ISSN 1337-8481

nedeľa, 28. apríla, 2024

Úspešná práca kriminalistov a psovoda pri policajnej akcii v Seredi – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

FENA CARA ODHALILA SKRÝŠU S DROGAMI

KR PZ Trnava |MM|  V piatok ráno išli policajti z Galanty na istotu. A hoci v dome v Seredi našli len jednu skladačku, vedeli, že skrýša s pervitínom bude blízko.

Na dvore sa nachádzalo odstavené, nepoužívané auto Opel Vectra. Psovod so služobnou fenou Cara prehľadali celý interiér a nemecký ovčiak označil pod lakťovou opierkou miesto. V nej sa nachádzalo vrecko s približne 50 g pervitínu. Podľa expertov by sa dalo vyrobiť z tohto množstva takmer 400 dávok pika.

Vyšetrovateľ obvinil 30 ročného muža z prechovávania a distribúcie drog a zároveň predložil návrh, aby bol muž stíhaný väzobne.

Na základe príkazu súdu ho policajti eskortovali cez víkend do výkonu väzby. Trestná sadzba je v tomto prípade na 3 až 10 rokov odňatia slobody.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – pridané ďalšie fotografie od KR PZ Trnava

– – –

 

Prvotnú správu o policajnej akcii sme priniesli tu:

AKTUÁLNE: Policajná razia na Cukrovarskej ulici – AKTUALIZOVANÉ

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Stojkova Nikoleta ajaj tie biele ručičky naše však 😁 Prišiel aj rad na teba keď to nevieš tak to nerob 😀 a podotýkam ešte by ste mohli vykopať tie dávky čo sú pod kontajnerom 😀

  2. Vsetku háved cigansku vyhnat. Je to poddruh odpad olaské hovna. Tuto zumpu treba vyhladit a vyhnat. Druh cigan je odpad ludstva asi treba zas aby obcania zasiahli a policajti len pozerat budu ako neandrtalci. Keby mozme do pol hodiny je vyhladena osada. Asi sa to urobi na slepo vsetko zhorí a policajti stopy nenajdu. Ten poddruh a odpad ludstva treba vyhnat odtialto ale ti treba vyhubit

  3. Toľko rokov predával a tri do desať asi museli ho urobiť lebo koveska už pred dvoma rokmi tam klopali na okno tu prečo nevyrábajú koľko zarobil Pomáhať a chranit

  4. Poberajú dávky za nič a ešte to predáva fet. niektorí menia x 5 za Opel vectra a myslia si že sú nenápadní. A netreba zabúdať aj na taxikárov čo to pre cigánov vozia

  5. …ste vsetci mudry az po akcii, vsetci viete kto ako predava a kto vozi, kde je zakopane a … Strasne vam to vadi??
    Ak vam to vadi, viete a drogach, preco nespolupracujete s kriminalkou?
    Mesto by sa od drog, dilerov a varicov vycistilo ovela skor.
    Ci nie?

  6. Len taky môj malý osobný postreh z tejto diskusie.. Keď zobrali a súdili bielych seredanov, ktorí tu pôsobili 25rokov ako organizovaná skupina,tak mnohí z vás ani nepipli, pripadne si ich zastávali, že ale ved chalani vôbec neboli takí zlí, atď.. Ale keď ide o cigánov, hneď sú to skurveni díleri. Nezastavam si ani jedných, ani druhých, patria do basy. Z vášho odporneho rasizmu a tupoty nepochopenia problému mi je ale rovnako na zvracanie. A najhoršie je to, že v podstate im len závidieť ich soc.davky a peniaze a vôbec nikto z vás tu neľutuje zlo na zivotoch, ktoré nimi predávané drogy spôsobujú. Ste rovnako odporni ako oni. Pekný deň prajem.

  7. Keby sa nic nerobi by bolo lepsie co ako ked sa spravi neco a nadavate aj tak …
    Toto je ono nadavat ked sa clovek trocha snazi … mimo

  8. Článok o tom somárovi, čo posprejoval budovy v polke Serede sa nedá komentovať, tak ho fuknem sem.
    Chlapci vo veku 25 rokov už zvyknú mať rozum, ale tento ho zjavne nemal a bol asi aj našlahaný. Všade kreslil ten istý motív, asi vesmírnu loď ktorú videl keď sa túlal po títeši s vytreštenými očami. Hovädovi to dať zaplatiť v plnej výške, trebárs aj na splátky po 5 eur, alebo mu dať kýbel s omietkou a môže tam robiť novú.

  9. Anonym zastavať sa bielych dílerov drog ktorym hrozi 25 r sa moze zastavať len podobny clovek vecina ludi je stastna ze skoro na slobodu nevyjde a Dufam te pochytajú aj inych dilerov ktory ostali v Seredi a ciganov ktory vtom idu tiez.

  10. seredan nikto nikoho nezastava ale ked boly kolotoce to ste sa vozili za darmo to vam boly dobry ty chlapci ked nepomohly tak neublizily

  11. Anonym kaslem ti cely kolotoč zadara ked ti ludia drogy predávali a nicili zivot inym…obdivujes chore existencie…odporucam vam odijst do sveta a pozriet aj nieco ine.

  12. Netreba sa báť,keď niečo niekto vie mal by to napísať aspoň sem.možno to bude pre políciu záchytný bod.sila seredskej drogovej mafie je v troskách.že drogy tu stále máme je každemu jasné i keď dostali poriadne dílery po prstoch ešte to bude dlhý boj.treba to stále čistí a čistí.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img