ISSN 1337-8481

utorok, 30. apríla, 2024

PRÁVE TERAZ: Na Fándlyho ulici došlo k tragédii

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dnes vo večerných hodinách malo na Fándlyho ulici v Seredi dôjsť k tragickej udalosti.

Z okna bytovky malo vypadnúť asi 2 ročné dieťa, ktoré podľa predbežných informácií malo byť vrtuľníkom leteckej záchrannej zdravotnej služby ATE prevezené do nemocnice na Kramáre. Prípadu sa ujal vyšetrovateľ OR PZ.

Bližšie informácie prinesieme po ich obdržaní od KR PZ Trnava a od záchranárov.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Je mi to strasne lúto ale kdw boli rodicia ked sa im 2 rocné decko motá okolo otvoreného okna??? Nielen ze majú traumu do konca zivota ale teraz co ich cakajú vysetrovania súdy to bude strasné. Na vine sú hlavne rodicia!!!

  2. Pre strašne: vy asi nemáte deti keď tak píšete, mám dve , stačí sekunda nepozornosti , nedá sa im v kuse chodiť za zadkom , stačí že išla mama na záchod a keď je malé neposedné a v kuse vymysla…keby ste mali deti nepisete tak.., je to strašné , ale tým, že tu budete obviňovať rodičov tomu dieťaťu nepomozete

  3. Dnes sú deti duracelky…viem to preto nesúdim, ale skôr ľutujem…prajem veľa zdravia a šťastia ☘️dieťaťku a verím, že bude v poriadku…

  4. SEREĎ / Nesťasná udalosť pri ktorej sa vážne zranilo dvojročné dievčatko a stala včera večer na sídlísku v Seredi. Dievčatko vypadlo z okna na 1. poschodí, pričom utrpelo vážne poranenia. Následne bolo prevezené záchranárskym vrtuľníkom do nemocnice v bratislavských Kramároch. Prípadom sa už zaoberá polícia.

  5. Pre anonym2, mladá pani je pravda, že detičky sú veľmi živé! Práve preto dnes existujú všelijaké možnosti ako zabezpečiť okná, tak nepíšte hlúposti že kto má a nemá deti! Dieťatku prajem veľa síl a skoré uzdravenie.

  6. Nesudme nikoho,nemame na to žiadne právo. Lebo takato hrôza je len okamzik odvrátenia zraku. Ppokladik nech sa hlavne uzdravy ,nech sa ti ďalej. A rodičom veľa síl a pevné nervy želám.

  7. Nesudme nikoho,nemame na to žiadne právo. Lebo takato hrôza je len okamzik odvrátenia zraku. Pokladik nech sa hlavne uzdravy ,nech santi ďalej. A rodičom veľa síl a pevné nervy želám.

  8. Skoré uzdravenie dieťatku! Zodpovední sú vždy rodičia,aj keď deti sú živé! Pri tak malom dieťati treba vždy byť!!!

  9. Pane bože to sa nedá ani napísať čo citim len kvôli tomu malinkemu nevinnému dietatu ,Niečo strašne smutné už keď rodičia nedajú pozor na to aby za každú vec mali na myslí že to vždy treba zatvárať.Vssk trochu rozmýšľam keď aj idem z miestnosti inde že racej to zatvorim toto sú prvoradé veci ktoré majú byť na myslí.Dufam a prajem tomu bezbrannemu telíčku aby prinom stal pán bosko a bol medzi nami.Teraz velice idú rodičia bedakat ,kde boli vtedy keď mali rozmýšľať popredu čo ako urobiť aby sa nešťastie nestalo.

  10. Takže ak tu niekto napíše, že treba byť opatrný, že treba zatvárať okno aj na chvíľu pokiaľ sa rodič vzdiali z miestnosti, že existujú rôzne možnosti zabezpečenia okien, tak je premúdrelý? Alebo máš pocit, že za to všetko môže vyššia moc? Nie, rodičia!

    Maličkému prajem nech sa z toho dostane bez akýchkoľvek následkov. A pre ostatných nech je to ponaučením.

  11. Všetci rodičia ste mudri tam keby ste sa každá starali o svoje dieťa lebo to sa môže stať hoci komu vidíme čo robia každé jedno dieťa na deckom ihrisku a rodičia sedia na lavičkách a klebetia 👍💁maličkej prajeme skoré uzdravenie 🥳🚑🌜🥺🙏🙏🙏a rodičia maličkej nevšímajte si tie hnusné komentáre čo tu píšu 💬🤨

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img