ISSN 1337-8481

utorok, 7. mája, 2024

Neďaleko obecnej čističky v Šoporni vzniklo jazero plné fekáliami zapáchajúcej vody

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Šoporňa / Pred viac ako týždňom nás obyvatelia obce Šoporňa upozornili na zapáchajúci odpad vytekajúci z obecnej čističky odpadových vôd do jazierka nachádzajúceho sa asi 200 m za čističkou v lesnom poraste. Jedná sa o skutočne znečistené jazero, ktorého prepad vyúsťuje do riečky tečúcej popod násyp a neskôr sa vlievajúcej do rieky Váh. Aj z dvoch potrubí vyúsťujúcich do potôčika vychádza evidentne kalná a mimoriadne zapáchajúca tekutina, ktorá sa v potôčiku usadzuje.

Samotné jazero v zalesnenom poraste je cítiť zápachom po fekáliách už z diaľky a to najmä na jar a v letných mesiacoch, na čo nás upozornili aj okoloidúci obyvatelia obce, ktorí boli dnes okolo obeda v tejto lokalite na prechádzke.

Prípad obyvatelia obce nahlásili aj na Zelenú linku Ministerstva životného prostredia. O riešení situácie budeme obyvateľov obce informovať.

Ak máte vedomosti o znečisťovaní životného prostredia aj v tomto konkrétnom prípade (má ísť o stav pretrvávajúci už niekoľko rokov), informujte nás, prípadne priamo kontaktujte Zelenú linku MŽP na tel. čísle: 0800 144 440 alebo e-mailom: zelena.linka@enviro.gov.sk.

Len spoločnou starostlivosťou a nekompromisným postojom k znečisťovaniu životného prostredia čisté životné prostredie uchránime aj pre ďalšie generácie.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Vraj sa starosta stará len o svoje kšefty, večierku, pohodu, posilku, prepisy majetkov na svojich rodinných príslušníkov, akého ste si zvolili, takého bachara máte …

  2. Zelená linka a zelený mozog
    Vojačik, lampasáčik či „gumák“, vymleté.
    Dočoho bude rýpať, keď nová čistička bude fungovať?
    Leda do hovna čo doma zostalo, ak od neho neušla

  3. Presne tak. Keď bol Vlček starosta vtedy Macho bonzoval na životnom a stále udával. Teraz je tam už siedmi rok a nikam sa to neposunulo. Kanalizácia už mala byť s čističkou dávno hotová len boli problémy a machinácie s obstarávaním. Macho za Vlčeka udával jedna radosť a teraz sa sťažuje že ho po stretol rovnaký osud.
    Pamätáte ako rozkrikoval že artézska stála 120. 000 eur? Napokon faktúry boli za 20. 000eur. A tých príkladov je nespočetne

  4. moooj malinký poplackal si si u svojim oveciek, nus nus, utreli ti slzicky, soplik nus nus. Tie spine chudacikovy robia iba zle! bezcharakterne svine su to!!! co tam potom, ze jazero v rozlohe 2ha uplne zabili, postupne zabiju aj pasinok hlavna vec, ze adrianko je chumkavy starosta 😁 saso uplackany, pod suknu sa schovaj tam ta mamicka ochrani tam budes v bezpecii. Ked si udaval vlceka tak co si tym sledoval??? bezcharakter, neurobil si nic pre cisticku, bil si sa do prs ako to das do kopy, natacal si videjka ako su tam skapate ryby! a teraz ti ten bumerang jebou pekne do hlavy, vyzer si to poriadne ty …

  5. ty jeden prašivý bacharský vagabund!!!!!!ukáž paprče ty špina jedna aj tak skončíš tam kde si robil

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img