ISSN 1337-8481

nedeľa, 19. mája, 2024

Vojenská technika sa bude presúvať aj cez Sereď

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MO SR |MM| Ministerstvo obrany SR upozorňuje obyvateľov Slovenska, že v období od 26. apríla do 2. mája 2021 je cez územie SR plánovaných šestnásť cestných presunov zahraničných spojeneckých ozbrojených síl. Tranzity boli riadne schválené v zmysle opatrení Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky.
Plánované sú aj cestné a jeden železničný presuny vojenskej techniky Ozbrojených síl SR na trasách:

Prešov ➡️ Bánovce nad Bebravou,
Martin ➡️ Prešov,
Martin ➡️ Trebišov,
Hlohovec ➡️ Trenčín,
Trenčín ➡️ Nové Mesto nad Váhom,
Nové Mesto nad Váhom ➡️ Hlohovec,
Sereď ➡️ Hlohovec a späť,
v rámci mesta Sereď,
Trebišov ➡️ Veľké Ozorovce a späť,
Bánovce nad Bebravou ➡️ Martin,
Lešť ➡️ Viničné,
Trebišov ➡️ Moldava nad Bodvou,
Michalovce ➡️ Kamenica nad Cirochou,
Rašov ➡️ Lešť,
Sliač ➡️ Žilina a späť,
Poprad ➡️ Ruskov,
Zemianske Kostoľany ➡️ Trenčín a späť,
Zemianske Kostoľany ➡️ Lešť,
Poprad ➡️ Rožňava,
Poprad ➡️ Trenčín a späť,
Zemianske Kostoľany ➡️ Trebišov,
Zemianske Kostoľany ➡️ Kuchyňa a späť,
Sklené ➡️ Záhorie,
Nováky ➡️ Záhorie,
Veľké Ozorovce ➡️ Prešov,
Rožňava ➡️ Dubová.

 

Pravidelné upozornenia na presuny nájdete na našej stránke www.mosr.sk v sekcii „Upozornenia“.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. …presun zahranicnych ozbrojenych spojeneckych sil! Ruske nam vadili a spojenecke vojska su OK?! To je pekne pokrytectvo! Ani jedna trasa neuvadza, ze by mali opustit SR. To znamena, ze sa len presuvaju a ostavaju na SK. …a toto je s kostolnym poriadkom?

  2. Oni sa presúvajú a my sa budeme skladať na opravu zničených ciest, lebo my sa hráme „my sme smelí vojaci“. Však vedeli prečo nás prijali do NATO, aby sme sa na ich výdavky zbierali a nie malou čiastkou. Však my na to máme.

  3. A viete aj čítať? To nie sú trasy tých presunov zahraničných vojsk ale : Plánované sú aj cestné a jeden železničný presuny vojenskej techniky Ozbrojených síl SR na trasách …

    Ozbrojených síl SR
    Ozbrojených síl SR
    Ozbrojených síl SR

  4. Vieme čítať.
    Ty zrejme nevieš pochopiť aj taktický manéver presunov. Kým jeden ide tam a späť, dvaja ďalší idú inam. Presúvajú sa hore dole ako kokótence. Ále čo, tebe je zbytočne hovoriť o nejakej taktike. Napísať môžu, aby to nebolo že sa robí niečo na tajnáša. Prisadni si k amíkom a mávaj ručičkami, ty holotrtKoko.

  5. A kedy presuniete posledne najnizsie dilerske skupiny zo serede? To su len najposlednejsie clanky vydrbane deti co sa hraju co nikdy neboli len zarobili zopar € a plecia maju ako vesiaky. Este tieto hovienka treba pobrat a mesto bude ako tak cistejsie. Tento rok to uz dufame ze bude.

  6. Prečo si myslíte, že východ je chudobný.
    Skúste poporiadku. Ropa. Kde vyvolali konflikt kvôli rope? Aj tam zostali z „bezpečnostného hľadiska na zachovanie mieru“.
    Myslím si, že netreba umným ľuďom rozpisovať, prečo a kde vyvolávajú konflikty a prečo a kam sa ťahajú.. Ich nezaujímajú ľudské životy, ich majetky. Ide o bohatstvo zeme. A potom veľkodušne „dbajú na bezpečnosť krajiny“.

    Apropo, sporák je na zemný plyn? Žeby bol z „chudobného východu“?

  7. To je pre mňa záhada, že dbajú na bezpečnosť vždy v tej krajine, kde je čo rabovať. Veď v takej Afrike je toľko krajín, kde je demokracia pošliapavaná diktátormi, prečo tam nenastoľujú demokraciu? Aha, tam nič nie je.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img