ISSN 1337-8481

streda, 8. mája, 2024

Vodič Felície mal predbiehať v „esíčku“ cez plnú čiaru, čelná zrážka ich stála život. Ostatní sú ťažko zranení vrátane 3 ročného dieťatka

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Dopravnú nehodu si na mieste včera prevzal trnavský vyšetrovateľ, ktorý začal vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

PLNÁ ČIARA, RÝCHLOSŤ A PREDCHÁDZANIE

Podľa prvotných informácií z miesta udalosti mal vodič na aute Felícia predchádzať smwrom.na obec Špačince iné auto, v mieste, kde je plná čiara. Pri predchádzaní prešiel do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s autom VW Passat.

2 MŔTVI, 3 ŤAŽKO ZRANENÍ AJ 3 R. DIEŤA

Silný náraz žiaľ neprežili 2 mladí muži vo veku 23 a 26 rokov v aute Felícia. V druhom aute sa zranili dve ženy, 57 ročná mama a 28 ročná dcéra a 3 ročný chlapček. Všetky 3 osoby utrpeli ťažké zranenia. Dieťa bolo vo vážnom stave letecky prevezené do bratislavskej nemocnice.

Presné príčiny a okolnosti nehody budú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

JEDINÁ PREVENCIA PRE VŠETKÝCH

Jazdite zodpovedne, s rozumom, aby ste sa nielen vy a vaša posádka, ale aj ostatní, ktorí s vami zdieľajú kus cesty, vrátili všetci domov živí a zdraví. Na ničom inom nezáleží.
Na ceste ide vždy o život!

 

O tragickej dopravnej nehode sme vás včera informovali v našom médiu v tomto článku:

Vodiči pozor, cesta z Trnavy na Špačince je z dôvodu tragickej dopravnej nehody neprejazdná! – AKTUALIZOVANÉ

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Už dlhší čas mi tu chýbajú pozitívne správy o sereďskej drogovej scéne- koľkých frajerov zobrala NAKA.
    Alebo sú už všetci ,,out“?

  2. Pre Pravda 15:51 – Nie, nemáš pravdu. Spravodlivosť dobehla len jedného. Ten druhý bol rovnako nevinný ako ženy a chlapček z passatu. Veľká tragédia toto.

  3. Pravda 7. augusta 2023, 19:32 – a ty si tam sedel keď si dovolíš toto napísať? Ako vieš že nič nepovedal alebo aj nezakričal na vodiča? Spolujazdec je v týchto prípadoch niečo ako rukojemník ktorého život ja takmer na 100% v rukách vodiča! Ešte raz, je to veľká tragédia a pre nás ostatných (vodičov aj spolujazdcov) by to malo slúžiť ako veľké memento.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img