ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

Váhovce slávili DEŇ OBCE. Súčasťou bolo aj slávnostné kladenie vencov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

V piatok 18. a sobotu 19. augusta 2023  Váhovce slávili Deň obce. Dvojdenný program bol vyskladaný z programu rôzneho žánru. Od súťaže vo varení gulášu, koncertov, atrakcií pre deti, predajných stánkov až po svätú omšu.

Súčasťou bolo aj slávnostné kladenie vencov, z ktorého prinášame fotoreportáž.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Áno, môže sa ti to splniť, bude stáť na námestí v Seredi a napíšu tam aj tvoje meno: Anonym a Občan zo Serede.
    Front he blízko!

  2. Madari maju rozum??Stupnujuce sa provokacie zo strany madarskych politikov a tzv.“madarov“ na Slovensku v case kedy stale hrozi vznik globalneho konfliktu su skor prejavom primitivity ako rozumu..

  3. Ty obcan zo serede , primitiv šovinisticky , ten pomnik tam stoji a bude tam stat este velmi dlho!taketo myslienky si strc do svojej primitivnej zadnice ty zaostala opica , a plati to aj pre ostatnych co tu komentuju antimadarskym tonom , kupuju ich preto lebo vasa krajinka sa o ne nestara , a vedia preco. Tieto vase “zburat” myslienky su len dokazom ze v hlave mate nasrate a poriadne. Dajte si facky

  4. Jedini primitivi so sovinistickymi nazormi su tu madari..Madarsko s Orbanom treba nejakym spôsobom izolovat a sankcionovat za nazory spojene s Ruskom a aj za nazory k madarskym mensinam v okolitych krajinach..

  5. Xxx píšeš “ vaša krajinka“. Tvoja nie? Tu si sa narodil, celý život tu žiješ a nie je to tvoja krajina??? Či tvoj šéf je Viktor?

  6. Občan Serede ked začneš platit vysoké ceny za energie sa spamatáš a dáš Orbánovi za pravdu.Treba začat rokovat o mieri.

  7. Anonym 22. augusta 2023, 14:46 – tak ako zo zrusenym “lacnym” palivom, zastropovanymi cenami zakladnych potravin na rok a pol, inflaciou za jun 20,1%? Diky, taku pravdu nech si nechaju v Madarsku

  8. Anonym- ano pisem vasa krajinka “vymyslena” ….. a ano ja som sa tu narodil a je to moj domov, a slovesnko to nie je 🙂 tuto krasnu krajinu ste dostali ako darcek od vrahov a bastardov. Hülyegyerek

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img