ISSN 1337-8481

utorok, 7. mája, 2024

Kolízia osobných vozidiel na Čepeňskej ulici

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Dnes v doobedných hodinách po 9.30 hod. došlo na križovatke ulíc Čepeňská a A.Hlinku ku kolízii osobných vozidiel. Na miesto nehody bola privolaná polícia.

Za zaslané fotografie ďakujeme pohotovému čitateľovi.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. problémom niesú križovatky ani ľudia, ale priveľa aut na cestách. No kto kedy videl aby sa pokojne idúci chodec musel 5x pozrieť na každú stranu či niečo nejde, keď ide kade tade mimo prechod…

  2. Problem vidim aj v parkovani pred Luky-m, to uz malo byt davno zrusene. Staci aby na posledne mieste zaparkovala dodavka alebo ine vacsie auto a sofer od A. Hlinku musi vojst pomaly do stredu krizovatky, aby nieco videl.
    Nehovoriac o dementoch parkujucich na vysrafovanej ploche skoro v krizovatke…

  3. pre junaka 21.augusta 2020, 16,51, To zrkadlo nie že je zle natočené, ale ono je aj zle osadené. Každé zrkadlo na takejto križovatke totiž má byť na ľavej protiľahlej strane križovatky. A dokonca zo začiatku po osadení, v letnom období strom zakrýval toto zrkadlo. Prejazdil som väčšinu Európy, všade sú takto( na ľavej protiľahlej strane križovatky) osadené zrkadlá na takomto type križovatky. Polovica domácich šoférov ani nevie, že tam to zrkadlo vôbec je.Upozorňoval som na to kompetentné orgány, ale bez odozvy.Pokiaľ sa tam nestane smrteľná dopravná nehoda, nikto to nebude riešiť.Áno súhlasím aj s parkovaním pri tej reštaurácii, že by to tam nemalo byť povolené, ale naši niektorí takzvaný podnikatelia budú parkovať ako chcú a kde chcú, pre nich neplatia žiadne pravidlá cestnej premávky a mestský policajti to ignorujú.Viď parkovanie pred starou cukrárňou, po celom tom úseku je žltá čiara, parkovanie pri Sokolovni na hlavnej ceste,niektoré autá parkujú šikmo až v tom živom plote,to isté pri Slov. Sporiteľni a ešte je takých miest v Seredi viacej, kde títo niektorí ťažký frajeri si parkujú ako chcú.A je toho ešte viacej.Od takýchto maličkostí vznikajú aj veľké problémy.A teraz sa do mňa pustite.

  4. Kup si auto.
    Lebo to nie je v pocte aut, ALE v ludoch.
    Keby sa neplasili na cestach, trocha rozmyslali, tak by nehoda nebola. Postav sa na chodnik a zistis, ze z 10 vodicov 9 ma mobil v ruke.
    Ci nie?
    Preto su nehody.

  5. Rudolf – stotožňujem sa s vaším názorom – len som nepochopila, akým kľúčom tvoríte množné čísla prídavných mien : „niektorí ťažký frajeri“ – jedno tvrdé a druhé mäkké….

  6. Prehľadná križovatka z každej strany. Ako sa tu môže stať nehoda pri dodržaný pravidiel cestnej premávky.

  7. stevcele – ty tu nerieš slovenčinu.

    Inač.

    stevcele

    je

    ste vcele
    ste v cele

    ste včele
    ste v čele

    Napísal ako chcel, a yi neni téma.

    Poznám tu križovatku, problém je ten výhlad na pravú stranu -> smer LIDeL.

    ale toto je opačne, SVU bolo asi na hlavnej, takže dovi-dopo vodičák modré auto.

    alebo…

  8. pre stevcele, ospravedlňujem sa za pravopis, podstatný je obsah môjho príspevku a myslím si že ho každý pochopil aj s chybami len vy nie. Vy neriešite daný problém v tomto článku, ale pravopis jednotlivých príspevkov? Hreje Vás pri srdci, keď môžete tu buzerovať za pravopis. Pekný deň.

  9. Toto nie je prijemna udalost pre nikoho a vy im to este zvecnite tu na internete… Okrem toho sa takychto udalosti stane denne na Slovensku stovky. Netrufam si povedat, co je pricinou tu, ale vseobecne vodici na Slovensku jazdia arogantne a rychlo. Vodicske preukazy maju, ale pravidla nedodrzuju vobec. A ti „najmudrejsi“ jazdia najneohladuplnejsie. Aut je takisto vela, je chore, aby jedna rodina vlastnila dve-tri auta. Zavadzaju v meste, preplnuju cesty, znecistuju prirodu a vysavaju ludom peniaze. A ti potom placu ako je na Slovensku zle, pritom si to sami robime…

  10. Marek 22. augusta 2020, 9:16
    Po Seredi beha vozidlo s reklamou „Autoškola hrou“. Ak je to namiesto riadneho vyučovania a preskúšania vedomostí len „hra“ tak sa nečudujte. Po Slovensku sa pohybuje stále viac nezodpovedných dementov vlastniacich vodičáky. Asi tých „Autoškôl hrou“ bude viac. Časté nehody tomu nasvedčujú.

  11. Vyhlasku sa naucis aj bez autoskoly. Aj dopravne znacky. Naucit sa oboje bude asi problem.
    Ak vies co mas robit, vies ci mozes alebo nie, ci to stihas a neohrozis ineho ucastnika…v com je problem?
    Vazeni, problem je v ludoch. Stale vam to hovorim, neplaste sa. Co ste zmeskal nedobehnete. Klud. Zivot mate len jeden. Prestante saliet ze je to len hra a mate X levelov. Leda, ze by ten narod bol uz tak sprosty, ze to nedokaze pochopit?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img