ISSN 1337-8481

pondelok, 6. mája, 2024

Mestské povrchy 13

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Peter Sabo / 26 APR 2021 /  Za tieto povrchy zodpovedá mesto Sereď.

Bez komentára…

 

zdroj: seredskenovinky.sk

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. tebe sa pacia tie chodniky po celom meste rozdrbane ako keby tadial chodili tanky a na kolkych stoja zase auta ze sa tadial neda ani prejst a s kocikom ani nehovorim

  2. Na zamyslenie: na niektorých miestach vhodnejšie dlazobne kocky, na iných miestach problém nie mesta, ale samotných šoférov, že stoja hocikde

  3. Jasné že sa mi to nepáči a rád by som sa pridal! Miesto toho by mal autor zorganizovať brigádu, lebo toto je strata času, písať tu, prispievať tu … je to ako telenovela ktorá ma 1000 častí a aj tak to nijak neskončí, čiže dotoho čakám na 15 diel v poradí alebo si dáme do tela a ideme miešať betón bukvičáci?

  4. celé mesto je ošarpané a zanedbané, hlavné že brucho sa chváli čo všetko urobil. Rozpočet má nadupaný ale mesto na zaplakanie.

  5. Rr 26. apríla 2021, 18:35 a Knieža 26. apríla 2021, 20:20 – na zaklade coho maju obcania pomahat s betonom alebo organizovat brigady tam, kde vidia vyplacanie odmien prednostovi uradu vo vyske 65 000 Eur, nezakonne vyplacanie odmien a neopravnenych vyhod viceprimatorovi Veselickemu vo vyske 145 000 Eur (vracia minimalne 8000 Eur – zatial), dotovanie sukromnych firiem vo vyske stoviek tisic Eur, poziciavanie penazi sukromnej firme (ktora inak mala ako investor „mesto zachranovat“), stedre dotovanie futbalu a tym aj napr. vyplat futbalistov z Afriky, vyhotovenie a osadenie mozno 100 Euroveho rozprasovaca vodnej pary na tisice Eur a dalsie vynakladanie verejnych financii primatorom a poslancami do veci, ktore sa sa tazko daju hodnotit ako peniaze vynalozene v sulade s verejnym zaujmom?

  6. Hrabe Vám z penazí??? Mali ste lepšie učiť ! Každý máme rovnaké šance a možnosti. Ľudia ktorých tu spomínate boli riadne zvolený občanmi tohoto mesta tak nezavíďte … to že niekto dostal odmeny a je “ šikovný” je chvalyhodné a to že tu drístate a nechcete ísť miešať betón je druhá vec… pozrite sa do zrkadla a spýtajte sa toho v odraze čo chce v živote docieliť, či len haniť druhého prácu alebo pridať ruku k dielu

  7. Knieza 27. apríla 2021, 0:22 – predpokladam, ze je prispevok smerovany na mna, kedze nasleduje po mojom autorizovanom prispevku.

    Cele to mate pomylene, co je 22 minut po polnoci aj celkom pochopitelne… 😉

    Prednosta MsU NIE JE VOLENOU funkciou, je to obycajny uradnik za svoju pracu vysoko nadstandardne plateny z dani danovych poplatnikov. Takze nie voleny zastupca, ale primatorom urceny clovek.

    Nebol „sikovny“, ale hodne NEsikovny, nakolko nim za 65 000 Eur „vybehana“ zmluva s firmou TEKADEX (odovodnenie odmeny udelenej primatorom Tomcanyim) neplatila desiatky rokov, ale v povodnej podobe iba necelych 5 – presnejsie informacie v samostatnom clanku.

    Nie, nemame vsetci rovnake sance. Len PRIMATOR, POSLANCI a zopar vyvolenych ma k dispozicii to najdolezitejsie a tym su INFORMACIE, co, kedy a kde sa bude diat. A tak len zopar ludi vie kedy a kde napr. kupit lacno pozemky, ktore nasledne draho mozu predat investorom napr. pod logisticke centrum. Rovnako podrobnejsie v samostatnom clanku.

    Pozeram sa do zrkadla a odraz mi hovori, ze tu v SOL 14 rokov VEREJNE poukazujem na spinavosti, nezakonnosti a tunelovanie verejnych zdrojov, za co mi bolo vyhrazane, bolo podpalene auto, NEzakonne som obmedzovany v podnikani – znovu podrobnejsie v samostatnom materiali.

    A co chcem v zivote docielit? Potrestanie objednavatela podpalenia mojho auta a vsetkych tunelarov a zmrdov, ktori zneuzivaju verejnu funkciu vo svoj prospech nezakonne.

    A NIE, ruku k dielu – tunelovaniu a zneuzivaniu moci neprilozim.

    Staci takato odpoved dve hodky po polnoci? 😉

  8. Nikto tu nehani pracu ineho, ved prave to, ze ziadnu pracu ti pajaci nerobia! Desiatky rokov nechali chodniky na pospas, lebo to nebola priorita. Rovnako parkovanie, ci zelen. Tak nech si teraz vychutnavaju plody svojej NEprace.

  9. Ale no tak, snáď sa nebudeme hádať…
    A čo cyklotrasy, svetelné ledky na prechodoch, nový sad atď atď…. to tu prečo neospevujete ale len haníte???

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img