ISSN 1337-8481

streda, 8. mája, 2024

Vodiči nákladných vozidiel nad 12 ton pozor! Nerešpektovanie zákazu v Šoporni môže mať následky

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Správa a údržba ciest Trnavského samosprávneho kraja / Počas rekonštrukcie mosta M2255 cez potok Jarčie v obci Šoporňa na ceste II/573 bolo vybudované dočasné mostné provizórium, ktoré prevádza premávku povedľa pôvodného mostného objektu.

Doprava je vedená striedavo jednosmerne riadená prenosnou svetelnou signalizáciou a je určená pre osobné automobily a autobusy, kvôli zamedzeniu ekonomických a časových nákladov.

Mostné provizórium nie je dimenzované pre nákladnú dopravu nad 12t a doprava pre ne je vedená po obchádzkovej trase na cestách I., II. triedy a rýchlostnej ceste.

Napriek dopravnému značeniu sa ťažká nákladná doprava stále na premostení vyskytuje a poškodzuje vybudované premostenie, rovnako ako cestu pred a za mostom.

Pokiaľ sa nákladná doprava nad 12t bude na premostení aj naďalej objavovať, budeme nútení z bezpečnostných dôvodov premostenie úplne uzavrieť až do ukončenia rekonštrukčných prác.

Vyzývame preto vodičov, aby rešpektovali dopravné značenie a používali obchádzkové trasy im určené.

zdroj: Správa a údržba ciest Trnavského samosprávneho kraja Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Uzasná logika,- kvoli niekomu kto porusuje predpisy, potrestame (uzavrieme premostenie) aj tých, ktorí sa v tomto smere ničim neprevinili…toto musela vymysliet velmi studovana hlava.

  2. Keby to nerobili rok, nemuseli by rozmýšľať nad takými opatreniami. Tým samozrejme neospravedlňujem debilov, ktorí nerešpektujú dopravné značenie.

  3. Ja som videl tade prechádzať kamión a pred ním policajné auto a vôbec ho neupozornili ani nezastavili ,takže o čom sa tu bavíme?

  4. 4 ludia na tejto stavbe tam zazrak nespravia a tak ukoncenie rekonstrukcie je v nedohladne. Zavrite tuto cast, tak spadne most v Sali 😡😡😡

  5. Šiel som tadiaľ 3 pracovníci rozbíjali betón s takým strojom čo je na chodníky. To niekto zase získal zakázku čo najlacnejší a koniec bude v nedohľadne, kvalitu uvidíme. Je to tam akési čudné.

  6. isla som tadial par krat,a vzdy som natrafila nakamion,to akoze sa neboja cez ten provizorny most prechadzat?keby to cele spadlo,no neviem….a robotnikov som tam nevidela ani raz 😀

  7. Áno treba tam čakať a dávať videá a ŠPZ negramotov!!! A nie ich odšťavovač v Šoporňi co im dáte pokutu? A keď padne premostenie? Odstaviť kamión odtahivku a nech platia negramoty

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img