ISSN 1337-8481

pondelok, 6. mája, 2024

Vodič narazil do dvoch zaparkovaných vozidiel – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR HaZZ Trnava |MM| V nedeľu 30. augusta 2020 krátko po polnoci bola ohlásená dopravná nehoda v meste Sereď. Po príchode troch profesionálnych hasičov z Hasičskej stanice Sereď na miesto udalosti bolo zistené, že ide dopravnú nehodu jedného motorového vozidla,  ktoré narazilo do dvoch zaparkovaných osobných motorových vozidiel v Seredi. Nehoda sa stala na križovatke ulíc Železničná a M. R. Štefánika. V havarovanom vozidle sa nachádzala jedna zranená osoba, ktorej zasahujúci príslušníci HaZZ  poskytli predlekársku prvú pomoc a následne ju  naložili do vozidla záchrannej zdravotnej služby.

Po vykonaní protipožiarnych opatrení a odstránení uniknutých prevádzkových kvapalín, miesto udalosti odovzdali príslušníkom policajného zboru.

 

– – –

 

AKTUALIZOVANÉ 31.08.2020 – tlačová správa KR PZ Trnava

Dopravní policajti zasahovali pri dopravnej nehode, ku ktorej došlo v sobotu, 29. 8. o 23.50 h. 73 ročný  muž zo Šoporne nezvládol riadenie a v meste Sereď, pred obytným domom,  narazil s autom Daewoo Lanos do zaparkovaných áut. Podľa prvotných informácií mu pravdepodobne došlo za volantom nevoľno a nad autom stratil pri riadení kontrolu. Starší pán sa pri nehode vážne zranil. Nárazom poškodil dve autá. Škody boli odhadnuté na viac ako 26500 eur. Polícia alkohol po nehode u vodiča nezistila. Okolnosti a presné príčiny nehody polícia naďalej vyšetruje.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pán si dal tabletku na spanie a išiel spať. Onedlho ho zobudila vnučka či by ju neodviezol do Serede. Po jej vyložení mu prišlo zle a spolu s tabletkou na spanie to bola zlá kombinácia…

  2. Nerozumiem potom jednému. Išiel po nájazde ako tu bolo písané a už tam mal problémy. Kde potom vyložil vnučku (na slovnaft pumpe) a potom pokračoval ďalej do mesta…? Tak kde potom býva?

  3. Je to zaujímavé prečo vnučka ho nezobrala k sebe teda keď zjavne videla ze mu není dobre a mal problém šoférovať?? A svedkovia videli ako sa mu zle jazdilo už od mosta.. Raz mu prišlo zle raz si dal liek na spanie všelijaké teórie.. Som rád že sa mu nič vážne nestalo ale vnučka by si zaslúžila dobre po ústach keď videla ako ide a aj tak na to kaslala!

  4. Šofér bol na benzínke Shell preto išiel z toho smeru a áno ako tu jeden písal vnučka by si zaslúžila poriadny preplesk lebo kvôli jej blbosti a tomu že nevie čo od dobroty skoro zomrel jej dedo!!!
    Šťastie v nešťastí je že si to odniesli len plechy na autách a nikto iný okrem šoféra zranení nebol

  5. Presne tak nevie co zo sebou a takto to dopadne!!! O ničom vnučka nevedela zaujímavé hlavne ze druhí ľudia vedeli a videli ako to bolo a ako sa motal už od mostu a myslím ze každý dobre vie ze to nie je 1x co by si dal liek na spanie žiadne bludy to nie sú to je realita!!!

  6. Keby sa kazdy staral o seba a neriesl druich su to veci rodine a. Oni veda Co a ako druhi nech sa strca do pice a staraju sa o svoje kokot a pice a ne o druich je poriadku chvala bohu nic vazne a vi sa miesajte do svojich veci

  7. Najprv sa naučte písať!!! A potom píš dačo verejne 😁😂 fuj tie reči nehorázne co vnučka sa bojí povedať ako to bolo? Samozrejme ze áno kto už povie teraz pravdu a hlavne ona

  8. Druhich? ..to vážne? Bože, toľko nevzdelancov na jednej kope..aspoň si to pozrite, ako sa to píše, keď už idete dať verejný komentár..toto,čo sa tu môže vyjadrovať,to je jeden analfabet za druhým..

  9. Vnučka otravuje 73ročného dedka aby ju za viezol do Seredi! By som jej dal po pyskoch! Chudák dedko a chudáci aj tí čo im zlikvidoval autá! Teraz nech to vnučka zaplatí, koza jedna, takto využívať dedka!

  10. Ak by bola pravda, že tam bol nejaký liek alebo únava alebo nevoľnosť, tak dám do pozornosti § 4 z. č. 8/2009 Z. z., ods. 2, kedy vodič nesmie
    e)
    viesť vozidlo po požití lieku v čase, keď liek môže znížiť jeho schopnosť viesť vozidlo,
    f)
    viesť vozidlo, ak jeho schopnosť viesť vozidlo je znížená najmä úrazom, chorobou, nevoľnosťou alebo únavou.

    Neriešim čo bolo príčinou, ale ak bude pravdivá niektorá z verzií o liekoch alebo únave, teoreticky by starý pán mohol mať problém.

  11. Čo tu rozprávate trúbky nakazené dobre že je poriadku do piče ty keby máš vnučku a vidíš že plače že chce ist domov tak by si ju nezobral trúbky sprosté nakazené prajem Vám to iste aj Vám ptm pocítite čo to je a ako to boli 😃

  12. 1.Ten starý pán už nemal mať dávno vodicak, kto to auto vidal na cestách pochopi a to ešte nehovorím o tom ked ho šoférovala stará pani
    2.To auto bol vrak, nebolo uz roky technicky spôsobilé pre premavku
    Toto bola len otázka času, keď vidím to auto ist po Šoporni, normálne mam strach

  13. Nie každý má na drahé auto, a nie každému dajú úver aby si kúpil luxus do ktorého každý mesiac škemre pár € aby natankoval keďže splátka autá nepočká že debilko sa zobuď…
    A na šoférovanie majú právo aj starší ľudia…
    Och takýchto ľudí jak si ty je tu treba…

  14. Netreba drahé auto, ale hento bol neschopný vrak, kto to auto videl vie. A nemá právo na šoférovanie každý, kto šoférovať nevie, ohrozuje všetkých okolo seba, nemá za volantom auta čo robiť. Bola to len otázka času , ešte že sa nikomu nič nestalo.

  15. Co tu trepes že trúbky 😂😂😂vnučka plakala že chce ísť domov??? Co je vnučka malé decko ved pokiaľ viem vodičak ma aj jej otec aj strýko a vlastne skoro všetci prečo ju nevzali oni? Alebo si nevolala taxík? 😁 Že plakala práve ma ode*alo starého človeka budí aby krasavicu zobral domov a potom to takto dopadne vnučka priamo k tebe!!! – spytuj si svedomie

  16. Pre Mikuláša, ďalší cocot, ty máš čo? Audi? Alebo holú riť? Hnilý si ty a škoda bola vyčíslená za obe autá 2650 aby si bol v obraze,

  17. Prečo mám pocit že v Seredi keď sa niečo udeje tak to tu budú komentovať stále ty istý z ničím nespokojný.Riesite tu haváriu staršieho pána ale nepoznáte ani okolností vynasate rozsudky ako keby ste boli vy tou osobou čo má túto činnosť v náplni práci.Tam si pozerajte doma na svoje problémy a riešte si ich čokoľvek sa tu zverejní hneď tu je milión kibicov moralistov a podobne.Drogy v Seredi boli sú aj budú všetci ste vedeli kto stým robil robí ale ani jeden ste neišli stým niečo urobiť ale keď sú dotyčný v teplákoch tak tu píšete ako im treba naložiť doživotie a zobrať majetky.Pritom ste len zakomplexovaný nuly čo musia chodiť niekde k pásu aby ste mali čo do huby.Kazdy sa živý tým čo mu je blízke a tak si potom nesie svoj trest zo sebou.Ked niekto nabúra auto tak tu píšete aký je to debil hazarder a podobne prečo tak tak dobre poznáte okolie nejdete osobné za tým človekom a nedáte mu príučku v podobe pár faciek nech sa uvedomí keď ohrozuje spoločnosť?Nie na to nemáte lebo ste zakomplexovaný chudáci ktorý sa ukajaju na tom ako sa môžu vykričať anonymné na tejto stránke.

  18. vyjadrím sa ako všetci tu sa zvyknú vyjadrovať ( skurveny feťák určite nafetovany deges tak mu treba nech skapu všetci taký ľudia !!) Pravda je že chvála Bohu že sa nič nestalo od toho sú poistky atd jediný kto môže byť smutný je starký keby si dal šluky nezaspali by

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img