ISSN 1337-8481

utorok, 30. apríla, 2024

Veľká protidrogová akcia na západe: Polícia obvinila všetkých 15 osôb a zaistila viac ako 9 kilogramov pervitínu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR |MM|  Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry obvinil 15 osôb z trestného činu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a drogovej trestnej činnosti.

Počas domových prehliadok sme zaistili viac ako deväť kilogramov metamfetamínu, z ktorých by sa dalo vyrobiť minimálne 90 000 jednorazových dávok drogy.
Zaistili sme tiež zbrane, strelivo, cigarety a viac ako 70 000,- Eur v hotovosti.

Naďalej pokračujú procesné úkony, v tejto chvíli preto nie je možné poskytnúť viac informácií.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Simonu kedy zoberu hanusku prosim vas velmi je nafetovana dnes som ju videla no nieco hrozne stale predava uz to prehana kristina kovesova pridi po nu lebo horia auta kvoli nej

  2. Na koľko sa dá veriť týmto informáciám?!Pytam sa,lebo media klamu!Stale omieľajú dokola,že počas akcie Venal boli zaistene drogy v hodnote 16,800.000,-eur a viete čo?Neboli zaistene žiadne drogy!Klamu klamu!
    Neboli zaistene ani drogy ani peniaze,tuto čiastku vydedukovala NAKA len z tvrdení spolupracujúceho obvineného Klofaka,ktorý ďalej pácha trestnú činnosť!

  3. Ano Klofak ten polobuzerant co ma zenu a decko ale para sa s urbanom do riti bude dokedy chraneny paragrafom 218?!?! To ze vsetkych natrel je jedna vec ale ze predava fety nadalej to je vec druha. Halo kompetentni!!!!!!!!!! Zobrat aj tohto prasivca nanovo, pokracuje v trestnej cinnosti preco by mal byt chraneny!!!!! Tento stat je kocurkovo uplne. Ci tam zohrava rolu ze taticko je pan arcibiskup?

  4. Neberte si simonku do huby ved ona je reinkarnovany jackson.. nos ma v p… presne jak on 🙂 dobre dievca to je. Lubi si trosku nos naplnit ale tak to urcite zo zdravotnych dovodou

  5. Ak by ta niekto skrtil terorizoval bral vypalne 20 rokov za to ze predavas necuduj sa ze zacal natierat klofak , ak by si uchranili a nie zabili nakovu mohli sa mat vsetci ako prasce v zite

  6. Klofak nemal zivej koruny nikdy potom dosiel k tabletkam jak slepe kura k zrnu a ked mu klepli po prstoch tak mu teticka poradila cestu kajucnika ! Vdaka tomu je vonku a robi aj nadalej co robil. Sered je strasne vycistena teda musim sa smiat

  7. Teraz by mali pokutovať všetky médiá, ktoré ju označovali za celebritu, úspešnú podnikateľku, fenomén tejto doby a dokonca som čítal, že istý denník aj vie ako zarobila za rok milión. Teraz to už vieme všetci.

  8. To,že rozpráva je vec jedna,to že vo veľkej časti klame a učí sa príbehy aby boli zaujímavejšie (aby boli vyššie paragrafy/roky)vec druha a to,že pokračuje v dr.tr.činnosti a je chránený najvyššími predstaviteľmi spravodlivosti je vrchol!Preto,by mal byt status kajucnika ako dôkaz zakázaný!To nehovorím o tom,ako sa vedie vyšetrovanie.Ze sa vyšetrovatelia ako Mašin dohadujú,čo človeku a ako ešte našijú,nech im to niekto náhodou nezmietne zo stola!!Ale Ved ruka ruku myje,kde aká spravodlivosť!Klof vonku,auto,dom,práca agenta 🙄🤥

  9. Kto bude pokutovať media?Media povedia čo im povedia aby povedali a ľudia veria…ľudia,radšej vypnite telky,nečítajte tie sracky a choďte von s deťmi a rodinami,to ma zmysel.Tato republika je ….

  10. Anonym 6:58, cista pravda! Klofakove vypovede su nielen skreslene a upravene, ale hlavne z velkej casti vymyslene, aby seba este viac vyvinil a inych potopil. Dostal rady od svojej tetusky pravnicky a drzi sa toho, ale hold nic netrva vecne. Tak jak dosli na pana masina, ktory si svoju akoze “elitnu” pracu odvadzal sposobom, ze sa dohadoval s ostatnymi kumpanmi jak co na koho napasuju, tak pride aj na klofiho, potom si v base moze uzivat panske analy ako to ma rad. Skor sa divim, ze pan majko co tak extremne zalostne vidi do vsetkych spisov tu pridava clanky obhajujuce tychto panov vysetrovatelov, ktori svoju pracu robili hocijak len nie poctivo! Keby boli ozaj tou “elitou” nebol by ten niekolkotisic stranovy spis zalozeny len na vypovedi teplosa klofaka, ktory sa dosral pred vlastnym trestom, ktory mu hrozil, ale ten spis by bol zalozeny aj na priamych ci nepriamych dokazoch! Cely spis je postaveny na vypovedi klofaka a ostatnych zadrzanych, ktori bud uverili slubom o nizsich trestoch, alebo vplyvom silneho psychickeho natlaku v koluznych vazbach! Velmi ma zaujima ci aj pan masin a spol. si teraz uzivaju koluznu vazbu, ktoru davali vsetkym zadrzanym, aby im podlomili psychiku a znemoznili akykolvek kontakt s rodinnymi prislusnikmi, na ktori maju zo zakona narok!!! Dufam, ze konecne vsetko vyjde na povrch!

  11. Tak ono je jasne, ze cez Naku sa vdaka p. Masinovi nedalo dostat ku klofakovi, lebo vsetko islo do stratena! Cez spec. prokuraturu taktiez nie, lebo Danielito! To je ta cirkev, vsade ma paky! Ale nastastie su tu aj ine organy, takze pevne verim, ze si pracu dokoncia a klofak pojde tam, kde patri aj so s popalenu papulu a spol! V zivote nemal dostat 218, lebo vedome zatajil svoju zlocinecku skupinu, s ktorou si veselo pacha aj nadalej! Navratil- ty si si zbytocne zaplatil, aby si bol vycleneny na samostatne konanie, pojdes aj ty, to ta neminie! A co ma zas Koveska s nejaku Simonu?! Ved ona dosla len robit teatro, lebo vedela, ze budu akcie a ani slovko nepadlo o klofakovi! Takto tie media podavaju info! Len to, co sa im hodi! Ale neva, vsetko bude, len to chce trpezlivost a cas!

  12. Pozná niekto prezivku bučo šil také pochybne topánky na vonkajšom rade minalou a golisoov kamarát. Ma brata, ma pozemok tam kdesi za poštou zázračne zbohatol a mam dojem ze diktuje mestu že on je majiteľ čo ho kolvek v meste Sereď. Minalo bol stavebný dozor na stavbe bučovho domu pri cukrovarsskom mure Minalo bol stavebný dozor pri stavbe golisovho majetku, ako sa to tam dnes vola na tej križovatke sak to tam niekto zapalil. Je to zázrak k svojmu majetku sa nepriznal všetko napísal na svoje cerenky . Je to zázrak ma majetok na fandliho ulici a adresa je vonkajší rad Sereď . A dom ktorý postavil on, majiteľom je cera druhá cerenka ma majetok v hornom cepeni v živote nemohli nadobudnúť majetok ktorý majú. A ešte ma majetok pri starej zburanej pekarny úžasné.

  13. Simonka Hanusová ja by som ju nazval skôr HNUSOVA veď je prefetovaná z Polokokaínu viac ako Whitney Houston a s tou najkrajšou polo opicou – alias Pavúkom jebe a trtká a kokot mu fajčí iba pre ten Seredský Polokokaín alebo čo to tu v Seredi vlastne vymisleli fuj Hnusná ale si dopadla aj z práce v Mach trejde ju vyhodili kôli tomu že chodila na jedenástu a ešte aj Skokajínovaná alebo ,, Zpikajínovaná !

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img