ISSN 1337-8481

pondelok, 20. mája, 2024

Výroky Andreja Danka sa stávajú legendárnymi. Predsa len po ňom niečo v našich mysliach zostane…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Slovenská národná strana po jej vedenia z minulosti „osobnosťami“ ako Ján Slota a Anna Malíková, mimo lavice  NR SR dobačovala nevyspytateľným predsedom inak „falošným“ JUDr. a kapitánom Andrejom Dankom.

Močením na terase reštaurácie v opileckej agónii, urážaním policajtky priamo pri NR SR, ale aj jeho výrokmi o plynatosti redaktora (kto by len tušil, že Slota vie o čom hovorí, keď sa nepodelil ani len s Ficom – publikovaný videozáznam z Trnkovej kancelárie) a nasadnutím do tankoch a zrovnávaním Budapešti,  sa úroveň tejto strany podarilo spropagovať už Jánovi Slotovi.

Andrej Danko ľudovo zvaný „náhodný generátor slov“ si svojim zakódovaným prejavom hodným legendárnej Enigmy „získal“ verejnosť a pozornosť satirikov aj bozkávaním protekčne a amorálne udelených kapitánskych výložiek a mnohými výrokmi.

Práve jeho výroky zľudoveli natoľko, že sa stali námetmi dokonca aj výstražných a informatívnych tabuliek používaných oficiálnymi úradmi a samosprávou.

Veď posúďte sami, dobrý nápad, nie? Toto upozornenie neprehliadnete určite…

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Napísať humorný alebo výstižný komentár nie je totiž jednoduché. Jednoduché je kopnúť, zhovadiť, uraziť, ponížiť z tepla domova a istoty z poza klávesnice. Tabuľka nemá chybu a je originálna.

  2. Breptov v politike je neúrekom,tento Dankov je originálny a ako vidieť na plagáte,aj zábavné sú jeho variácie.Ale po čase sa budú citovať aj Matovičove brepty,stačí ho dennodene sledovať pri tých jeho nekonečných tlačovkách a uchopením do rúk pohárov chcel niečo názorne vysvetliť,ale zistil že sám nevie čo,a za ním stojaci minister sa pod rúškou evidentne dobre na ňom zabával.

  3. Určite sa po nejakej dobe budú citovať aj Matovičove veľkohubé vyhlásenia,že jeho vláda bude najlepšia v histórii Slovenska,a bude mať zápis v Guinesovej knihe rekordov. Ani sám veľký mysliteľ Matovič zrejme nečakal,že takéto rekordy v poklese ekonomiky , klesnutej produkcie a zadlžovania na úkor našich detí a vnukov sa dosiahnu hneď v prvé dni jeho odborníckej vlády.Keď pred rokmi bola veľká celosvetová kríza,vtedajšiu opozíciu to veľmi nezaujímalo,lebo Fico.Mala by byť terajšia demokratická opozícia rozumnejšia ? Verím že bude,a nezníži sa takým nezmyselným atakom,ako títo kaderníci,bábkoherci,zabávači,udávači a Bohom navštívení dvaja jedinci.

  4. Havran, Fico nastúpil do 12 rokov nepretržitého hospodárskeho rastu HDP tak prosím nezavádzaj. A to že označuješ Matoviča a novú vládu zodpovednú za nastupujúcu krízu je nebotyčné klamstvo. Nepochopím takýchto ľudí….

  5. …vidim a citam,ze sa tu zislo vela tupych retardankovych fanusikov,ktori maju v hlavach presne to iste,co ich velitel kapitan plagiator,a to ani nie piliny,ale uplne vzduchoprazdno….len totalne vymlety hlupak,somar,debil,retard,moze co i len jedinym slovkom obhajovat tuto hanbu naroda z Revucej,idiota,hlupaka,zlodeja,plagiatora,rusofila,madarskeho ritoleza….snad by koronavirus mal zajst aj k nemu na navstevu…i ked ta jeho tupost je asi odolna voci vsetkym chorobam sveta….

  6. 20 nadávok a urážok v jednom príspevku,výborne to si ozaj myslíš,že ty si múdry?Si jednoducho nevychovane prasiatko.

  7. Fico=zlodej – Ja viem že ťa na pár dní prepustili z Cajly v Pezinku,ale aj tak by si nemal prestať brať utišujúce lieky,mamička by na to mala lepšie dozerať.Neboj sa pupúšik,tú hračičku Matelka máš pod postieľkou.

  8. Havran ,super,písal to niekto kto sa mal za minulej vlády pod vedením Smeru veľmi dobre a myslí si že za vlády šaša Matoviča sa bude mať ešte lepšie, ale zjavne sa bude mýliť,šašo má kúpenú skoro celú Trnavu a pritom nemá nič a bohužiaľ ani rozum ,prázdnu hlavu,a to len preto tam má hlavu aby mal rozumne ukončené telo,

  9. Kapitán je koktavý filozof, čo už, keď príroda nenadelila.

    .. a čo ten .. > Spojené Nádory? ee či názory ? .. západný balkón, libanonská zmluva, a hlavne toto:
    „Na druhej strane si myslím, že Slovensko niekedy, žiaľbohu, a niekedy je to aj chvalabohu, že žiaľbohu, že na Slovensku predsa len tá pracovná sila je ešte stále lacnejšia a teraz, chvalabohu, že je lacnejšia.“

    politik zjavne nepotrebuje mať hlavu, len lakte. A bonus .. nejaké prasa za chrbátom.

  10. u mňa vždy na prvom mieste verzia pre kaviarne:
    „nikto nedokáže uvariť takú kávu človeku, ako len človek človeku“

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img