ISSN 1337-8481

utorok, 7. mája, 2024

Odstraňovanie havarovaného vozidla v Seredi na Pekárskej ulici

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Odťahová služba SOSTEAM Slovakia |MM|  V neskorých nočných hodinách sme odstraňovali v Seredi ťažkú dopravnú nehodu pri ktorej vodič vo vysokej rýchlosti vyletel z cesty, kde narazil do stromu, stĺpu el.vedenia, budovy a následne do brány rodinného domu.
Po príchode záchranných zložiek museli hasiči vyslobodiť vodiča špeciálnym vyslobodzovacím zariadením a následne bol prevezený do nemocnice.
Príčiny nehody sú v štádiu vyšetrovania.

zdroj: Odťahová služba SOSTEAM Slovakia, Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ach jaj 🤦‍♂️ Poslednej dobe mi príde že sered je pretekárska drahá 🤦‍♂️ Každý tam len leta jak splašený… a tento pravdepodobne aj na to doplatil podľa popisu čo všetko je zdemolované + auto tak podľa mna 50 nešiel môj názor.
    Ale zas každý jeden policajt v seredi je skorumpovaný ťažké rýchlosť sa tam nebude nikdy dodržiavať keďže za celu smenu ani raz policajné auto neprejde po seredi že by náhodou merali. Okrem bieleho golfa ( radar ) občas prejde cez sered raz za rok…. Skóre uzdravenie snáď sa poučí

  2. Kúpim si Audi Na lízing aj keď neviem jazdiť a niekam to zapichnem lebo to je loď a nevidím cez čelne 😂 90% dnešných vodičov
    Chlapci TICO TICO TICO a veľké Z na kufer

  3. Neviete ako to bolo tak traposiny si nechajte pre seba.. V tom aute sedelmoj kanarat! Amo, urcite nesiel 50 ale nedali mu prednosť a sazil sa im vyhnut tak preto takto dopadol. A vinnikom nic neni…

  4. Sa ponáhľal preto nešiel 50. Mal ísť normálne mohol skončiť lepšie. Takých netreba ľútovat ešte ze sa nikomu nic nestalo.

  5. Antalova audina tuším. Keby neletel jak idiot, tak by takto nedopadol. Dúfam, že vodičák tak ľahko nedostane. Mohol aj niekoho zabiť ! To je tak, ked mas v hlave nasraté…

  6. …ked mas v hlave nasrane?neviete o tom nic.vy dokonali.neomylni a bezchybni….a aspon ci ziju?…koho by to z tychto famoznych komentatorov zaujimalo….

  7. vodič vrazil do betónového kvetináča, odrazilo ho do protismeru a keďže oproti šlo auto zvrtol volant kedy nasledne vrazil do stlpu a rodinneho domu obaja sú síce živí ale skody napachali viac než dosť

  8. Šťastie, že nikde nebolo nikoho a nikomu sa nič vážne nestalo…obom želám skoré uzdravenie a nech to ako berú ponaučenie,že dostali druhú šancu na život…a ak tam bol ozaj alkohol ako sa vraví, tak dúfam že pán šofér príde o vodičský minimálne na 10 rokov a plná náhrada škody ,ktorá vznikla!!

  9. Vozidlo pred incidentom malo určitú pohybovú energiu. Pri každom náraze sa táto zmenšila o deformáciu prekážky a samotného vozidla. Z tu popísaného boli tie zrážky tri. Kvetináč cca 200kg, stĺp ukotvený do zeme s equivalentom cca1000 kg voľne položenej hmoty, kovová brána ukotvená do stavby cca 500 kg. Pri odhadovanej hmotnosti audiny 1600 kg, mi to vychádza, že pán „vodič“ skôr nezodpovedný debil, mal pred incidentom na tachometri medzi 100 až 120 kmh. Počítam, že súdny znalec mu to vyčísli presnejšie.

  10. To bude drahé a Švajčiari mu ten vodicak nedajú par rokov . Každý komentár je zbytočný , toto ho bude dlho mrzieť .

  11. Pan sofer co si mysli ze je nadclovek dokonca porusil jeden zakaz ktory je teraz najdolezitejsi. A to je povinna 14dnova karantena!!!. Mal sediet doma na riti!. Cize toto by mohol byt prvy odstrasujuci priklad kde je ulozena pokuta za to. A verim ze priznal v nemocnici cestovatelsku anamnezu!

  12. Ľudia milí, ja nepoznám ani Vás, ani dotyčného. Ale tieto komentáre mi smrdia závisťou. To ale neznamená, že sa neprikláňam k názoru, že alkohol za volant nepatrí. Ale že TICO? Posaď si do Tica svojho syna a nechaj ho riskovať, že ho niekto iný zostrelí z cesty….

  13. Hmmmmmm zaparkoval teda Riadne asi to nebolo Quatrro či??? Alebo že neviem Jazdiť??? Lebo som mal doteraz slabé auto?Takto to dopadne ked si kúpi niekto Audinku na Frajerovanie Najebká sa a potom nevie čo Od Dobroty Klobúk Dolu pán Vodič Tlieskáám ešte že nikto nebol na Chodníku ach jaj ako bolo hore spomenuté kúp si najprv nejaké Presúvadko (nemusí to byť Tico) a nauč sa najprv Jazdiť až potom hladkaj Hada Bosou Nohou.na Audi si ešte asi Nezrelý :-/ :-/

  14. Tu v komentoch sa človek dozvie všetko 🤣🙏 A čo mal na večeru? Farba treniek? 🤣 Piču viete jak to bolo, ale múdry ste jak Matelko 👏

  15. No keď dobre viem ten primitív antala mal byt v 14 dňovej karanténe a nebol čiže príde si sem a ešte robí machra že nesedí doma na riti kok.t jeden čo neostal v tom zahraničí kde aj pracuje tam ta mali živiť ty trúbka a ešte ho tu má niekto ľutovať že nabúral chod do pi.e zato že si neni v karantene

  16. Ako je mozne ze mu nezobrali vodicak? Alebo jazdi na tom modrom roomsteri aj bez neho?? Ved jasne mal alkohol v krvi, a mozno aj nieco ine.. alebo neplatia zakony pre vsetkych rovnako?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img