ISSN 1337-8481

streda, 8. mája, 2024

Dve nehody so staršími cyklistami. V oboch prípadoch chyba vodičov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Policajti včera dokumentovali 2 dopravné nehody s účasťou cyklistov nad 60 rokov. Jedna sa stala pred obedom v meste Gbely, druhá podvečer v meste Trnava.

MLADÍK NEDAL PREDNOSŤ NA PRIECHODE

K nehode došlo na ulici Hospodárskej v Trnave, na priechode pre cyklistov.
64 ročný muž práve prechádzal cez priechod pre cyklistov, keď si ho asi nevšimol a nedal mu prednosť 19 ročný mladý vodič na osobnom aute.
Po náraze do čelného skla skončil starší cyklista na zemi a so zraneniami hrudníka ho previezli záchranári do trnavskej nemocnice.

TRESTNÉ STÍHANIE A ZADRŽANÝ VODIČÁK

Policajti alkohol u vodičov na mieste nezistili, no mladému vodičovi, ktorý mal vodičský preukaz 1 rok, na mieste preukaz zadržali a ďalšiu jazdu mu zakázali.
Vzhľadom na zranenie cyklistu začal poverený policajt vo veci trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví z nedbanlivosti.

VODIČKA SI NEVŠIMLA CYLISTKU

Na zemi po zrážke s autom skončila aj 69 ročná cyklistka.
43 ročná žena na aute Suzuki vychádzala od kraja cesty smerom na ul. Námestie 1 a tam ohrozila staršiu pani. Tá išla od námestia smerom na ul. Mládeže.
Po náraze skončila cyklistka so zranením hlavy hospitalizovaná v skalickej nemocnici. Predbežne by malo ísť o ľahké zranenia s dobou liečenia do 6 týždňov. Okolnosti nehody preverujú naďalej skalickí policajti pre podozrenie z priestupku v doprave.

PREVENCIA PRE VŠETKÝCH VODIČOV:

✅️Stále sledujte situáciu pred vami.
✅️Počas jazdy sa maximálne sústreďte.
✅️Pri vychádzaní od okraja cesty alebo od chodníka nesmiete ohroziť iných vodičov.
✅️Predvídajte!
✅️Dodržiavajte dopravné predpisy.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img