ISSN 1337-8481

nedeľa, 5. mája, 2024

PRÁVE TERAZ: Motorkár po naháňačke políciou skončil v sanitke – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Podľa predbežných informácií iba pred necelou pol hodinou polícia mala prenasledovať motorkára.

V týchto chvíľach je motorka na ceste a jej vodič je v starostlivosti záchranárov vo vozidle RZP. Na mieste udalosti je aj jednotka  HaZZ zo Serede.

Jazdite opatrne, na Čepenskej ulici priamo v križovatke sú záchranári a polícia !!

Bližšie informácie zatiaľ nie sú známe a zverejníme ich po potvrdení z KR PZ.

AKTUALIZOVANÉ:   25.07. 2020 21:47

Telefonicky nám hovorkyňa  KR PZ v Trnave poskytla nasledovnú informáciu:  „Potvrdzujeme dopravnú nehodu, nateraz vodič s políciou nespolupracuje a preverujeme jeho totožnosť. Miesto dopravnej nehody dokumentuje polícia a bližšie informácie poskytneme zajtra“

 

 

Sledujte nás aj na instagrame:

https://www.instagram.com/seredonline.sk/

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Videl som to s balkóna ako ho už od Cukrovarskej naháňali, letel doslova ako na Moto GP , čo už keď je niekto blbec … doplatil na to a netreba ho vôbec ľutovať , šťastie že nikoho nezabil

  2. Keď nerešpektuje frajirek policajtov tak bežných slušných občanov potom musí považovať za svoje ovečky a je mu jedno či zabije vaše dieťa na ceste alebo vašich rodičov.

  3. Minule im zdrhol v Bojničkách jak pán,teraz už mu to nevidalo…Ešte Kyžnanského na štvorkolke musia dokončiť ,ten je ešte rozrobený😁

  4. Kyžnanskeho “pavučika” treba bud na 4kolke alebo na octavii a pekne ho dat tam kam ma ist alebo muntreba urobit domovku lebo chlapec čo nikdy nemal nič si zrazu može dovolit ist byvat na Meander?

  5. Ano len aby to tuna nedopadlo ako v amerike.Tiez policajti sumdavali cernochov a ako to dopadlo.Nemali by robit divoke nahanacky.Aj oni ohrozuju tym padom okolie.MAju kamery a fotky a nech hladaju.Nie je to divoky zapad predsa ako volakedy.Alebo sa hraju na to.Nahanacky???Motorkar taky si najde svoje miesto iste po case niekde na zvodidlach alebo ho niekto da dolu ked je taky.Ale ked sa zacne nahanacka.Odseru si to zase ty normalny.

  6. Bolo to počuť. Že zas niekomu drbe. A ahaho čo som sa dozvedel.
    Za mna Policia palec hore. O jedneho nebezpečneho debila menej na chvílu.
    Newtonov zákon – akcia = reakcia 😉

  7. Zaujímalo by ma, prečo sem nedáte vide spravené svedkami v čase nehody, ako sa takzvaný „profesionáli“ páni policajti prechádzali okolo zatiaľ čo mu okoloidúci dávali prvú pomoc. A Floidi boli vraj tak mimo, že nevedeli ani na akej ulici sú a nevedeli čo majú v danej chvíli robiť. Jako hej degešov treba chytať, ale chce to proti zásah a nie ho len sundat dole. Každý má právo na starostlivosť, či už je to dobrák alebo zloduch.

  8. Keby zastaví ako každý iny človek tak sa mohlo všetkému predísť . Super praca . Toto je výsledok keď niekto nerešpektuje policajnú kontrolu . Druhý krát treba zvážiť či bude utekať a ako dlho to bude trvať 😂 Neviem pochopiť to navazanie sa do policajtov , mal zastaviť resp nemal čo robiť na motorke ak nemá Vodicak o tom treba pisat

  9. Pre Cestovatel:
    Zabudol si dodat aj B ako obvykle, kazdy ma pravo na starostlivost ale kazdy ma aj povinnosti. Napr povinnost dodrziavat predpisy a pod… Nemozes vyzadovat starostlivost a sucastne sa spravat jak opica.

  10. Našom okrese pomalí zabíjajú tih ktorí jazda silno ale ktorí kradnú a predávali aj predávajú drogi Natakih čas nemajú to je smutne

  11. Šak hej, máš pravdu. No nevieš prečo nerešpektoval policajtov. Nejdem sa ho zastávať, dobre mu tak, len si myslím že keď už spôsobím dopravnú nehodu tak aspoň poskytnem prvú pomoc všetkým zúčastneným.

  12. Retard ty si tiez dobre nalozil slovencinovy len co je pravda…
    /
    Nerespektoval floidov lebo je jebnuty. To neni ziadna veda.

  13. Videl som to teraz pokreslené na asfalte. Pekná práca . PMJ + degeš na motorke v smere od domovákov , na križovatke bum do degeša a zrazu degeš čo nerešpektuje majáky zapnuté fajčí obrubník rovno pod krížom . Tleskám Pánové tleskám.Takto na nich ked v tej hlave tupej nevidia 3 sekundy dopredu čo sa može stat.

  14. Nepoučiteľný Janko Hodúr ach jáááj Johny Johny Johny toto ti je treba???? Darmo Komu není z Húru Dáno v Apatice Nekoupý

  15. Neni to hudak a neni to ani díler … naháňali ho a surovo do neho napalili .. typek je na pristrojoch a oživovali ho .. a najedčsi gól bol že tam došlo min 7 aut policajných a nikto mu nepomohol ! Hlavne že pomáhať s chanit ..

  16. Nemaznať sa s takými. Nerešpektuje policajtov? Dole s ním. Ja ti dám právo na hento alebo na toto. Aké právo? Sundat k zemi. Pokiaľ si takýto nímandi budú robiť čo chcú, dovtedy nebude poriadok. Policajtom treba vyjadriť verejnú podporu. Aj nabudúce chlapci.

  17. Pre Anonym 26. júla 2020, 13:59

    Skús si položiť otázku prečo nezastavil a odpovedz si na ňu. A potom napíš niečo zmysluplné.

  18. Pre Anonym

    Ten týpek si o to koledoval. Nie raz utekal pred políciou. Na motorke nemal čo jazdiť,pretože nemá vodičák. To čo sa mu stalo sa dalo čakať

  19. Anonym 26. júla 2020, 13:59 – pomohli a chránili

    Pomohli a chránili tým, že takýto zmrd už nebude ohrozovať iných normálnych a slušných ľudí.
    A ak je na prístrojoch, alebo že ho oživovali, to je už JEHO problém. Kým sa preberie, možno si za ten čas v „spánku“ uvedomí, čo mal robiť , neurobil a ako má žiť.
    Kto mu za to môže? Jedine ON sám.

    Pre policajtov – dobrá práca, chalani. Dávajte ich „dole“.

  20. Pre Anonym 26. júla 2020, 14:03 mňa nezaujíma prečo nezastavil, ale to ako dopadol je iba jeho chýba a nie policajtov čo čakal

  21. More neboj to hodur ale dzigano .. keď neviete nepíšte .. kokoti mal len požičanú jeho motorku . Áno jebat ho dosť dlho chodil cez sered dzigano.bez papierov 140 cez deň tak došli aj naňho nuž čo uz

  22. Už keď onom píšete a neviete prečo tak rihlo išiel tak terás píšte volali mu abi prišiel domov umirala mu mama a práve preto sadol na motorku a utekal domov lebo mu zrazilo avto mamu a dodnes neveda do ten pán utekol zmiesta činu terás posudujete

  23. Vziať ŠPZ, motorku zošrotovať, a dobudúcna ešte skontrolovať romale, keď jazdia maloletý na anglických autách a skontrolovať pravosť všetkých VP.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img