vlasy, na nezistenej ruke v oblasti palca jazva. psychické problémy s poruchou-bludmi.

 

Popis oblečenia:

Nezvestná osoba mala naposledy na sebe červené tričko s krátkym rukávom zn. Adidas, ktoré bolo vyblednuté, krátke nohavice čiernej farby kapsáčové, tenisky zn. Lotto, čiernej farby a mala mať u seba MT zn. Doogee, žltej farby.

 

zdroj: minv.sk
zdroj: minv.sk

 

Do pátrania sa zapojil aj Pohotovostný pátrací tím, ktorý zverejnil pátranie po nezvestnom Tomášovi na žiadosť rodiny aj na svojej stránke sociálnej siete.

Podľa informácií pátracieho tímu má byť Tomáš Dolinský zo Serede a mohol by byť videný na vozidle Opel Zafira, čierna met., EČV: GA116FI, čierno- zelený bicykel má asi so sebou.
Ak máte akékoľvek informácie o tom, kde by sa nezvestný mohol zdržiavať, prípadne ste ho niekde videli, dajte prosím vedieť polícii na bezplatnom telefónnom čísle 158.

 

 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pohotovostný pátrací tím je čo? Opäť ďalšia nezmyselná skupina dospelákov trpiacich pocitom zbytočnosti vlastného bytia? Niečo podobne potrebné a zmysluplné ako Sk Branci? Tiež dôležitá skupina! 😀

  2. Milý Miro, pohotovostný pátrací tím je naopak zmysluplná skupina odvážnych ľudí, tak ako aj všetky ostatné skupiny, pátrajúce po nezvestných osobách. Títo páni a dámy sú ľudia, väčšinou so skúsenosťami z polície, rovnako zapájajú aj kopec dobrovoľníkov, ktorí pomáhajú pri hľadaní. Ak nemáš skúsenosť s tým, že sa ti stratí blízka osoba, asi si tak celkom neuvedomuješ, čo to znamená, báť sa o život blízkeho človeka. Som vďačná každému, kto akýmkoľvek spôsobom pomohol – tak napríklad pohotovostný pátrací tím, po poslednej známej lokalizácii hľadal priamo v mieste, hľadalo sa auto, hľadala sa osoba, preliezli všetky zákutia a s ich pomocou (spolu aj s inými) sme zistili, že sa v danej lokalite nenachádza… ak by si chcel, hľadajú dobrovoľníkov, prihlás sa a vyskúšaj si, aké to je v teréne, buď k niečomu nápomocný a nedávaj vysmiatych smajlíkov k veci, kde ide o život… okrem iného je to veľmi nechutné… ak by si chcel, môžeš ma priamo kontaktovať cez sociálne siete, poskytnem ti akékoľvek ďalšie informácie… Volám sa Eva Dolinská a s nezvestným Tomášom som tvorila pár 17rokov, máme spolu úžasného syna a bola by som naozaj nešťastná, ak by sa z neho stala polosirota… Ver, že som na smrť vydesená a som vďačná za každú pomoc, tak prosím poď a pridaj sa.

  3. Anonym, je z Dubnice nad Váhom, býva v Seredi a rieši to kriminálka z Galanty. Je to tam napísané tak všelijak, ale je to jedno… môže byť kdekoľvek, dôležité je, aby ho niekto spoznal, podľa fotky, alebo auta…

  4. Pocitom zbytočnosti vlastného bytia trpia bezcharakterní virtuálni mudrlanti tvojho formátu. Nabudúce miesto ťukania vlastných mudrlantských objavov na klávesnicu si radšej zaťukaj pred zrkadlom na vlastné čelo a skus sa nad svojím počinom a jeho „zmyslom“ zamyslieť ty sám. Alebo vezmi ruksak a ťahaj pomáhať pri hľadaní.

  5. Pre pani Evu Dolinsku. Som Tomášov bývalý kolega a dobrý kamarát z PSA. Myslím si že Tomáš je tam , odkiaľ vám posielal fotky . Nebudem sem nič písať , pani Eva , zoberte sa a choďte do Hodonina na políciu a nahláste ho v Cechach ako nezvestného , ja viem že ho najdu

  6. Pre pani Evu Dolinsku. Som Tomášov bývalý kolega a dobrý kamarát z PSA.
    Myslím že viem prečo Tomáš odišiel a viem že sa skryva

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img