ISSN 1337-8481

utorok, 7. mája, 2024

„Generál Lučanský zomrel“- píše Denisa Saková na svojom FB profile

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Pred niekoľkými minútami na svojom FB profile bývalá ministerka vnútra SR Denisa Saková uverejnila status, v ktorom oznámila správu, že bývalý policajný prezident Milan Lučanský zomrel :

 

Generál Lučanský zomrel.
Úprimnú sústrasť celej rodine.
Ďakujem za všetko, čo pre Slovensko spravil.
Česť jeho pamiatke.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Uprimna sutrast celej jeho rodine.Toto si nezasluzil,Cest jeho pamiatke.

    Ale nech si spytuju svedomie ty co ho ku tomu dohnali.Nech prezivaju tie iste chvile ked zomieral.Ked bol v base za nich.Ze ich podrzal a ze mozno sa dal nahovorit nato zle co robili oni.
    Fuuj a hnus.RAz dojde aj na nich.

  2. Skončí niekedy toto obviňovanie a ukazovanie prstom jeden na druhého? Kde je vlastne pravda? My obyčajní ľudia už by sme si zaslúžili pokoj a nie celé dni počúvať kto a čo vykonal. Aj v správach nepočujeme nič pozitívne, len zle a zle. Už ľudia aj prestávajú počúvať správy. Podľa mňa je problém v tom, že nám tu vládnu politické strany a kto sa dostane k moci, všetko okolo seba ničí. Nevadí im, že ničia životy a existenciu ľudí, hlavná vec, že oni si prídu na svoje. Asi by pomohlo, keby sa prestali politické strany dotovať zo štátneho rozpočtu a nech si zarobia na seba, tak ako každý robotník.

  3. pre Smerácka mafia 30. decembra 2020, 18:47
    A ty si čistý kkt. Jebni si hlavu o stenu ale poriadne. Spravíš ludstvu službu.

  4. pre Pavol Kurbel 30. decembra 2020, 19:45
    Pán Kurbel, vďaka Milanovi Lučanskému sa prečistil policajný zbor, najmä zložky, ktoré potom robili záťahy aj v Seredi. A, že je momentálne drvivá väčšina nedotknuteľných vagabundov v lapáku, je aj jeho zásluha. Pretože urobil kroky, na ktoré dovtedy nemal nikto odvahu. Chápem, že teraz sa to nenosí a všetci z čias minulých sú zlí a po voľbách tu máme vlastne spasiteľov, ktorí nám chcú len dobre. To čo tu predvádza táto diletantská banda papalášov, nemá obdobu. Hups, pardon, kritizujem vládu na SOL. Mimochodom, pán Kurbel, keď už tu máme novú dobu, dokonalé súdy bez korupcie, ako stoja kauzy, na ktoré ste poukazovali aj vy?

  5. pre Pavol Kurbel 30. decembra 2020, 20:08 , ako mozete odsudzovat ludi ked este nebolo ani dokazovanie ani sud??? to vas v kostole ucia???

  6. Ja som nikoho neodsúdil. Iba som napísal že si myslím že si veľa ľudí vydýchlo. Pán Lučanský určite urobil v rámci polície aj dobré veci. To asi nik nespochybňuje. Ale ak bol čistý, nemal najmenší dôvod brať si život. Dnes nie sú 50 te roky. Mohol sa na súde brániť a dokázať svoju nevinu. V každom prípade škoda každého ľudského života.

  7. Všetci tu splietame domienky „čo a ako?“ Kto by tu mohol odprisiahnuť, že to bolo tak, alebo onak. On sám to najlepšie vedel čo sa udialo a to si zobral so sebou. Či mu niekto vyhrážal, alebo niekoho kryl… keď mlčal? Prečo potom sám prišiel a neušiel? Možno si myslel, že sa nemá čoho obávať? Ale keď to tak si lepšie všimnete, že ešte nikto neodišiel s čistým štítom, vždy sa na nich niečo ušilo, či to bola pravda, alebo nie. V našom štáte na spravodlivosť a vymožiteľnosť práva neverím. Celá spoločnosť je skorumpovaná. Preto ani my nerobme predčasné uzávery a neodsudzujme!

  8. Pre Pavol Kurbel 30. decembra 2020, 20:44
    Nemáme tu 50 roky ale pomaly sa to tomu začína podobať. Som náramne zvedavý či voči sebe Kolíková vyvodí zodpovednosť. Je to prúser jej rezortu. Po voľbách sa búchali do pŕs, aká prišla zodpovedná zmena. Majú šancu ukázať, že to neboli zas len reči do vetra ako mnohé iné.

  9. Bol policajný prezident a preto mal byť čistý ako ľalia ……v porovnaní s občanmi SK mal obrovský plat, obrovské odstupné do dôchodku v 51 rokoch … o týchto výhodách vedel a napriek tomu si ich nevážil a postavil na opačnú stranu zákona …… Podľa môjho názoru mu to prišlo až v base a preto sa zavesil ….. On mal nás občanov chrániť pred mafiou – aj pred politikmi zlodejmi, ktorý tu bačujú už 30 rokov …. Vážim si ho preto, že trest si vybral sám a nebudeme ho musieť živiť v base ako iných darebákov …

  10. Nevidím dôvod, prečo by Kolíková mala odstúpiť. To že si nejaký vezeň siahne na život nie je dôvodom na jej odstúpenie. Ešte aj Kájínek povedal, že ak sa niekto v base rozhodne ukončiť svoj život, nikto mu v tom nezabráni. Iné by bolo, keby ho bachar zbil a na následky bitky by zomrel.

  11. Zaujimavy nazor.
    Laco, ak by si mal nieco „za usami“, vratil by si sa zo zahranicia a sam by si sa dostavil na vysluch?
    Ak mas hlavu, porozmyslaj, co by si ty urobil, ak si cisty a tato banda zmrdov ta zavrie do vazby. Skus si zavolat, ked ti to zakazu. Drzia ta bez relevantneho dokazu,… Co urobis?
    Nesud, aby si nebol sudeny.

  12. dnes si ťa v Chorvátsku nájdu do dvoch hodín. Takže to že sa vrátil a išiel na výsluch nehovorí nič o tom že je nevinný. Nevinnosť mohol dokázať na súde. Fico s Kaliňákom a inými zlodejmi by už dohliadi na to, aby ho nikto nespravodlivo a bez jasných dôkazov neodsúdil.

  13. pre laco 21.47 30. decembra 2020, 22:05 – čo ak sa vrátil len preto, lebo si myslel, že to bude polahčujúca okolnosť? Alebo mu to niekto sľúbil ale nevydalo

  14. Aj Černák sa sam prihlasil na policii a preratal sa . presne jak tento obesenec. Ficovi, kalimu, teploškovi atd. spadol kamen zo srdca. Ani nakradnuty majetok mu nezhabu. Špekulant az za hrob

  15. chuj do neho…zas o jedneho kokota na Slovensku, na zemi menej….ako zil,tak skoncil…..ako kokot,potkan…..

  16. pre Pavol Kurbel 30. decembra 2020, 22:03
    Však ano, načo by odstúpila. To len Matovič vedel furt po každom vyhukovať aby vyvodil voči sebe zodpovednosť a odstúpil. Ale už je po voľbách, takže zodpovednosť ostala zase len na schodoch parlamentu.

  17. by v prípade,že sa tieto veci potvrdia,mala OKAMŽITE!!! odstúpiť:
    Žitný o prípade Milana Lučanského: Zbabrali ste všetko, čo sa dalo, odkazuje štátnym orgánom.
    Smrť exprezidenta polície Milana Lučanského považuje za zlyhanie viacerých štátnych orgánov, od vyšetrovateľov, prokurátorov, sudcov až po Zväz väzenskej a justičnej stráže.
    „Nech už je každému jasné, že klame ministerka spravodlivosti Mária Kolíková, ako aj každý, kto tvrdil, že si Lučanský udrel oko pri cvičení. Pravda je taká, že došlo k slovnej potýčke s dozorcami, strkaniu a tí Lučanského zbili a dokopali tak veľmi, že ho museli previezť do nemocnice,“ tvrdí bezpečnostný analytik a Lučanského priateľ Milan Žitný. Podľa neho mohlo vo vzťahu k Lučanskému vo väzbe dôjsť aj k zastrašovaniu, vydieraniu či vyhrážaniu sa.

    Ministerka spravodlivosti by mala podľa neho okamžite vyvodiť politickú zodpovednosť. „Ak klamali hneď v prvej fáze, počínajúc ministrom vnútra Romanom Mikulcom cez ministerku Kolíkovú, neverím im ani dnes. Špeciálnu komisiu, ktorou chcú zalepovať oči, nech si strčia za klobúk. Som nahnevaný, lebo mi zabili kamaráta. Čudujem sa, že Kolíková má ešte kožu na tvári a bola schopná povedať, že zostáva vo funkcii a len ak nastanú špeciálne okolnosti, zváži demisiu. Pani Kolíková, tie okolnosti už nastali. Už presluhujete,“ odkázal ministerke.

  18. myslim si, ze vsetko mohlo byt inak, keby fungoval a platil ZAKON! Teraz to vnimam ako politicku cistku opozicie. Zlikvidovat opoziciu, aby koalicia bola Na vecne veky a nikdy inak!
    Uvidime . . .

  19. Ak človek ktorý niekoho zabil je vrah tak potom zrejme aj Lipšic je vrah.

    Podľa uniknutej lekárskej správy o jeho zraneniach ministerka a väzenská správa klamali! Prečo nejde o trestný čin?
    Klamú aj teraz? Zavraždili ho?
    Príde nová vláda, rozviaze ruky polícii a títo kriminálnici pôjdu sedieť za zločiny v núdzovom stave!

  20. Vrátil sa lebo nevedel čo na neho vyšetrovatelia mali. Keď to zistil tak asi mu došlo že sa z toho nevylize, to je pre toho čo pisal hore že ako je môžne že sa vrátil z Chorvátska.
    Ak by sa nevrátil automaticky ide po ňom Interpol a len by tým uznal svoju vinu.
    Vily na Floride a apartmány v Chorvátsku z úradníckeho policajného platu. Asi idem robiť pre štát keď to tak dobre vynáša.
    Nemá cela vláda náhodou odstúpiť keď sa nejaký vazen v base obesí? Prečo nepadla ficova vláda ? Veď aj za jeho vlády sa určite zopár väzňov zabilo, len to nebolo medializovane. Či henten bol nejaký nadclovek? Keď sa to tak riesi?

  21. Viem, ze tvoj velebeny papalas je bezmajetny. Nema ani cent. Skus sa opytat jeho lasky, kde ma nehnutelnosti a v akej hodnote. Ci to je uz iny meter? Este sa „neobesil“?

  22. Na matovica chceli vytiahnuť všetko možné a dostať ho do basy. Našli akurát jednu posranu fábiu kde spravil viac kilometrov- únik na dani možno pár stoviek, ak vobec. Ani samotný hranol ho nedokázal dostať do basy. Takze jeho majetky ma vobec netrápia, že by boli nelegálne.
    Hlavneze smerackej diletanstkej verbeze sa idete zastavať. Kam doviedli tento stat – na pokraj krachu.
    Veď ako to tu vyzerá, na úradoch v zdravotníctve, všade – jedna veľká bieda.

  23. vies o tom, ze najvacsi bohaci su zobraci?
    Ten tvoj idol sa zahral na bezmajetneho. Staci sa len lepsie pozriet, ako idu peniazteky…
    On „nepotrebuje“ mat konto.
    A co to teraz, kto a cez koho, za kolko nakupil testy?
    Myslis si, ze je iny? Az bude mat „svojich ludi“ tam kde treba, lebo „vyhral volby a moze vsetko“ a cela opozicia bude za ukazanie prstom vo vysetrovacke, bude sa pisat iny rok (1938) a meno I.M. bude len „Nick“.

  24. No,co uz ste si precitali tu uniknutu lekarsku spravu o zraneni Lucanskeho?Zdalo sa mi,ze by to mohla byt falosna sprava,ale kedze minister obrany zase skakal,ako gumcak a vyhraza sa,ze budu zistovat,kto tu spravu vyniesol,tak vlastne potvrdil,ze je asi prava,cize aj generalny prokurator a aj ministerka klamali…

  25. PanKurbel vy sa počujete co píšete on si nezobral život sám ale niekto iný aby ho niekto umlcal tak to chodí na Slovensku

  26. A pani ministerka spravodlivosti zlyhala a mala by odstúpiť z funkcie preto lebo keď zabili Kuciaka a Kusnirova tak Matovic tiež vykrikoval aby odstúpil Fico a Kalinaka tak si myslím že by mala odstúpiť celá vláda lebo zlyhali

  27. Najprv to bola prasknutá žilka,potom spadol zo schodov a nakoniec tak silne cvičil až si roztrieštil lebku… oficiálna verzia je že skutok sa nestal. Že pani mužatka,pardon ministerka !

  28. Prúser je, že sa lekárska správa dostala na verejnosť. A na Slovensku je už typické, že radšej budeme riešiť toho kto ju zverejnil (ok, aj tam je porušenie zákona), ako by sme mali konfrontovať jej obsah s oficiálnou verziou ministerky.

  29. Pre anonym
    A viete to aj dokázať, alebo vás to len tak napadlo.?Ak to viete dokázať, tak policajná stanica v Seredi je otvorená 24 hodín denne. Šup a na svete je trestné oznámenie za vraždu v base.

  30. Cital som tu udajnu spravu, aj vyjadrenie ministra. Ta udajna sprava hovori prakticky to iste co ofic. sprava. Podrobil sa operacii opuchu v oku. Pri odchode z nemocnice spadol z vozika, naco mu urobili CT, aby vylucili poskodenie. Tot vsjo.

  31. Pre Eva, ty ideš porovnávať vraždu novinára, ktorý odhaľoval zločiny, s nejakým darebákom, čo si to hodil v base? Si normálna?

  32. P. Kurbel, Vy ako viete, ze to bola samovrazda??? Ako viete, ze ho uz pri prvom incidente nezbili?? Ci ono pri cviceni sa taketo zranenia deju??? Este aj vozik sa prevratil! A ak sa uz nieco dialo pred dvoma tyzdnami, preco nespravili nieco preventivne???? Naco je teda psycholog, ktory je so samovrahom chvilku predtym, nez si siahne na zivot a nevidi to? Jáj, nemusel to vidiet na nom, take veci sa stavaju. Ok, ale pred dvoma tyzdnami vedeli presne uzavriet situaciu s tym, ze to bolo len zranenie z cvicenia, tam boli vsetci presvedceni, ze to pokus o samovrazdu nebol! Uz len z tohto dovodu, ze sa tomuto dalo krasne predist, by mala ta bezkozna hyena Kolikova odstupit, nehovoriac o ministrovi vnutra, lebo ten zastupuje OCTK, ktore ani rodinu nepustili k nemu – pri prvom incidente vobec a pri druhom pustili len manzelku, k cloveku na pristrojoch, viete, co to muselo byt za bolest? Pardon, neviete, lebo tu nie je clovek clovekom, Lucansky nebol clovek, bol smerak! Lucansky bol zobraty do vazby bez dokazov, len na zaklade vypovede kajucnika. Ak by boli riadne dokazy a nielen ohovaracske reci, tak by nemohol nik z opozicie vykrikovat o tom! Lucansky nebol este odsudeny, ale jasne, ze pachal trestnu cinnost, lebo bol smerak. U Vas, p. Kurbel, nefunguju este stale dobre sudy, sam ste to napisal, ale u p. Lucanskeho funguju dokonale, u nho nemohli pochybit, u nho bolo vsetko tak, ako ma byt! Niekde som zachytila, ze Majko sa tu rozplyval – original rozplyvanie patri Alenke v risi divov Remisovej – ze ktory okolity stat ma pozatvaranych tolko vysoko postavenych funkcionarov? Ja sa pytam, v ktorom state sa zatvara na zaklade svedectiev a bez dokazov??? Uz z viacerych europskych institucii sme boli kritizovani, lebo sa tu nedodrzuju zakony, porusuju sa ludske prava a Ustava SR! A pre nieco tie zakony platia a ludia nemaju co rozhodovat a vynasat rozsudky! Naco mame sudy??? Ktore uz davno stratili svoju nezavislost a nestrannost! A Kolikova to este zaklincovala svojou novelou zakona, ktora, mimochodom, tiez uz bola kritizovana za to, ze este viac dava moznost politickej moci ovplyvnovat sudcov a ti este viac stracaju svoju nezavislost! Preco este nikoho nezobrali z koalicie??? Ci v koalicii su vsetci cisti??? Matovic nemal na smerakov dokazy, tak dovolil Nake robit tak, ze moze vsetko a ja by som Vam dopriala to zazit, aj tu koluznu vazbu, lebo za branie uplatku na zaklade svedectva sa na Slovensku dostane najtazsia forma vazby! Preco? Aby nicili cloveka psychicky, aby sa priznal! Zamedzia mu nezakonne styk s rodinou, nech trpia, preco? Lebo sa to môze! A kto bol smerak, si nic ine ani nezasluzi! Nikto nezoberie v uvahu to, ze mozno neuniesol psychicky fakt, ze kolko rokov pôsobil v PZ a teraz skonci ako prasivy hajzel, kde on ma dokazovat svoju nevinu, uz len toto je chore! Nie, on neuniesol to, ze mu dosli na jeho ksefty. Ak chcete robit uvahy, tak ich robte na kazdu moznu stranu, ale nie, bol to smerak, jasne, ze bol vinny! A jasne, ze to bola samovrazda a vy napisete, ze to bol len tak nejaky vazen??? V prvom rade to bol clovek, ste katolik, laska k bliznemu vam nic nehovori? Nikto este nic nevysetril, vsetko moze byt inak, ale nie, nemoze, lebo bol smerak a terajsia vlada neklame. Doprajem aj Matovicovi aj inym v koalicii, co teraz drzali hubu a nic nerobili, ked sa verejne uz neviem kolko mesiacov hovorilo, ako sa nezakonne zatvara, ako sa nezakonnym spôsobom ziskavaju svedectva, ako sa odsudzuje bez dokazov a nikto nic neriesil, naco? Lebo clovek tu nema hodnotu! A to je smutne! Koalicii sa teraz nemoze nic stat, tak naco by riesili nejakych obvinenych? Zsuzsova tiez nie je clovek, lebo ma na svedomi smrt Kuciaka! Sud rozhodne inak, ale nie, takto to je a hotovo! Lebo lud povedal! Takze, ak Zsuzsovej boli porusovane jej prava, koho to zaujima, ved to je vrahyna! Ale aj keby bola, raz tu mame zakony a tie maju platit, nikto z nas tu nema byt sudca, napiste si svoj nazor a to je tak vsetko! Nikto nevidi do spisu, ale odsudi, je toto normalne? Tak potom sa vratme do doby, kedy ludia hned cloveka ukamenovali, lebo rozhodli, ze takto to je! A nie som volic Smeru, ak by mi tu chcel niekto nieco taketo pisat, ved tam nie je ani koho volit, ale nezijem a nesudim ludi podla toho, aku politicku stranu preferuju. Ak by totizto aj teraz platilo padni, komu padni, tak si Naka pride pre xy ludi z koalicie alebo aj pre xy ludi z inych pol. stran, ktore nam tu vladli, ale nie, tu sa zatvaraju smeraci! Verejne by teraz mali presetrit cely postup od vysetrovatela po sud o vzati do vazby a potom aj samotnu vazbu, aby sme krasne videli, na zaklade akych dokazov su ludia brani do vazby. Zaklad je supnut to pred sudcu ako skupinu, aby nemal cas za 48h zistit, co a ako, potom je vazba viac-menej ista. A pevne verim, ze cas Matovicovej vlady sa krati a ked tie hyeny nevedia sami odist a vyvodit politicku zodpovednost, tak lud slepy nebude! Kuciak bol iny zivot ako Lucansky, pri Kuciakovi bolo milion konspiracii, pri Lucanskom hned uzavrety pripad. Za Kuciaka mohol Fico, Kalinak, za Lucanskeho, ktory zomrel za roznych okolnosti, nemoze ani len ministerka spravodlivosti! A uz len to, ze rodina ziada zverejnit lekarsku spravu hovori o tom, ze tie zranenia neboli lahkeho charakteru a maju zaujem na tom, aby sa aj verejnost dozvedela, co sa tam stalo. Ak by sa len tak obesil, tak nebudu nic rozmazavat, uctia si ho potichucky a sami. A taktiez aj generalny prokurator slubil manzelke p. Lucanskeho, ze preveri aj zavinenie inych osob, to znamena, ze ak by bola rodina presvedcena o tom, ze si sam siahol na zivot a nic ine sa tam nedialo, tak by to ani nechceli riesit.

  33. Namiesto toho, aby sa riadne presetrila situacia a sposob zranenia, ci sa jedna o samovrazdu, alebo generalovi Lucanskemu niekto pomohol, tak velamoceny pan Nad ide riesit unik lekarskej spravy?!
    Asi to nebude tak, ako si to koalicia zelala, alebo planovala?

  34. Mája,máte môj obdiv,ako ste presne a pravdivo opísali,to čo máva s každým slušným človekom ,nielen na Slovensku,ale po celej Európe.Mnohi ešte stále nechápu,o ako závaznu vec tu ide.Ludia chceli zmenu,ale nie zmenu,že psychopati si budú pomocou zákona,ktorý si upravia podľa svojej chute vybavovať svoje osobné účty..Najprv sa odstaví ústavný súd,potom si zmenia ústavné zákony,napr.ze sa vyhlási niečo tak závazneho,a potom sa to bude za 20 dní schvaľovať.Neskutocne,!!!Priam smiešne.Je to ako vo zlom sne.Jedine prezidentka,ma ešte aku taku dôveru.Vlada nás má za blbcov.

  35. pre maju dakujem za siahodlhe poucenie to ze pan lucansky spachal sebevrazdu viem zo zverejnenych informacii ak viete ze to tak nebolo tak bezte na policiu a dajte hoci aj na neznameho pachatela trestne oznamenie je to vasa povinnost uz som to tu pisal nie su 50 siate roky aby vazna len tak umlatili k smrti a s tym lebo bol smerak je to smiesne este stale je v policii ovela viac „smerakov“ ako nesmerakov zatial nikoho okrem absolutnej spicky nevymenili a k tym ostatnym uvaham o v podstalte nastupujucej diktature je skoda sa vyjadrovat

  36. este raz ak viete ze to bola vrazda je vasou povinnostou ist s tymto poznatkom na policiu. dvere maju otvorene 24 hodin denne

  37. Vy a Vám podobný,pán Kurbel neustále krmite ľudí o zlodejovch atď,Vy už ste podal trestné oznámenie,na Smer,Fica atď?.Tak prestaňte trepať.Ludi už neumlcite.na motto“ Drž hubu a krok“

  38. zakladna otazka ktoru si kazdy vysetrovatel pri vrazde kladie je komu to prospelo. spravna odpoved na tuto otazku je casto odpovedou na to kto je vrahom. tak si polozme otazku komu smrt pana lucanskeho prospela. myslim ze sa mozeme zhodnut na tom ze to urcite nebol matovic nad ci kolikova. podla mojho nazoru tym ktorych mohol svojou vypovedou ohrozit. ze by kolikovu . ale ved ju do vtedy nez sa stala ministerkou takmet nikto nepoznal. alebo to mohli byt ludia podobni kocmerovi ci kalinakovi. takze podla mojho usudlu smrt pana lucanskeho vladnej koalicii nijak neprospela ale naopak jej ublizila a ak mal niekto zaijem na jeho smrti tak to boli len ti co sa bali jeho vypovedi. zneuzivat moc ci policajny zbor mohla len byvala vladna koalicia urcite nie opozicia. takze podla mna ak panovi lucanskemu naozaj niekto pomohol na druhy svet nebol to matovic krajci nad alebo sulik

  39. Na Vaše rozumy je jednoduchá odpoveď spojená jednoduchým otázkami.Stal sa incident,prečo nemocnica Ružomberok.Preco ho nik nemohol navštíviť,prečo nemohol telefonovať,,a hlavne,prečo nedostali blízki oficiálnu správu o operácii a zdravotnom stave a ani sa nezverejni Rodina by s tým súhlasila,tak sa aspoň vyjadrili na soc.sietach.Tak sa nesnažte zase tu niečo navodiť,čo nie je pravda.A vraciam vám,že keď máte podozrenie,že kto mal záujem na smrti,tak podajte Vy trestné oznámenie.Nebol ani obžalovaný,ani odsúdený,do väzby išiel zdravý,tak bolo svätou povinnosťou,aby aj z väzby vyšiel zdravý.Vlada nesie za jeho smrť plnú zodpovednosť,tak sa nepokúšajte to trápne zase nasit niekomu inému.Lebo,,,,,ten lebo je ten.A či samovražda,alebo iná smrť,ľudia nemajú čo vo väzbe umierať!!!Je Vám to už konečne jasné!!!

  40. 2. januára 2021, 14:10 dobre pomenované a určite je to na zamyslenie.
    Podsúvané sú odpovede na otázky , ktoré nik nepoložil a na položené nezodpovedajú.

  41. Jozef,Ty môžeš akurát tam cuchat,kde som sa ja vys,,,,,ale.Ja som ani Teba,ani nikoho iného neurazil.Tak to nerob ani Ty.Si proste nevychovany,arogantný,človek.

  42. Pan Kurbel to že to bola vražda hovorí o tom celé Slovensko vy kde žijete čo máte v hlave a mimochodom mňa by zaujímalo kto vás drží na MNV Lucansky aspoň 90 rokoch pozatvaral mafiánov a co ste spravili vy pre mesto

  43. „Som presvedčená, že komisia dôjde k záverom, že ZVJS nezlyhal,“ zdôraznila ministerka.

    Treba vôbec ustanoviť komisiu, keď o jej konkrétnom závere je ministerka už teraz presvedčená?

    Dokážu vôbec títo politickí nominanti niečo poriadne odkomunikovať?

  44. pan kurbel suhlasim ale mali ho chranit. nechali ho tak a pritom vedeli ze dozorcovia su este minula garnitura ktora ma na nich dosah. nemihlo to byt tak ze ho najskorvydierali lebo vedeli ze informacie ma a ked nechcel spolupracovat tak ho hodili levom?

  45. „Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková uviedla, že nemá informáciu o tom, že v prípade prvého incidentu, po ktorom Lučanský skončil v nemocnici, by išlo o pokus o samovraždu. Z vtedajšieho poranenia Lučanského podľa nej nevyplývalo, že by chcel ukončiť svoj život. Lučanský bol podľa slov ministerky už v tom čase hospitalizovaný aj na psychiatrickom oddelení.“.

    Ja sa pýtam aký bol dôvod umiestniť ho na psychiatrické oddelenie? Chápem, že mu bola poskytovaná psychologická pomoc, ale okrem toho bol umiestnený aj na psychiatrické oddelenie. Vysvetlil tento krok niekto prečo sa tak stalo? Prečo okrem psychológa aj psychiatria?

  46. Ak by aj nebol dôvod, tak ťa tam „preventívne“ dajú, aby ťa skôr či neskôr mohli „zlomiť“ a ak nie, tak ťa vyhlásia za blázna, že si sa chcel sám zasamovraždiť, čo sa ti nakoniec aj (za pomoci) podarí. No a tým pádom, Kto je za jeho konanie zodpovedný? Jeho slabá psychika, lebo niečo tajil, lebo…lebo… Jednoducho, fašistický režím donútiť k niečomu. A ak nevieš, dajú ti to prečítať a budú to považovať za tvoje priznanie. Ozaj, list na rozlúčku s priznaním generála nikto nenapísal?

    Nuž, skús tak trocha myslieť nie ako slušný a poctivý človek, ale ako súčasný zákerny, bezcharakterný neobmedzený obmedzený vládca.

    Tak, teraz si počkám na vaše vyjadrenia, aké s tým mám skúsenosti.
    🙂

  47. Anonym 2. januára 2021, 15:53 – dovolim si ludom postihnutym akutnou stratou pamate pripomenut, ze poslanec Kurbel sa verejne postavil proti zlocinu v Seredi, zorganizoval peticnu akciu a tisice podpisov nasledne skoncili na Urade vlady SR na stole premierky Radicovej, u ministra vnutra a policajneho prezidenta.

    Policajny prezident nasledne OSOBNE prisiel do Serede a na zaklade jeho prikazov zacalo skutocne oddelovanie kriminalneho podsvetia od vazieb na policiu. Vymenene bolo vedenie PZ v Seredi a prave tuto dobu je nutne povazovat za prevratnu v meste co do riesenia kriminality.

    Sucasne vedenie mesta sa do zapasu proti kriminalite aktivne NEzapojilo.

    Nasledne chvalim uspesnost policajnych akcii za posledne asi dva roky. Zial, v Seredi velmi vysoky dopyt po drogach (prakticky nulova prevencia) a tak bude velmi rychlo nahradena aj ich distribucia.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img