ISSN 1337-8481

nedeľa, 28. apríla, 2024

Nechceme vidieť kolabujúce nemocnice: Policajti budú dôsledne kontrolovať nosenie rúšok aj vonku

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Od dnešného dňa platia na Slovensku prísnejšie opatrenia v súvislosti s druhou vlnou pandémie koronavírusu. Policajti kontrolujú, a naďalej budú kontrolovať dodržiavanie opatrení Úradu verejného zdravotníctva SR.
‼️BUĎTE OHĽADUPLNÍ VOČI OSTATNÝM‼️
Rúška sú povinné nielen v budovách alebo v prostriedkoch verejnej dopravy, ale aj vonku na verejnosti. Na prekrytie horných dýchacích ciest (nos a ústa) možné použiť aj respirátor bez výdychového ventilu, šál či šatku.
‼️VÝNIMKY‼️
➡️deti do 6 rokov veku. Pre deti vo veku od 3 do 6 rokov toto opatrenie síce nie je povinné, no hygienci ho výrazne odporúčajú,
➡️osoby v exteriéroch mimo zastavaného územia obce, pokiaľ sú od ostatných osôb, s ktorými nežijú v jednej domácnosti, vzdialené viac ako 5 metrov,
➡️osoby so závažnými poruchami autistického spektra,
➡️žiakov so stredným a ťažkým mentálnym alebo sluchovým postihnutím,
➡️osoby pri výkone športu,
➡️fotografované osoby počas fotografovania,
➡️nevesty a ženíchov pri sobáši,
➡️výkonných umelcov pri podávaní umeleckého výkonu a účinkujúcich pri nakrúcaní dokumentárneho filmu,
➡️tlmočníkov do posunkovej reči v rámci výkonu povolania,
➡️zamestnanca, ktorý sa nachádza na vnútornom pracovisku sám.
Povinné nosenie rúšok v exteriéri bolo prijaté na základe zhoršujúcej sa epidemiologickej situácie s ohľadom na prognózy jej vývoja.
zdroj: Polícia SR

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. polovica ludi v Seredi chodi bez ruska a kde je ta kontrola policajti asi zaspali dobu Sered 10 nakazenych preco to mesto neinformuje

  2. Už to nezastavia ani trenky na ústach… nemali ste poľaviť po prvej vlne dementi, dobre ste vedeli čo príde keď povolíte pohyb osôb medzi štátmi… a čo taký arogantný majiteľ cestovky Bubo cestuje sa ďalej po svete, veď čo sa bude elita nudiť doma

  3. Furt len ten vymyslený covid… klasická obyčajná chrípka už neexistuje ? Pustím správy v TV a na všetkých staniciach iba to isté. Nahrávam si filmy z Uložto a kašlem na celé TV stanice ! To sa už nedá pozerať. A pred chvíľou som bol v Bille a pred obchodom handru na hube nikto nemal a tak to má byť ! Dobrú noc !

  4. To sa tu ozaj bonzujete za rúšká? Nech Vám nešibe… Ja osobne som tiež bez rúška lebo vonku ho proste odmietam nosiť. Je to každého slobodná vec podľa mňa a polícia dobre vie že nesmie za to pokutovať. Len robia bu by bu ale keď nezaplatis budú ťa ťahať po úradoch ale v konečnom dôsledku pokutu platiť nebudeš . Tak nebuďte ako ovce… umyvajte si ruky a nekukajte moc TV.

    PEKNÝ VEČER

  5. Anonym 15.okt. 2020 20.37 Ty sa tu pekne vyfarbuješ. Nie len že si zbabelec ktorý sem nedokáže uviesť vlastné meno,ale ešte si aj sprostý lebo nedokážeš používať vlastný rozum,teda ak nejaký máš. Slepo veríš naším zapredaným médiám a to je celé zle !
    Je mi jasné že si volil šaša z TT,lebo rozmýšľajúci ľudia to nerobili. Mám dojem že ty máš na hube rúško aj keď ženu lížeš…
    A nezabudni,ty si začal !

  6. Daniel 16. októbra 2020, 5:46 👌ludia úž prestavaju myslieť .potrebujú nejakú tvrdú ruku a plniť len príkazy a zákazy. Lebo čo keby sa rozhodli sami a niečo by sa pokazilo. 🐑

  7. Pre Daniel,to ma najviacej bavi,ked jeden anonym vycita druhemu anonymovi,ze je anonym,a absolutny dilinko vycita inemu,ze on nepouziva vlastny rozum.Ty si chlapce ver comu chces,ale nechci aby sa ludia riadili podla Teba,no to by sme dopadli.

  8. Pre vsetkych ktori sa sem chodia dokola a neustale odbavovat na tych co dodrzuju pravidla pretoze chcu co najskor navrat do normalneho rezimu:
    Nenoste si rusko, zdaleka sa vam vyhneme. Nebudeme vas prehovarat, aj tak to nema zmysel, ste pre nas zaujimavy len ako mozny prenasac nakazy. Nadavajte nam do oviec, myslime si to iste o vas. Nepozerajte tv, necitajte mainstream, budte verny svojim „overenym“ zdrojom. Mame vas na haku. Vsetci vidime kto ste a ked pride na lamanie chleba budeme na vas pozerat ako na tych poslednych…

  9. čo ste taký potentovaní, keď tak veľmi veríte, že vás tie rúška ochránia, tak sa nemáte čoho báť a keď si myslíte, že vás tie rúška neochránia tak potom na čo ich nosíte? Prestaňte pozerať hystériu a neustále zastrašovanie médiami a choďte do prírody, pretože príroda, slnko a zdravý vzduch vám pomôžu posilniť imunitu a nie nejaké debilné rúška

  10. čo už sme tu mali, Vtáčia chrípka, prasačí mor, AIDS, rakovinu – tá je tu stále, črevnú chrípku – mimochodom tá mala oveľa horšie príznaky ako tento korona vírus, chrípková epidémia každý rok a niekedy sa vyskytovala v takom množstve, že museli pozatvárať školy a nikto tu nehysterčil, nikto nenosil rúška média nestrašili že zomrieme, hoci na chrípku taktiež ľudia zomierali a možno oveľa viac ako teraz a pritom sa nikto nebál že zomrie, naozaj stačí ak média vyvolajú paniku a všetci uveríme sme naozaj ovce bez vlastného rozumu, bez vlastného úsudku?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img