ISSN 1337-8481

pondelok, 29. apríla, 2024

Práve teraz: Havária na svetelnej križovatke

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Práve v týchto chvíľach na svetelnej križovatke pri bývalom hoteli Hutník malo dôjsť k dopravnej nehode. Bližšie informácie zatiaľ k dispozícii nemáme.

Na mieste usadlosti je polícia. Jazdite opatrne!

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Bývam tu takže to vidím,som tiež dlhoročný šofér takže viem hodnotiť…križovatka pri Hutniku je úplne obyčajná a aj deti, čo chodia na dopravné ihrisko, by ju vedeli hravo prejsť…to,že v jej okolí sa stávajú nehody v nočných hodinách, keď nejdú semafory, značí len o neschopnosti niektorých vodičov…poprípade pripitých vodičov

  2. seredanka presne. Jednoduchsia krizovatka snad ani neexistuje. A vodic, ktory ma s nou problem by mal vratit vodicak. Len tupec sa v nej nemoze zorientovat ked nejde semafor.

  3. Seredanka pán nebol opitý len mu prišlo zle je cukrovkar inak je veľmi pozorný šofér osobne ho poznám šťastie v nešťastí bolo že si to odniesli len plechy na na autach…

  4. Neriešte to alkoholom do piče tam ostalo mu zle jeto starý človek tam riešte fetakov a dílerov ako jazdia po seredi😪😪😪

  5. Pre sereďanku, ty o čom točíš? To akože starší pán nemôže ísť v noci na aute? Tie tvoje komentáre a konšpiračné teórie ako vždy! Nepíš cocotiny

  6. Seredanka a nafetovany mladík za volantom v noci ti nevadí? Veľmi milujem také mudrlantky ako si ty 🤦 cukrovku majú aj mladí nielen starý tak nabudúce si radšej zahryzni do jazyka a nepíš chobotiny ☝️☝️☝️☝️ keby išlo o niekoho koho poznáš bola by si ticho ale keď to je cudzí tak hneď blbo reagujes 🤦

  7. Bol by som zvedavý keby zrazil tvoje decko, či by si ho zastával starčeka… načo sú doktory a ponechajú vodičák aj 90 ročnému dedovi… = €

  8. Poniektorí ste tu chytrý ako bývalé rokefem rádio. Pána poznám osobne a nedám na neho dopustiť,môže sa to stať hocikomu. Čiste náhodou žijem s jeho dcérou,tak viem o čom píšem.

  9. Co tu riešite že je starý alebo hlúposti sa uvedomte už vo píšete niektorí ste úplne mimo svet.. Môže sa to stať hoci komu nezáleží ci je starý alebo mladý!!!!!

  10. Aby sa každý mudrlant stiahol tak som celý incidemt videl od začiatku !!! starý pán cukrovkár napadne najprv obrubník pri železničnom moste potom okamžitá cúvačka naspeť 5 minut rozmýšlania krížom cez cestu ,okolo prešlo auto potom dvaja chlapci na bycikloch ako holuby každý na iný smer lebo nevedeli kam sa tá červená haraburda pohne , velký čierny bavorák zastal a pán cukrovkár si zmyslel že je čas vypadnúť a hajde na chodník a od tial štrajchnúť začiatok zábradlia za stáleho aplauzu od bavoráčika poďme rovno do mesta pred lavazzu pozrieť plecharinu na autách lebo zavadzali v ceste a je mi úplne jedno kto s kým žije či s dcérou alebo banditom ak mu zostalo zle tak prečo bola snaha robiť teatro po ceste ? teda ak mu zostalo zle bezúhonnému občanovi tak mal zostať stáť krížom cez cestu a počkať kým mu niekto nepodá pomocnú ruku nie stáť s nohu na plyne bez zaradeného kvaltu asi tak by som to zhrnul a kokotské komenty si nechajte doma pred zrkadlom !!!!!!!

  11. Slovencinarky v Seredi musia mať dobrú depku..
    Ľudia, to fakt neovládate elementárne pravidlá rodného jazyka? Veď trošku sa snažte..a kto cíti potrebu ma zadupať pod čiernu zem, tak uvedomte si, že keď zahynie jazyk (lebo však je to aj tak jedno), hynie aj národ..ďakujem tým, ktorí kritiku pochopili a vezmú si ju k srdcu..veď sme hádam vzdelaní Slováci..kto nerešpektuje základné pravidlá, nemôže predsa vyžadovať, aby rešpektovali jeho..

  12. Mňa kedys’ zvádzal svet, mi hovoriac:
    Reč, ktorú z domu vieš, ó, jak je lichá!
    jak biedny nástroj ona pre snem prác,
    čo žitím srdca sú a duchu pýcha…

  13. pre Daniel netrep hluposti,ze sa to moze stat kazdemu!!!!!!….hovno…..kazdy nieje stary cukrovkar!!!!….a to,ze ho poznas,ze kefujes jeho dceru,tak co ako?????!!!!!…..jedine stastie,ze nikoho nezabil,ty retard!!!!!…..

  14. Ja mám aspom gule sa tu podpísať vlastným menom nie ako úbožiak čo sa volá Fico je kokot !!! A retard je ten čo naprcal tvoju úbohú mater,ty debil ! Za počítačom si frajer,že ?

  15. Zbytočne sa tu hádať!! Načo to riešiť len toľko k tomu ze po facke by si zaslúžila hlavne vnučka!!! Pána ktorý ju viezol vie ze je chorý aj ze si dal údajne liek na spanie a aj tak ho zavolala aby ju odniesol domov neuveriteľné!

  16. 1.Ten starý pán už nemal mať dávno vodicak, kto to auto vidal na cestách pochopi a to ešte nehovorím o tom ked ho šoférovala stará pani
    2.To auto bol vrak, nebolo uz roky technicky spôsobilé pre premavku
    Toto bola len otázka času, keď vidím to auto ist po Šoporni, normálne mam strach

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img