ISSN 1337-8481

streda, 8. mája, 2024

BK Lokomotíva Sereď sa lúči s trénerom Patrikom Sarnom

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

BK Lokomotíva Sereď / Pre nášho trénera Patrika Sarnu bola sezóna 2022/2023 v našom klube posledná.

Rozhodol sa vo svojej trénerskej kariére posunúť do nového pôsobiska. My mu prajeme v jeho napredovaní veľa šťastia a úspechov. Ďakujeme za všetko!

Loko Family 🚂 ĎAKUJEM 🏀 BK Lokomotíva Sereď
„Neviem si predstaviť byť na lepšom mieste pre štart trénerskej kariéry, ako práve tu. Prišiel som sem, ako bývalý hráč, ktorý chce ostať pri baskete, odchádzam ako profesionálny tréner s najvyššou možnou kvalifikáciu. Za 4 roky som sa naučil strašne veľa, dostal obrovský priestor na realizáciu a získal množstvo priateľov. Nie vždy je všetko ružové, ale práve ťažké chvíle Vás posúvajú najviac vpred. Verím, že sa bude dariť minimálne tak, ako doposiaľ. Bojujte“ dodal Patrik Sarna.

zdroj: BK Lokomotíva Sereď, Patrik Sarna FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img