ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

AKTUÁLNE: NAKA zasahuje – prezidentka Zuzana Čaputová požaduje zvolať bezpečnostnú radu štátu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Od skorých ranných hodín NAKA vykonáva policajnú akciu voči viacerým osobám. Informácie priniesol Startitup.sk.

Na základe doteraz známych informácií Národná kriminálna agentúra vykonáva akciu zameranú na príslušníkov z Inšpekcie ministerstva vnútra. Má ísť o bývalý tím Oblúk, ktorý vyšetroval príslušníkov NAKA v tíme Jána Čurillu.

Policajti NAKA zasahovali aj u riaditeľa Slovenskej informačnej služby Michala Aláča, o čom informovala Pluska.sk. Podľa zverejnených informácií zasahujúci kukláči pri rannej akcii u riaditeľa SIS ho doma nenašli. S obdobným výsledkom mali byť aj u bývalého riaditeľa SIS Vladimíra Pčolinského.

Podľa dostupných informácií mal byť policajný zákrok vykonaný aj na Národnom bezpečnostnom úrade.

Prezidentka SR Zuzana Čaputová v súvislosti s týmto dianím, teda zásahom NAKA priamo v bezpečnostných zložkách štátu, požiadala premiéra SR Ľudovíta Ódora o zvolanie bezpečnostnej rady.

Predseda strany Smer-SSD Robert Fico hovorí o štátnom prevrate a žiada zvolať mimoriadnu schôdzu NR SR.

Dnes v popoludňajších hodinách má byť tlačová konferencia prezidenta Policajného zboru, ktorá má byť zvolaná práve k dnešným udalostiam súvisiacim so zásahom NAKA v bezpečnostných zložkách.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Takto sa to robi do psej matere,po dnesku mi znova pribudli 2%,Dakujem Hamranovi a Odorovi za kus dobrej roboty,len tak dalej chlapci.

  2. Dnes je krásny deň, opäť počuť kvičať všetkých grázlov, zdechlákov, mafiánov, pologramotných a negramotných, náckov a v neposlednom rade zmätených dochodcov vďaka ktorým sme už raz za Mečiara stáli na kraji priepasti.

  3. Povedzte mi teraz vy všetci blbci osprosteni,čo má Fico spoločne s týmito zadržanými?Nie sú to nominanti strany za sme rodina?Už vám ozaj jebe,čo chcete občiansku vojnu ? Siska má tiež ozbrojené zložky.Zadrzani sú všetci,čo poukazovali PODLA ZAKONA na kriminálne metódy niektorých vyšetrovateľov.O čo vám vlastne ide Po nás potopa?

  4. Anonym 16:14 ty sa zastavas pcola, alaca, startera? Dáš za nich ruky do ohňa? Sis sú bývalí eštebáci. Za kocnerove peniaze sledovali novinára, ktorého potom zavraždili aj s priateľkou. Sa uvedom!

  5. Anonym 16: 45.Kto ho zavraždil? Siska? Vám už niet pomoci,nepochopil si ale absolútne nič,s krvavými očami,že tak môžte všetci žiť.Prenasledovany sú všetci,čo poukazujú na nekalé metódy určitých vyšetrovateľov a basta.!!!

  6. Aký chaos? Vyšetrovatelia, sudca, dozorujúci prokurátor z ÚŠP sa zhodli že majú dostatok dôkazov aby zasiahli voči kriminálnym živlom. Áno sú tu aj takí pre ktorých je to chaos, lebo žiť v skorumpovanej krajine považujú za normál.

  7. Milujem tuto davovu psychozu hlupejsej casti nasho naroda . Ked zaznie meno „Čaputová“ tak všetci začnú méékať.

    Blbsi su tito dezolé ako Pavlove psy

  8. chod si zamekat do Pinelky. Tam sa stretnes so Sheilou Szmerekovou ta vyzvala prezidentku na boxersky suboj. Potom ju aj hospitalizovali neskor

    Tam najdes vela ludi tvojho razenia. Bude sa ti tam pacit

  9. Vidim,ze poznas osadku pinelky do podrobna,aj sa navstevujete na izbach?podobne osudy,zivotne posrate pribehy,no nie je ti co zavidiet.

  10. Bože odpusti voličom ktorý volili Matoviča. Matovičové vládnutie žne úspechy Slovensko je v dezolátnom stave. Hamran je v sračkách.

  11. Mám asi zápal slepáku, volám sanitku ale tá nechodí, volám si taxíka. Manželka mi prinesie do izby toaletný papier a príbor, nenadávam na nemocnicu, som rád že mám vôbec matrac na lôžku. Na izbe len pacienti a ložka, inak žiadne vybavenie, proste nič. Čakám na vyšetrenie CT, nekonečne, je len 1 v celom okrese pretože Paškovci nakúpili pre nemocnice jedno za cenu troch. Konečne prišiel ku mne lekár, z pôrodneho oddelenia. Iný nebol. Mohol si dovoliť venovať sa mi celú minútu. Všetci osatní lekári utiekli do zahraničia. Vedľa stoná iný pacient, lekár ho ignoruje, musí sa vrátiť na pôrodnú sál. Volám sestru, nechodí, slúži aj na inom oddeleni. Som nasratý na celý systém a moja posledná nádej umiera pretože premiér mení volebný zákon spôsobom akým to spravil Orbán. Už nie je rozhodujúce koľko ľudí volí víťaza ale v koľkých okresoch zvíťazí. Podávam trestné oznámenie. Nie, nedomôžem sa spravodlivosti, políciu ovláda nitrianska mafia. Prokurátori a súdy, resp. tí ktorí tam ostali po voľbách a slúžia vláde. Áno žijem vo Ficostane

  12. Zavolaj si Lengvarského, šak ten ozdravel zdravotníctvo, určite by Ti pomohol. Alebo v krajnom prípade Matelka, aj ten to sľubuval. Ešte by ti pridal aj volaku lotériovú odmenu, teda asi

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img