ISSN 1337-8481

nedeľa, 28. apríla, 2024

AKTUÁLNE: Policajná razia na Cukrovarskej ulici – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď /  Dnes v ranných hodinách mala byť vykonaná v objekte nehnuteľnosti na Cukrovarskej ulici nechválne známych množstvom špiny, nákupných vozíkov z neďalekých obchodov a predaja drog, policajná razia. Dôvod ani úspešnosť akcie zatiaľ nepoznáme, no po zabezpečení vyjadrenia polície budeme verejnosť informovať.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ –  vyjadrenie hovorkyne KR PZ Trnava Márie Linkešovej, k dnešnej policajnej akcii:

„Galantská polícia dnes vykonala policajnú akciu s podozrením na drogovú trestnú činnosť. Počas akcie sme zadržali podozrivé osoby a zaistili niekoľko gramov kryštalickej látky. V súčasnosti prebiehajú potrebné procesné úkony. Bližšie informácie poskytneme neskôr“.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Aka razia ? To jedno auto krim technika a druhe auto kriminalnej policie? To je teda velka razia. Pochybujem o tom ze sa to da nazvat razia.

  2. Akože akcia vopred vedeli a nikoho neobvinila a nikto sa neopýtať z čoho majú toľko autá zlato a berú dávky z toho nežijú len z drog a hlavná vec nikto neni obvineny

  3. Áno milióny zarábajú a dodnes nikto nič však asi hľadali koše z obchodov čo ukradli smiešne o i povedia nijakú blbosť a akože spolupracujú lebo by nič navykazovali vieme ako to funguje zatiaľ na kriminálne ce

  4. Ako ste hlupi niektori
    Ked citam ze naco sa robi toto n
    aco hento aj tak sa nic nenajde a bla bla …
    Skoro zakazdym nieco je len potrebujete ohovarat a rozum zdravy nikde

  5. Dobre, len treba ísť za nimi aj do Vahoviec. Tam majú perfektnú skrišu kde čenčuju. Pol republiky sa tam otočí, ale zase nikto nič tam nevidí.

  6. Zobrali miska cigana treba to tam zrovnat zo zemou ved tie domy vlastnia vlastne oni ???
    Treba ich tam este riesit este 2rodiny tam predavaju

  7. Každý normálny človek, normálny v zmysle dodržiavania morálky a vedúci kvalitny spôsob zivota,spočívajúci v serióznom spôsobe obživy a slušnej výchove potomkov, budúcich daňových poplatníkov, tak čo si má takýto človek o tomto všetkom mysliet? To z nás už ozaj robíte debilov, alebo čakáte že rezignujeme.alebo o čo vlastne v tomto špinavom a skazenom štáte ide?

  8. Ja si myslím, že naša Sereďka má konečne šancu vysporiadať sa s drogami. Cigáni pôjdu tiež za mreže, zmenila sa politická garnitúra a nemôžu čakať, že niekto z polície ich bude ochraňovať. Je to iba otázka času a veru zgustnú si na nich. Zafúkali nové vetry. Síce po títeši na Garbiarskej sa občas ešte motajú fetoši, ale vyzerajú ako zúfalci. Pekná práca polície, len tak ďalej.

  9. ale však keby im to tam zbúrali, potom by im mesto muselo hľadať náhradné ubytovanie – a na Trnavskú sa už asi nezmestia

  10. ale zmestia, lebo dobrý ľudí sa všade veľa zmestí a už na tom mesto zrejme pracuje , lebo chodia po domoch sa pytat kolko mate izieb a kolky tam byvate.

  11. Problém je že toto sú dnešní voliči OLaNo. Väčšina Rómov na SVK volila Matoviča a je asi nelogické aby dnešná vláda išla proti svojim ľuďom ktorým prevažne ďakuje že sú tam kde sú

  12. Negrov z Cukrovarskej treba nasáčkovať na Kasárenskú ul. 54. Tie nízke drevené baraky čakajú len na nich!! A potom ich napchať do dobytčiakov a vlakom smerom na sever!! Tam i h bude čakať veľkolepé finále!!! 😅😂🤣

  13. Vsetci cakame nateba Arpad ze to pojdes vybavit za nas slusnych obcanov aby sa tak stalo ako pises.. poozer vygumovany 😂

  14. A čo tak rómov začať viac dotovať zo štátnych aby nemuseli predávať fet. Veď si len skúste predstaviť, zamestnat vas nezamestná nikto lebo ste róm, dávky dostanete minimálne… je to začarovaný kruh. Všetci rómovia by mali povinne chodit do práce jak za socíku… a velké firmy napr. Nad 20 zamestnancov by mali povinnosť zamestnať 1 róma

  15. V Seredi už bolo tolko frajerov, aj bielych aj čiernych. Aj za komunistov, aj po prevrate. Kde sú všetci? Život ide a aj pôjde dalej. Každý jeden je nahraditelný, zabudne sa na každého. Čím budú ohurovat ked vyjdu z basy? Nikoho to nebude zaujímat.

  16. Presne tak vedel by som tu vymenovať toľko prezývok aj zo starej gardy čo si mysleli že slnko vychádza len kvôli nim a už dnes voňajú fialky odspodu a nikto si na nich nespomenie.možno len vlastná rodina.dorastie dalšia generácia a tý už nebudú mať potuchy kto to bol.dôležité je len dohliadnuť aby nedorastla rovnako vymletá ako oni a možno bude dobre.

  17. Pre: Xx 4. októbra 2020, 19:12
    Super si to vystihol. Začínam si myslieť, že bude lepšie. Teplákoví kokotkovci a boxeri dúfam že už z lochu nevylezú a decká, čo by ich chceli napodobňovať tak tie narazia. Dúfam aj v očistu polície, čo spolupracovala s vagabundami za tenisky a kávovary. Tfuj.

  18. Ja sa len chcem vyjadriť ktým boxeristom lebo nedá mi to vždy sa k tomu vyjadrujem.boxerista boxuje v ringu tvrdo maká na sebe hlada si silných súperov aby posunul svoje hranice atď. V podstate verejnosť o nich ani nevie pokým nedosiahne nejaký väčší úspech.tý teplakový seredský ko.k.tkovia si vyberú na diskotéke človeka čo ma nakúpené aspoň 2 promile aby mal istotu že ho da dole a roztlče mu ksicht.videl som to na vlastne oči pár krát.odvtedy mám na nich svoj názor.

  19. Treba toho sveca zobrať šak to tu prebral všetko áno Andrejko teba najväčší mafián zo serede nedotknuteľní podnikateľ

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img